89

Анонимен

преди 1 година

Това знаме - спици на колело ли са ?

88

понеже съм прозд...

преди 1 година

...питам: защо тамошните полицаи са отишли в болницата, а не на мястото на побоя ?! Сигурно са си счупили краката да бързат...

87

Добре, че

преди 1 година

Македония е близо до София. София е е по-голямо население от Македония. Няма от какво да ни е страх, софиянци ще ни спасят.

86

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли Русия когато се сипят лъжи за хибридни атаки? Ето, вече и за нас лъжат по подобен начин.

85

Анонимен

преди 1 година

До Anonymus__нападателите са им платили надницата и са ги пуснали с похвала

84

Анонимен

преди 1 година

сърбо-рашистите от т.н. област северомак-я са си с е л т а ц и, срещу подобни няма смисъл от разговори, кепенците и да се оправят, да ги оправят сърбята, да ги оправят болшевиките, да ги оправят албанците

83

Хибридна казваш?

преди 1 година

Че то има ли по-хибридни екземпляри от Вас бре Спасовски!Че нали един ваш бивш политик си го каза в прав текст - "Ние сме срби со уговорна мана".Какво повече да добавим,освенда попитам хибридите имат ли история?

82

Кремъл

преди 1 година

в действие, чрез прокситата сърбежи , сърбежо-македонци и прочее. Де е Слави да изпей ена песня за Джокович

81

Anonymus

преди 1 година

Нищо не се казва какво се случва с нападателите.. Сигурно са ги пуснали вече вместо да ги заключат за няколко години за опит за убийство.. Даже са ги похвалили и са ги потупали по рамото..

80

Анонимен

преди 1 година

ха, не е срещу вас, защото вие сте руско-сръбска провинция, хибридната война е срещу нас и не е от днес

79

Анонимен

преди 1 година

ОГРАДА......И НА МЕСО !

78

Да си знаете

преди 1 година

Далеч сте от Цивилизацията, за която претендирате..и вие сте още в 19 век, когато са ви създали!!

77

Анонимен

преди 1 година

'' Войната идва '' ........................... ако путин победи в Украйна, войната наистина ще дойде и до тебе ... единствения начин войната да НЕ дойде до теб е украинците да наритат руските фашисти, но ... това очевидно българския селянин, закърмен с комунизъм, не може да го проумее.

76

ТРЕНДАФИЛЛОС АКАЦИАС

преди 1 година

СЛАВА НА СКОПИА !..ГЪРЦИЯ Е С БРАТСКИ ФИРОМ = СЕВЕРНА ГРЪЦКА МАКЕДОНИА ....СКОПИА = ЕЛЛАС ПОЛЛИС ..СТОВИ=СТОБЕ = ЮСТИНИЯНИС МЕГАС .....Фиром да се пише Гръцка Област, и ще ви спасим от българите (кутригурите) .

75

Войната идва

преди 1 година

След някоя година ще сме потърпевши на денацификация на българи ! Нито армия нито дебелите полЮцаи ще ни спасят. Тези сърбомакедонци ще ни бият , колят с разрешение на ЕС ! Защо? Защото както няколко пъти се каза СВОБОДНО(без реакция от ЕС която ги прие) от РСМ е че бугарите сме нацита ! Гответе се за звества тип Косово и то НИЕ ЩЕ СМЕ ЛОШИТЕ А ТЕ ДОБРИТЕ! ЩЕ НИ ТРЕПЯТ БЕЗ ПРОБЛЕМ. Къде са големите политици на ЕС сега , да спрат северно македонците.а? Мълчат ! Мълчат ! Мълчат !

74

Анонимен

преди 1 година

Това с хибридната атака е самата истина, нищо чудно биячите да са на заплата в рубли.

73

Анонимен

преди 1 година

До 74:Не си чул българин да е пребил македонец,защото ни е ясно как някой от вън иска да има конфликт и война по украински модел.Не се връзваме на пропагандите.Хващам се на бас,че и македонците се усещат,но го изполазват,за да не влезнат в ЕС.Те не са съгласни,но продажното им правителство иска да ги набута.Нещо като подпалването на Корана в Швеция и Нидерландия...иначе вражда между нас няма.Само по медиите го втълпяват и платените политици.

72

Анонимен

преди 1 година

Болни мозъци и дебели глави..измислен и изкуствено създаден "идинтитед" на базата на лъжи кражби и изопачаване на историяга ...те тва е и те тва са

71

Карл Бенц

преди 1 година

Спрете да ходите там на екскурзия!

70

Анонимен

преди 1 година

Мънкидонците са изкуствено създадени, все едно някой с десетки поколения в САЩ тексасец да каже аз не съм американец, аз съм етнически тексасец, със собствен език, нищо, че е английски