227

Анонимен

преди 1 година

Много наглост! Нямат срам от хората и страх от БОГА!

226

gogo

преди 1 година

Оти ми спираш офертата към "До лаврата" бе

225

До Лаврата

преди 1 година

И ? Какво ще направиш бе кон, фашистки?Още много, ама много бой ще ядете в Украйна.

224

Анонимен

преди 1 година

Ех, едно време Лавров беше уважаван дипломат! Сега демонстративно му обръщат гръб (разбира се, без Сев. Корея, Еритрея и Венецуела). Според него все другите са агресори, сал Матушка Русь е един ми ти миротворец, видиш ли!

223

Pepo

преди 1 година

Съвсем се смахна завалията!

222

gogo

преди 1 година

Тоя сайт позволява /донякъде/ да си кажеш кво мислиш. Ама като ти отрежат крилцата, даго духат. Ще им се връща. Чао

221

Анонимен

преди 1 година

Ами вие сами се натикахте в тази нова кримска война.Помним как завърши онази от 19 век пак срещу колективният запад.

220

Украинка

преди 1 година

До 224. Ти направо изкукурига, ходи на лекар. Кой нормален човек иска война, а пък българин няма с какво да воюва, виж след 5 години може да получите самолети,а може и да не. Нищо по мечтай, това ти остава.

219

gogo

преди 1 година

*** сме, щом уйдисваме на *** пропаганда

218

жорето

преди 1 година

Прав е Човекът

217

Язе

преди 1 година

Ми то кво станА - хамериканците воюват с рашките на територията на укрите :))))

216

Мартина

преди 1 година

Защо нато която се рекламира като отбранителна организация се включи в конфликта между 2 държави които не са нейни членове. Защо продължава със всички средства да поклажда този конфликт и не позволява да се преговаря за мир?Пари,пари, пари! Това е жалката истина! Жалко за украинците,жалко за руснаците, жалко и за нас. Винаги обикновените хора са потърпевши. А богатите негодяи трупат пари за наша сметка

215

ezsg

преди 1 година

Тоз Очилат кон не спира да изумява плебса с безсмислените си речи!!! Ако Раша-Алкаша не беше започвала война-сега всичко щеше да бъде мед и рози!!! Освен това НАТО не води война с Раша, щото ако водеше-войната щеше да е приключила още юни месец със загуба за Жужан Ефенди!! Както ще се случи и сега, но със леко закъснение с победа на Украйна!!!

214

Анонимен

преди 1 година

По същия начин 1944г русия окупира и България.

213

Върхът на наглостта

преди 1 година

Е това изказване на Лавров.Крадеца вика "дръжте крадеца" и агресора обвинява целия свят за своята агресия.По-безпардонни и нагли от руснаците няма на този свят!

212

Руска наглост

преди 1 година

Е това е. Нападаш друга държава, и се жалваш, че другите и помагат и не можеш да я завземеш за три дни със "специална" военна операция. червени бок...л...Уци

211

Анонимен

преди 1 година

До 230...Русия има неограничено количество железни богатства.Бълва ракети и танкове.Товя и е силата Но за два месеца вече са скраб.И какъв е резултата?...Това и е силата на руснаците...

210

Анонимен

преди 1 година

Защо Византия се разпада.Защото през 13 век заедно с неверниците татари в заговор коварно убиват Цар Ивайло на един пир..Уж православен народ и православна държава ,а са в съюз с неправославни срещу православна България.И Русия ще последва Византия като империя.

209

Анонимен

преди 1 година

Русия започна серийно производство на междуконтиненталната ракета Сармат, която може да носи 10 ядрени бойни глави с общо тегло над 100 тона и обсег 18000 км това гарантира сигурността на държавата за 50 г. напред.

208

Анонимен

преди 1 година

Крейг Робъртс: "Русия може да унищожи Украйна за един ден без да използва ядрено оръжие".