62

Всеки път

преди 1 година

когато се появи статия, която обобщава, колко сме бедни се материализират някакви бизнесмени, предприемачи и въобще хора с големи заплати, които да обяснят на всеки в коментарите, колко успешни са те в живота, а толко просто са всички останали. А аз всеки път се питам, що за поведение е това? Не познавам, човек с висока заплата, който обикаля коментарите по онлайн изданията, за да се себеизтъкват - те просто нямат време за глупости. Позволете ми да се съмнявам във вас, локалните "успели".

61

ОПТИМИСТ С ХАРАКТЕР

преди 1 година

ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА! ГЛАДА ИЗГРАЖДА ХАРАКТЕРА! КОЕ Е ПО-ДОБРЕ - СИТ И СКАПАН ИЛИ ГЛАДЕН НО С ХАРАКТЕР? И ИЗЛИЗАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ. НЕ ЧЕ ЩЕ УСЕТИТЕ НЕЩО ПО ДОБРО, НО ПОНЕ ЩЕ ВИ Е ЯСНО КОЙ ВИ ОСТАВИ ГЛАДНИ!

60

Анонимен

преди 1 година

Задушават дребния бизнес и производител,по-точно унищожават го и после 75% са бедни.Е какви да са?!Кой инвеститор ще дойде да си вложи парите тук и какво ще спечели?НИКОЙ!!!!Има да чакат другарите да дойде някой балък тук!!!!!Социализма е частен тук,това е истината частен монопол.Преди 10-ти ноември 1989 беше държавен монопол.Всичките комунисти се писаха бизнесмени-капиталисти.

59

Анонимен

преди 1 година

европейско ни е някак

58

БСП СА НАЙ-ДОБРИТЕ!

преди 1 година

ЖАН ВИДЕНОВ НИ ДАВАШЕ ПО 4 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ - 14 ЛВ. СЕГАШНИ ПАРИ? И ВСИЧКИ БЯХМЕ ДОВОЛНИ.Е НЕ ВСИЧКИ, САМО ТИЯ КОИТО СИ ИМАХА ИМПЕКС, ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР, КРЕМИКОВЦИ, НЕФТОХИМ И ДР.

57

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който има затруднения, си е виновен сам за положението в 98% от случаите. Да, и родителите ми с пенсии по 1500лв. не могат изобщо да се справят и, ако не бяха мислили през годините за тези времена, щяха да мизерстват. Има хора, на които просто не им върви, и не могат и не могат. Но с желание и хъс успяват. А който не е учил, изобщо да не ми реве как няма пари.

56

САМО ЛЕВСКИ И ПП!

преди 1 година

ПРИ ГЕРБ ПЕНСИЯТА МИ БЕШЕ 150 ЛВ. СЕГА КИРО Я НАПРАВИ 3400 ЛВ- И ЩЯЛА ДА СТАНЕ 4200 ЛВ. ОТ ДОГОДИНА?

55

Анонимен

преди 1 година

Доста хора не живеят според чергата си, както е лафът. Едно време, като студент, започнах работа за 1500лв. (преди 12 години). Виждаха ми се някаква огромна сума. Стигаха ми. След 3 години вече взимах 2500, после 3500, 5500 и стигнах до над 13000. В единия случай се лишавах от някои неща, а в момента мисля само за глезотии.

54

do 60

преди 1 година

Oстави го цървула да си мрънка - на крива лопата и земята й е крива. Тука всички сте забравили народната мърдрос "който не работи, няма да яде". Не става само в еврофутбола и със сезонна работа на морето/каране на камиони - иска се малко акъл. Това че сте в дъното на статистиката си е чисто ваш проблем и ничий друг. Ай у лево, комунисти скапани, общото благо да го духа, бачкам по 10 часа на ден, не стига че 2милиона *** изхранваме, айде сега и мързеливите на клона.....

53

Анонимен

преди 1 година

Но пари за оръжие и самолети от САЩ винаги има! Ха ха ха!

52

до 48

преди 1 година

Ти не знаеш ли, че за доста хорица колата е разход номер 1?! Вземе там без 2лв. в джоба някой немски параход огромен да се прави на богат (нищо, че в очите на горните нива на средната класа колата му струва, колкото дохода им за седмица, две, три) и на голям гъзар. Особено популярно в крайните квартали, западналия прованс и селата. Там вече взимат коли една идея по-евтини и си истински топ гъзар, ако имаш кола, струваща колкото 1 нормална заплата на нормален човек в София. Но пари за сметки ням

51

гост

преди 1 година

преди едни същи храни който за седмица излизаха 100-150 сега вече струват 200-250 лв уж ифлацията няма и 20% пък в магазина давам 100% повече

50

Анонимен

преди 1 година

До тегло 50-60 кг, а тея като теб с едноцифрено IQ не се котирате и за това мрънкате! Хайде *** свърши работа за 5 лв.

49

Анонимен

преди 1 година

До Х417, ами напъни се и влез в тея 25%. Кой те спира да станеш значим и печелещ? Аааааааа, сетих се. Ти си от онези мрънкащите, на които все някой им пречи.

48

Анонимен

преди 1 година

Деморкация брат. 33 години погром и разруха.

47

Марсел Попов

преди 1 година

До БаньоБaнюююююююю?! Имам френско гражданство и два салона за красота в Париж, хайде слагай потyрите и цървулите, впрягай вола и отивай на къра!

46

Анонимен

преди 1 година

Важното е зеления наркоман да е добре. Милиарди безотчетна пара тече в джоба му, министрите му си накупиха палати в Алпите, в Швеция и къде ли не. А европейския гражданин кучета го яли, еле ние дето сме най бедната държава с най голямата инфлация. Държава на доизживяване.

45

БАНко

преди 1 година

ОЩЕ ОРЪЖИЕ НА ПОКРАЙНА!!! ГЛАД ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

44

тегло 50-60 кг

преди 1 година

Хора които са над 60 кг са чревоугодници , по слабите са с по малко разходи , автобусите събират повече слаботелесни.

43

Анонимен

преди 1 година

Едно време ревяхте против Борисов , сега сърбайте попарата на Харвардските мошеници и др. Радев.