127

Боб

преди 1 година

Воайната на Русия била империалистка..а разширяването на Нато/ЕС не е колониализация? Не е борба за сфера на влияние, доминиране и ресурси? Не го постигат с война, не им трябва, достатачно е смяна на режима, правителството чрез наливане на пари и манипулация на медии

126

Анонимен

преди 1 година

До Боби Ако се спазваше "етно-регионалния" принцип, Русия щеше да бъде 1/6 от територията, която е в момента, тъй като огромни части от нея са народности, които не са руснаци. Разбира се тази опорка ще я забравиш МОМЕНТАЛНО, когато става дума за самата Русия - част от двойния стандарт на русофилството - това, което важи за останалите, не важи за Русия.

125

баба мара

преди 1 година

сащ и нато са заплахата за човечеството ако ги нямаше щеше ли да имавоини и толкова убити млади хора вируси ваксини провокации смърт товаса те убии-ци по генезис

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 146 Всъщност си карам баш в нормалното платно, но факта, че това ти служи като патерица да продължаваш, само доказва омразата ви към тези хора, нещо, което до преди малко отричаше.

123

Анонимен

преди 1 година

Единственият враг на човечеството в момента е фашистка Русия. Кой нормален човек ще изпрати хиляди войници да умират и убиват себеподобните си... Това е лицемерието на кремълския пcиxoпат и убиец.. За 3 месеца има повече от 50 хиляди жертви общо... Като разрушава градовете на Украйна, какво печели този нeщастник?

122

bate goiko

преди 1 година

Путин хубаво им бръкна в джигера на колонизаторите, но вече Китай окончателно ще им пръсне вувузела. Докато Путин гледа само околните на него територии, Китай има глобални виждания за нещата,а и на тях няма кой да им сложи спирачки. При Мао живееха с 200гр ориз на ден,така че няма кой да ги бутне. На нас ни е достатъчно да ни спрат промоциите в Лидл и ще развеем белия флаг

121

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, и на вас ви предстои да "достигнете до идеята", че "семейството" не е вашата дефиниция, точно както арабите "бавно достигат" до този извод. Просто ви остават още няколко века развитие, като дотогава това ще са ви "ценностите". Хванат си в ноуменсленд, да отричаш развитието на обществата, които вече са там, доакто се опитваш да удържиш критиката към изостаналото руско общество с обещания, че и то някога ще стане като развитите държави.

120

aZ-ът

преди 1 година

В момента преработват най-новия филм на Гай Ричи... Филма много хубав, ама пусто - лошите са украинци.... Кофти. А познайте новата народност на лошите ? Ти с*ра на Световния Ред, това е безумие, хората се превърнаха в опитни мишки. Плановете за глобализация не успяха в Изтока, хората не ги възприеха. Затова започнаха от Запада... КОЛКОТО ПО-СКОРО ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ИЗМРЕ - ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ.

119

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Чечня е била, е и ще бъде част от РФ" Чечня всъщност се обяви за независима държава от Русия, на което Русия отговори с изравняването със земята на столицата им, и нечувани зверства спрямо местното население. Самото ти изказване противоречи на случилото се, което показва и какъв фалишфикат е това, което избори като "ценност номер едно" на руския "мир". Вместо, "оставяме другите да живеят както намерят за добре", стана "както ние смятаме, че е добре за тях".

118

aZ-ът

преди 1 година

под Световен Ред Запада разбира световно господство на англо-сакса.... Ми да - заплаха е. И колкото по-скоро кирливия ви световен ред се сгъне, толкова по-добре...

117

Боб

преди 1 година

Ех, малка им е на САЩ Европа- некакви си джуджета като РСМ и България без ресурси за крадене- ламтят да се разсширят в Русия, Китай..Верно, че са ЕвроАтлантици, но какво им пречи да сменят името на Евпомайдана в Москва и Пекин с нещо по-подходящо географски..Принципа е един и същ..разделяй и владей.. Не може да съществуват суверенни държави вече, направо си и колонизиране

116

Анонимен

преди 1 година

"Но както съм казвал - последните години на всяка империя са най-гадните и отблъскващите" Вярно е. Не случайно рашистите нападнаха Украйна. Те освен, че са фашисти, военнопрестъпници но и оня ден официално прибавиха и терористи.

115

555

преди 1 година

До Анонимен 122. Русия освен че води войните които сте изредил, след почти всяка от тях окупира територии на чужди държави. В Грузия и до ден днешен под руска окупация са Южна Осетия и Абхазия, в Молдова под руска окупация е Приднетровието, в Украйна в момента Русия окупира огромни територии.

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 "Да забраиш хомосексуализма не значи че мразиш някого" В конкретния случай значи, и това е доказано както от совбственото поведение на "забраняващите", така и от фактическите мотивии за това. Хомосеексуализма не пречи на хетеросексуализма по никаквъ начин.

113

Анонимен

преди 1 година

Така е. Те са новият световен ред, без Русия, Китай и Индия. 3 държави им се противопоставят, на глобалистките планове най-вече за печата. Затова ще има войни.

112

Анонимен

преди 1 година

За техният световен ред!!;)

111

aZ-ът

преди 1 година

Проблемът на англо-сакса е, че Светът върви напред. Преди реален съперник е било СССР само. Сега и Китай вече стана много силен. Индия и Пакистан тихо работят и загряват в ъгъла - огромни държави, младо население, силна икономика. Иран е същия, единствено санкциите ги спират да стигнат Пакистан. Северна Корея си развива ядр. програма и се подиграва открито на САШката. Турция се разви страшно много. Запада с кирливия либерализъм плаща луди сметки в момента :)))))

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116Да забраиш хомосексуализма не значи че мразиш някого, просто защитаваш нормалния начин на живот и извратен ата представа за такъв на шепа индивиди. Разбирам че си от тези забранените в Русия ама сори, такъв е живота, малцинството се подчинява на болшинството.

109

Персийска котка

преди 1 година

Плашат ни с РФ, плащат ни с Китай, накрая изглежда мюсюлманите ще на мажат в крайна сметка, и ще обновят Европата хах

108

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 Пропуски няма. Я ми ОТГОВОРИ, КОЙ е АТАКУВАЛ РУСИЯ, да видим дали ТИ знаеш ИСТОРИЯТА?