41

Анонимен

преди 2 години

До Знаете ли че?Кво ви учат в училище не знам. Германия наистина капитулира 8-ми май, но Руссия празнува 9-ти не защото така решили офицерите, а защото капитулацията на 8-май в Германия е влязла в сила в 23-00, а часова разлика с РФ е имало и тогава...) Та в РФ е било вече 9-ти май.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "ахах, вчера беларуския посланик в Берлин Сидоренко, е поискал възстановяване на диалога с Германия и ЕС" Диалог, когато се изтеглят от ЦЯЛАТА територия на Украйна (включително Крим), изпращането на военопрестъпниците на трибунал, и започване на изплащането на репарациите.

39

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Честитим победата на Съветския съюз над хитлеристка Германия. Други въпроси?" Честитиш победата на един нацистки режим над друг?

38

Анонимен

преди 2 години

Не на джендаризма

37

Анонимен

преди 2 години

До Хора "Честит 9-Май..." Какво "честитиш"?

36

Анонимен

преди 2 години

""За Япония, която разчита на внос на повечето си енергийни ресурси, това е трудно решение. Но сега единството на Г-7 е по-важно от всякога", цитира думите му телевизионният канал NHK." За Япония е трудно решение, но руските слуги в България, начело с Кокорчо плашат с вето като обясняват, че на нас така не ни изнася. Явно натиска от другарката Митрофанова дава резИлтати.

35

Хора

преди 2 години

Честит 9-Май....

34

Анонимен

преди 2 години

Не бъркайте Русия и СССР. Защото примдрно в България 1945 г и на балканите беше трета украинска армия. ВСВ я спечели СССР. 15 републики и най-голямата - Хохландия.

33

До "нагли жапон

преди 2 години

И на Кореите да платят!

32

Анонимен

преди 2 години

Значи, всички бежанци да отиват в Канада и сащ, не те да се санкционират а Европа да дундурка и да плаща масрафа.

31

Анонимен

преди 2 години

Наглостта на хохлите няма граници. Сега си мислят, че светът ще им дава всичко което поискат. Отървия няма от тях.

30

Pesho

преди 2 години

В русия животът не струва и копейка. Загинали през втората война - 40 милиона, колко ли ще са в тази? Дали сатрапа сталин е бил по-кадърен в изтребването на руснаци или шуткин ще ги задмине?

29

Анонимен

преди 2 години

Нека сега Германия плати глоба 1 милярд за знамето и да се извини! А българите да отделят по 1000 лева всеки за помощ на хората!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Хахах, вчера беларуския посланик в Берлин Сидоренко, е поискал възстановяване на диалога с Германия и ЕС, и търсене на начин за "прекъсване на негативната спирала на санкциите" в интервю по телевизия CTV! Дори съюзниците на рашистите започнаха да изоставят потъващия кораб...

27

Петров

преди 2 години

Бългерианите са готови да живеят на палатки за да може улраинците да живеят в домовете им. Така искат да угодят на американскките си господари.

26

Петров

преди 2 години

Кулеба е рядко противен тип. прилича на Асен Василев, същата неприятна мутра.

25

Анонимен

преди 2 години

Вчера цяла нечер гледах какво се случва в САЩ и защо всички се възмущават от джендърите... Изгледах какво представляват учителите... Честно казано Украйна не ме интересува... Силно стискам палци Русия да дойде в България преди САЩ да програмира малоумието си в Европа. Няма нищо по-тежко от това нещо без пол да се разхожда и да възпитама децата... Повярвайте ми нашенските хомо-та са в пъти по-поносими от американските... Такова нещо просто не сте виждали...

24

Честит празник

преди 2 години

Честит празник на ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА. Днес празнуваме края на нацизма, независимо дали е хитлеризма или путлеризма. Нормалното човечество никога не може да приеме избиването на нормални цивилни хора, на майки и деца, на възрастни и безпомощни хора. Колкото и да се пънат путлеристите, така или иначе това са фактите. Колкото и да се пънат путлеристите - това са фактите. Човечеството ще продължи и без ***, Русия също някога ще проумее това.

23

Анонимен

преди 2 години

Боже пази от такива хора божеее

22

защо

преди 2 години

Бож. , Точно като пред пощите на 10то число. Пенсионерите не са си получили изработените пенсии, ама е пълно с чакащи майки. За полагащите им де "майчински".