72

ЬЬЬ

преди 1 година

На всички вече е ясно,че вече никоя партия няма да има мнозинство и да управлява еднолично. Коалиционната форма на управление ще се наложи за много-много мандати напред и затова лидерите на партии,лишени от чувството за диалогичност, трябва да напуснат политическата сцена. Такива субекти разделят обществото и не са нужни на никого. Диктатурите на отделните партии вече са в историята.Нужно е разбирателство по важните теми на народа а не на отделни "лидери".

71

Зозо

преди 1 година

До Анонимен..........Представете си ,че ГЕРБ я няма.........Хахахаххааа, ама както върви БСП ще я няма, другарю :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 1 година

76 а Борисов не му ли масажира краката на Живков ве

69

Анонимен

преди 1 година

Представете си ,че ГЕРБ я няма ! Виждам всички други на една маса ,всеки може да работи с другия и да постигат решения и съгласие! Ех ,това е мечта , но нека е превърнем в реалност.Избори до дупка,до изчезването на ГЕРБ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

68

Зозо

преди 1 година

До Анонимен........Грешиш. ПП е новото БСП, подмладено. Чашков е дрът ДС изедник.

67

Анонимен

преди 1 година

Стига с това клише, че в името на България ще правят широка коалиция. В името на кого тогава 12 години ни мачкаха и пъдеха младите от родината ни? Ниокога вече ГЕРБ в управлението на страната. Нови избори, нови разпределения на мандатите според новато преброяване, масово гласуване и нещата ще си дойдат по местата.

66

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, много е важно, че БСП е в канавката с 20 депутати :))))))))))))))))))))))))))

65

Анонимен

преди 1 година

Никога ГЕРБ, напъваха за нови избори са резултатът щял да бъде същия. Мъpши айде да ви видим сега горивото дали е скъпо

64

Анонимен

преди 1 година

Ще има широка Евро ориентирана коалиция между ГЕРБ-ДПС, ПП и ДБ срещу проРуските партии БСП, Възраждане и БВ!!

63

Анонимен

преди 1 година

Остава да се обединят официално и ще имаме отново еднопартийна държава. Демокрация в 21-ви век.

62

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

"да се дават толкова пари за избори"-вие доволно участвахте в свалянето на правителство,като знаехте,че резултатите ще са същите.Но нали трябва да се задоволи ББ-бил морален победител.Хайде,прави правителство с тези,които махнаха ПП.Не може да обиждаш,лъжеш брутално и после да искаш от тях да те подкрепят.Вие защо не ги подкрепихте?Хем ги плюете,хем искате подкрепа.ГЕРБ забравят,че в България все още има хора с ДОСТЙОНСТВО.Вие безгръбначните и ББ съсипахте д-вата и това е безспорен факт.

61

Анонимен

преди 1 година

Споко бе хора днес Борисович ще изръси други празнословия. Кефя се днес как неговите кокошки в неговите телевизии демонстрираха някаква смиреност и едва ли не герб е партия от 2 дни и не ни е крала, лъгъла, била, гонила 12 години. Няма как да се забравят поразиите на тия над децата ни.

60

Политик

преди 1 година

Първо е личния интерес . А после ако има време обществения.

59

Анонимен

преди 1 година

Давайте и така и на следващите избори ще ви е нужна само една гласоподаватена секция.

58

Зозо

преди 1 година

Никаква коалиция с младежкото БКП - ПП. Твърда НАТО коалиция с ДПС, Янев и ако дyпе им държи на ДБ - ако са десни въобще.

57

Анонимен

преди 1 година

Тази партия ГЕРБ свали законен кабинет! Сега от къде н къде,ще искат подкрепата,н тези които свалиха от власт? ГЕРБ е много Нагла партия,!Да връщат мандата ГЕРБ в момента в който ги получат!! ГЕРБ няма шанс да управлява повече!!!

56

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нашата чистачка на входа на блока изглежда така. Като две капки вода! Избори до дупка за Винету докато се разори от купуване на гласове!

55

Зрител

преди 1 година

Ту, както и в страните от Източна Европа ти нареждат какво да правиш. А не ти каквото искаш да направиш.

54

Анонимен

преди 1 година

Всички около баницата! Да ядем дружно, народът да гледа и преглъща.

53

Анонимен

преди 1 година

Сега иска коалиция,не бе ли същото да подкрепи ПП ,ДБ в работещият парламент и да няма избори,след като мислиш толкова за България и нейният народ?!Не ти искаше цялата власт,някой те подведе,че сега е момента и ти клъвна!Това е краят за ГЕРБ и Борисов в политиката,тяхното изчезване ще доведе до обединение на българите и просперитет на България!