68

преди 15 години

Aми някои се им ли е видял номерата да ги докладва в милицията.А бе, какви 5 лева, каква милиция. Нека които има BMW да го кара до супка, то ведньж се живее, я виж Дими как беснееше с 250 км, ама си е поживиял и изпитал трьпката на живота.

67

преди 15 години

Пред очите ми преди малко - около 16.30 часа две черни БМВ - та - явно състезаващи се минаха на червено и щяха да отнесат възрастна жена с дете! Те си минаваха спокойно на зелено и си мислеха , че другите се съобразяват с това явно непотребно нещо , наречено светофар. И какво - на всяко кръстовище трябва да има командос с РПГ - ли??? Какво става в тая държава?!?

66

преди 15 години

150 метра спирачен път на градско - ***!!! ??? !!! Бог да го прости доктора!!!

65

monti

преди 15 години

Оправиха си грешката:"По свидетелски разкази, леката кола е успяла да спре на около 150 м. от мястото на катастрофата."- обаче сега въпроса е що чак на 150 метра е успял да спре :(

64

преди 15 години

V shibanata komunisticheska darjava medicinskia personal plashta priako ili nepriako s jivota si zaradi 'blagodarnite pacienti' . Tova beshe doktora ot koito shte zavisi washiq jivot utre...

63

bg.post

преди 15 години

При нормални обстоятелства няма такъв момент.Момента го има когато радиото ти звучи с такива басове все едно си в подвижна дискотека ако си от този тип шофьори по- добре не се качвай на кола.Как може да си участник в движението и да не следиш пътя около теб?!!

62

бай х. у. й.

преди 15 години

е, като не съм познал - браво на теб, радвай се - много си преуспял. и това е причина да си заплаха за другите шофьори на пътя, така ли? а на мен лично ми е все тая с ква кола ще се размажеш някъде - мерцедес, бмв, ферари.... боли *** фара. ако щеш и със самолет се пребий, ама защо трябва да застрашаваш, ти и такива като тебе, живота на другите? и само пълен *** може да мечтае за кола, каквато и да е тя. аз по-скоро мечтая за вирус, който да убива о л и г о ф р е н и т е. тогава ще се чувствам перфектно - само 100-тина души на цяла планета.... кеф.

61

преди 15 години

Ех , че сте и вие от Днес... какво е "успяла колата", бе? Ами четете преди да публикувате...

60

преди 15 години

Как така стана че па нищо не позна от това което написа! Разсмя ме със сигурност! Ти май наистина си много разочарован от живота, и също, така като те слушам, ти си тоя който си мечтае за БМВ. Но познай какво, перушинко, няма да имаш, даже 12, 13 годишно. Просто няма! А доколкото до мене, Мерцедеса ме устрйва перфектно:))))) Айде, и не сменяй името!

59

бай х. у. й.

преди 15 години

***, прав си, че съм от село - онова голямото село Сф; така че съм се нагледал и на кръстовища, и на мръсни ***-състезатели по градските улици. Сигурен съм, че BMW-то е мечта за теб, засега - непостижима; пожелавам ти да успееш да си го купиш - някое 13- 14 годишно, може би, за около 2 00- левчета. после се засили, ама колкото можеш - по цариградско, или по българия, или ако искаш и по моята улица - "костенски водопад" - там редовно минават такива *** като теб; и като се засилиш хубаво, ти пожелавам да се нацепиш в някой ТИР, та да не могат да те изстържат от ламарините. аз може да те гледам от терасата и да ти ръкоппляскам. .

58

-

преди 15 години

Европа е друго нещо.Ние сме в Европа,но сме си селяни.Всеки се възхищава как карали на вън,а като се качи в Бг. на кола....няма равен :)

57

преди 15 години

Не мога и не искам да проявявам търпимост към подобни изцепки с високи скорости. Още повече когато се возят деца, на които трябва да служим за пример. Миналата година родителите ми бяха обърнати по таван на ПРАЗНО Цариградско шосе от слабоумен тип като днешния "герой" бързал да отиде на плаж. Аз ако съм съдия ще го осъдя по бързата процедура, ще му отнема книжката до живот и няма да имам милост към никой. Закона е един за всички. И колкото повече примери имаме пред очите си, толкова повече толерантност ще имаме на пътя. Връщам се от чужбина, където шофирам с удоволствие. В България, повярвайте ми, ме е страх да ходя и по тротоарите. Непрекъснато се натиска клаксона, свирят гуми, звучат псувни. До гуша ми е дошло от "далтонисти". Червеното е червено, ясно ли е?

