11

Кьорчо Кьоравия

преди 1 година

Гледам му оли*гофренската физиономия на този " експерт - корифей " и виждам един наистина професионален професионалист :) :) :) :) От къде се пръкват такива бре , еййййййййй .......

10

морски

преди 1 година

По крайбрежието БТ пращат работници при мутрите. Такава е системата отдавна. Мутрите експлоатират труда на наивниците дошли да им работят.

9

До лъжа

преди 1 година

Търтеи има навсякъде. Истината е, че който иска работа, ще си намери. Разбира се, ако не иска 4000 лв като сервитьор или готвач. А много бизнеси не могат да дават и половината. Затова ще внасят от Молдова, Украйна, дори Африка и Турция. Българинът си помисли, че може да поставя условията, но в глобалният свят идва африканецът и ти изяжда хляба. Ти си стои в ъгъла сърдит. Като огладнееш, ще се отсърдиш.

8

анонимен

преди 1 година

Доста трудно е да намерите някой да работи без пари. Много ясно, че ще предпочетат други страни. Поне трябва донякъде да се ограничи изтичането на млади хора, защото ние тук ги отглеждаме, и после навън. Всеки от нас знае какво значи да отгледаш дори и едно. Да не говорим за квалифицираните, там е голямото ограбване от силните на деня.

7

Внасяме вече

преди 1 година

Вълна от САЩ и Европа за България няма да има, разбира се. Ще внасяме и внасяме вече работници от държави с по-ниски заплати, политически проблеми и нисък стандарт. Такива бол. Египет, Грузия, Молдова, Русия, Украйна. При нас идват египтяни и турци като айтита. Поне хора имат. Тук няма хора за елементарна работа, оставете айти. Столипиново е празно и е в Дортмунд. Което не е лошо, но няма работници за нищо.

6

Анонимен

преди 1 година

Украинки има от много години по морето, млади момичета студентки, които идват лятото да изкарат някой лев допълнително. Аз ги харесвам, хем работата за която са назначени си вършеха пък в извънработно време си докарваха и допълнително.

5

Анонимен

преди 1 година

Вноса на работна ръка за да има смисъл трябва да върви с изпит по български език, както е във всички държави даващи визи за работници. Иначе е малко безмислено да наемеш Хасан от Афганистан или Пьотър от Украйна, ако не знаят езика.

4

морски

преди 1 година

Украинки работеха като камериерки по договор и `на черно` даже. Не е за всички укри тази работа, както не е и за байГаньо пишман-хотелиер също. Айде със здраве!

3

Асан

преди 1 година

Ше внася инжинери от Афганистан :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Какъв внос има много украинци - направо ги вадете от хотелите и по трудовите лагери.

1

Нов внос

преди 1 година

укри,сирийци,иранци,афганистанци... Безработицата ще изчезне напълно!