94

Слава на Украйна!

преди 2 години

Джуджето дано скоро бъде осъдено и пратено в затвора. Направи Русия за позор пред целия свят, избива хора и руши независима и демократична държава.

93

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че нашите медии правят добри пари сега от руското посолство.

92

Анонимен

преди 2 години

Рядък цинизъм днес на един без крак войник му дадоха медал и му пожелаха скоро да се вдигне на крака, типично за Комунистическата федерация

91

Има

преди 2 години

Има само един превод на името Путин на български! Да върви на майка си там от където е излязъл.

90

Анонимен

преди 2 години

Днеска даваха награждаването на 22-3 годишни руски наборници, останали без крака. Подариха им по един железен кръст, почти копие на немските от ВСВ, да си ги закачат на инвалидните колички.

89

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Тия от Росгвардия нямали понятие че отивали на война в Украйна, те по принцип са вътрешни войски и масово отказвали

87

ууу

преди 2 години

До FCKPTNЗа една минута 19 плюса. Победихте, Путин се предава - аз такъв мошеник не мога да бъда, каза той плачейки горчиво.

86

Император Путин

преди 2 години

Благодаря на пушечното месо, ааа извинете, войниците. Вашата саможертва помага за преодоляването на комплексите ми, или поне така мисля. Все така да си изпълнявате задълженията в мирно време да захранвате военната машина, а във военно време да сте пушечно месо. От мен имате заблуда, че сте велики, ама да си знаете да не си и помисляте да идвате до Москва, че ще ме изложите пред елита. Айде сега към колхоза крепостници и благодаря.

85

Анонимен

преди 2 години

123, да така е.Преди доста време ходих в Русия по работа.Доставчик на оборудването - Сименс.Един руснак ми каза с въздишка: "Да, мы победили Германию, но где сейчас Германия и где Россия..."

84

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия пропагандни мантри как Сталин победил Германия. На първо място зимата победи Германия. На второ - огромната територия на болшевишката империя. На трето място - не можеш да победиш, когато си сам срещу всички. В един момент въпреки тоталното технологично превъзходство не можеш да издържиш. А днес - 70 години по-късно,разпарчетосаната срината Германия е 4-та икономика в света, а магучая е просто една бензиностанция с ракети; от 24.02.2022 е и болшевишко-нацистка държава.

83

Анонимен

преди 2 години

Kво им благодариш, бе сатрааппп ньеден.Дали са клетва да ЗАЩИТАВАТ Русия и то не на теб лично.През ВСВ немската войска се е клела лично във вярност на фюрера, не Г-я.

82

Анонимен

преди 2 години

Анонимните са хакнали националната руска банка. Ще излязат доста интересни парични следи, водещо до наши "държавници" - все пак за мацква сме задунавска губерния. Знаете ли какво е направил Дондуков по време на руското управление след асвабаждението? Продал е всичкото ни зърно на Франция, без да отчита лошата стопанска година. Разбира се - прибрал си и парите. Днес столичен булевард носи името на този "велик" руснак. Човекът даже се е гласял да ни става княз... Още раболепно величайте блатото.

81

Анонимен

преди 2 години

Успех на Русия!

80

Анонимен

преди 2 години

Запомнете Сталин разгроми и унищожи най могъщата военна машина съществувала някога на света а именно Вермахта.А Путин не може да се справи даже с една Украйна.Сталин направи Съветският съюз втората най голяма икономика след САЩ а Путинова Русия е на 11 място с икономика като тази на Португалия.Направете си извода сами.

79

хах

преди 2 години

До Колев - Кольо, пий хапчета братовчед, може да излезеш от пропагандния съветски филм. Не е късно за теб момче. Вярвам в теб, че си се объркал, защото никой не може да е толкова т*ъп

78

hah

преди 2 години

Хаха да отиде да им го каже лично на фронта, като истински лидер, като Зеленски. И като американските президенти ходят. Ама стиска ли му? Руснаците прегазиха вече един командир за дето прати един полк като пушечно месо. Отиде ли Путин на фронта, съмнява ме да се върне цял

77

Анонимен

преди 2 години

У нас има много хора с привидения, само им се привиждат украински нацисти, фашисти, и т.н. А то си е елементарно - обиковен московски бандитизъм.

76

Анонимен

преди 2 години

Путин е един продукт на съветската утопия, в най- ***.от.ския и вариант.

75

Колев

преди 2 години

Путин не може да бъде сравняван нито със Сталин, нито с кой да е американски президент. Всеки от тях е свързан с някаква грабителска война. Путин ще бъде сравняван с Петър първи. Той освобождава света от геополитическия сатрап САЩ . Не знаете ли, че те поддържат повече от 700военни бази по света с хиляди свои войници, имат над 300 биолаборатории и са най-големия продавач на оръжие, на смърт.