56

bg.post

преди 15 години

Вижте ме аз съм специалист на *** и скоростния лост-тия са толкова нагли,че няма да се учудя ако е засякъл линейката.Г-да баварците да не си мислят,че са сами на пътя.Плюят по ,,Бърза помощ"-еми защо не вземем да се замислим,че пътищата са окупирани да не говориме за БУС-лентите,които трябва да служат и на линейките.Къде е толерантността на водачите на МПС-по повод линейките?Много рядко се е случвало да видя някой да пропусне линейка с включена сигнализация.Ето до къде я докарахме и лекарите да гинат по пътищата в изпълнение на служебния си дълг-защо?

55

30г професионален шо

преди 15 години

Браво форумци всички мислите позитивно . Мир на душата на доктора. Дайте всииички да направим че когато сме на пътя да мислим с главите си и да се пазим взаимно.Кара се безочливо и нагло.Да спазваме здп. и да не се правим на герой. Всички ни чака 2на 1..Подхождайте великодушно и отстъпвайте и знайте ,че човешкия живот е твърде кратък. Карайте колите си само по неоходимост а не за келешлък и удоволствие/ При този трафик/ не е за препоръчване. Уважавайте се.

54

преди 15 години

Много знаеш, провинциалист заспал! Ти изобщо май такова кръстовище не можеш да си представиш, защото най-голямото което си виждал е онова до кръчмата в твойто село! А името си си го избрал с голяма точност! Само така! Духай супата!

53

Полин

преди 15 години

Не, те не са повечето катастрофи с БМВ. Няма и как да е. Не са толкова много. Повечето смъртни случаи след каастрофи са с БМВ.Като говорим не да ги броите, а спрямо колко БМВ-та са по пътищата. Колко бяха? Един прелетя на магистралата, утрепаха се всички в колата. Друг изпреварваше неправино в Румъния, сума народ изтрепа. И още много други.И хич не е високо гроздето ви, пламене, всеки *** с 5 декара лозе в ТКЗС - то може да си купи даже и по - ново от твоето БМВ с едни 500-600 лв. на месец вноска.И то... тва и става. "Състезателчета" дето не са и за картинг и са се учили да карат от интернет, ходят и карат по улицата, правят агитки и става простотията.Ти недей ми опонира само на тема БМВ, а се замисли, защо в Германия, където БМВ е много по - разпространено, смъртните случаи с катастрофи с такива коли стават относително много по - рядко и БМВ не е там символ на хулиганизъм... Имиджа на марката вие го правите. Не си мислете, че го прави статията, щото написали вътре че единият бил с БМВ а другият - примерно с линейка Мерцедес.Направете го, че да е друг. Не сме ви виновни ние, че е такъв :) Ако искате, си наемете имиджмейкър - ак осами не можете. Макар че проблемите мисля че са ясни, въпросът е да ги забележите.

52

преди 15 години

10 години работя с линейка. Там превозваме в животозастрашаващо състояние Вас, Вашето дете, Вашата майка...Днешната катастрофа е диагноза на обществото за неуважение към живота като такъв, дори и Нечий.Бог да го прости колегата....

51

бай х. у. й.

преди 15 години

няма да видиш и чуеш линейка бе, ***? възможно било.... възможно е, да - ако си полусляп, глух, или мъртво пиян и друсан. ама в такъв случай нямаш място зад волана. ***.

50

преди 15 години

"По свидетелски разкази, леката кола е успяла на около 150 м от мястото на катастрофата."*** от Днес.бг, не разбрах какво е успяла колата.Да си журналист не е достатъчно да си с лява резба или да си стара мома. И акъл трябва.

49

преди 15 години

Ако вие бяхте на мястото на БМВето и не бяхте видяли и чули линейката, защото това е възможно, как щяхте да пишете, мозъци болни???