86

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС ако искат незабавно да загубят милиардите вложени в Украйма трябв САЩ незабавно да започне преговори за мир с Русия на условията на Русия. В притивен случай ще загубят много повече.

85

Анонимен

преди 1 година

Резултатът от близо 100 милиарда $ от САЩ и 40 милиарда евро помощ и 8 месеца поток от оръжия за Украйна беше загуба на 20%н от територията, срив на европейската икономика, разпад на ЕС.

84

ха ха ха ха

преди 1 година

Нямат пари за топла вода да се къпят, но дават милиони на Украйна.

83

хаха

преди 1 година

До Запада клекна,Колко да е клекнал като вчера гласувха в сената нови 800М :) За какво да кляка ти руско настъпления чувал ли си от 6 месеца ?Последно отстъпиха без бой. единствения областен град които обявиха за руски .Кой иска преговори този които отстъпва или който напредва .Защо му е на Киев преговори те са в настъпление сериозно.Виж на Русия незнаино защо все да се говори за нова мобилизация :) могилизация

82

ТИ ПРЪВ НАПАДНА

преди 1 година

Напада друга държава и иска те да не го нападат после, а да кротуват. Наглост. Тяхното е част от защитата им.

81

Запада клекна,

преди 1 година

Наведе се и почна да пълзи! Иначе как си обяснявате все по-честите призиви за преговори с Москва и транслирането на изявленията на Путин в неутрална светлина -пез пропагандно оцветяване?

80

Див Петел

преди 1 година

Кремълското джудже е жалък убиец на невинни граждани и деца. Няма оправдание за такова поведение. Няма и прошка. Изхода от войната, която сам започна тази дребна душица, е само един : победа за Украйна и трибунал за джуджака, за престъпления срещу човечеството.

79

А Путин е прав!

преди 1 година

Американофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

78

ФАКТ

преди 1 година

Все гледата ''на запад'' и затова запада все ви е...е !

77

до 85

преди 1 година

Да ти се връща на теб и на всички, които обичаш :)

76

До 84

преди 1 година

Най добре *** на психолог преди да навредиш на себе си или на някой друг.

75

варвари

преди 1 година

Руснаците винаги са мразили Българите и се чудят как да я завладеят. Надявам се никога повече руски войник да стъпи по нашите земи. Искам новина: Украйна победи Русия където загинаха 100 милиона руснаци!

74

трезвен

преди 1 година

Руските военно експерти-форумджий се събудиха към 12ч след алкохолен запой,същите които говориха,че за седмица ще са до Берлин,а губят всеки ден.лек ден!

73

war

преди 1 година

Цял свят (почти) се бореше германците да не победят във втората световна война, сега цял свят се надява Русия да не победи в Украйна. Само малка част болни русофили в България е объркана и се чуди какви глупости да напише в подкрепа на кого? стара велика България е в днешна Украйна, печенеги и руски племена я унищожават!!! четете малко повече история моля.

72

Анонимен

преди 1 година

НЯМА вариант, при който Русия да загуби! Колективния Запад го знае, но си играе с Европа и ОкраиИна като заложници! Свят без Русия не може да има, но без Окраина е имало и ще има! Всички напъни са в друга посока, но поулацията не е нужно да знае! Каквото кажат по телевизора -толкоз!

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Русия не воюва в Погранична. Ако Русия започне война в Погранична, за 2 дни ще изравни Киев със земята, дори бункерите ще бъдат разрушени. Русия вече демонстрира как с ракета Кинжал унищожи бункер в Погранична който при СССР смяташе за неразрушим, при това ракета без заряд, само с масата и хиперзвуковата скорост разруши бункера. Погранична ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента пограничното терористично образувание наречено "Украйна" съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.

70

до 75

преди 1 година

Трябва да почне с такива като теб :)

69

Продължаме

преди 1 година

Специалната военна излагация

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75. Питай руснаците кво питаш нас ?

67

Анонимен

преди 1 година

До До 36. Да бе енергийната система не оказвала влияние.