90

Анонимен

преди 1 година

Къде са феновете на бай Ставри заглъхнаха след изборите.----------Феновете на мафията се оказаха повече. В резултат след 10г населението на България ще е 5млн.

89

Пижо

преди 1 година

Банкянският селянин леко показа глава и развъртя бухалката. Гешев и Борисов - в затвора!

88

Алооо

преди 1 година

Аре боко почна с отмъщенията, следват кирчо и ония смешния асенчо (кокорчо). България няма да се оправи никога, гледайте сеира, живейте си живота и да не ви пука. То се е видяло, че няма народ тук на тази територия, само население което чака заличаването си от "великия запад" и това е. На тях им трябва територията, а не разни ганьвци да търчат наляво-надясно.

87

Пуржо

преди 1 година

Никой вече не бръсне прокуратурата за слива. Толкова изпаднала институция е може би само МВР.

86

Анонимен

преди 1 година

Много правилно го е казала. Последните 30г се въртим в омагьосан кръг и в този кръг БСП е водеща. Борисов е последните 12г, а БСП участва във всичките 30г. Модела е БКП/БСП продължен от СДС, НДСВ, тройната коалиция и ГЕРБ. Да не се прави на нова партия на промяната.

85

Анонимен

преди 1 година

Къде са феновете на бай Ставри заглъхнаха след изборите.

84

бай Таци

преди 1 година

Нинова - у Сливен! Да я умият с мapкуча и зад peшетките!!!

83

Иван

преди 1 година

В прокуратурите са най-големите престъпници. И тези хора щели да пазят закона? Ха ха ха.

82

Пена

преди 1 година

Другарката Нинова е мъченица и ще умре за нашето добруване. А другаря Гешев е плешив импотент на каишката на другаря Пеевски. Ура за ДС! (Държавна (не)сигурност)

81

Анонимен

преди 1 година

Новият НПК беше приет првз 2006 година. Нинова също е гласувала за него. Би трябвало много добре да знае какво следва след неявяване на призовка. Би трябвало и много добре да знае, че при поискване от прокуратурата всипки ЮЛ, ФЛ и всякакви организации са длъжни да предадат намиращи се в тях документи. Всеки, който е призоваван в качеството на свидетел знае, че няма от какво да се притеснява. Разказва каквото знае и толкоз. Явно Нинова, нещо я притеснява, нещо престъпно..

80

Анонимен

преди 1 година

Представители на МП да дойдат и да ни отведат принудително на разпит, отсече тя. Айде да не се опитва да се прави на мъченица :)))

79

на вечеря

преди 1 година

Бойко Рашков ще дойде посред нощ.

78

Анонимен

преди 1 година

Тя ще стои там докато БЦП не паднат по еднопроцентовата бариера. Тогава и само тогава тя ще е изпълнила своята мисия (междувременно лаейки как някой друг искал да разцепи партията). Смешка и половина, да си ходи на хотела в Гърция и да не ни занимава повече. За един министерски пст и майка си ще продаде, не щем такива политици в никоя партия, да се махат!

77

Анонимен

преди 1 година

Нинчето на пангара, обаче тя е нагла и безкруполна комсомолка, ще се оправи :)))

76

бай Танас

преди 1 година

Нинова - в дрънголника!

75

Русомраз

преди 1 година

Госпожа Лъжа-Импексова нещо я стегнаха гащите май? Мухахахахахахахахаа

74

Анонимен

преди 1 година

Ето, гербаджиите още не са взели властта и започват да си разчистват сметките с бухалката Гешев, смятайте какво чака българския народ по-натам. Бизнес всякакъв забравете.

73

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна политическа репресия, с цел да се направи БСП послушна, и да стане част от ново гласената коалиция

72

Защо?

преди 1 година

Защо не се изпраща призовка и за Румен Гечев?

71

Анонимен

преди 1 година

Добре е, че е осъзнала на каква правосъдна джунгла и какъв произвол е подложен всеки един, дръзнал да защитава правата си в тази страна. Трагедията в, че онези, които наложиха тези репресивни силови практики, отново се върнаха в парламента.