219

Анонимен

преди 2 години

После как ще ги изгоним оттук? Никак.

218

До 255

преди 2 години

Нищо не разбрах, а ми стана интересно.

217

В случая:

преди 2 години

Нито един от учителите не е могъл да знае, плюс това номера на дипломата излиза валиден, но на чуждо име! Това може да се приеме за недоглеждане по едно време дето администрацията нямаше регистър като настоящия. И аз и колегите ми сме редовни и европейски акредитирани, но не и той!

216

Да

преди 2 години

България става полицейска държава. Демокрацията приключи! Оправи пенсиите и тока вместо да даваш пари за следователи !!!

215

Цеков Генков

преди 2 години

Така и не завърши НХА - дипломата е фалшива, номера е истински на Делчев. Имаме документна измама! Неправоспособен е!

214

ДАНС и Виваком

преди 2 години

В България се Екзекутират хора чрез телефони на Виваком, от ДАНС какво мислят, в Перник "Ралица5" жертвите са над 20!........................... СРС за всеки от сърце,качват ви живота на сървъри !

213

Шпионски игри

преди 2 години

До АнгелинаОще си млада или пишеш по поръчка тоя сценарий със честните политици тясно свързани с ЕС в началото сме го гледали и в други филми като при СДСКостов,НдсвЦаря,ГербБорисов преди това беше нещо като в Украйна да те застрелят в дискотека или на магистрала и да им се размине!

212

Анонимен

преди 2 години

До Не му вярвайтеА на кого ще повярваш, никой няма да дойде в "чист" вид. И точно това е смисъла на демокрацията, не е до "вяра" и сантименти, а до демократични процедури, които се спазват.

211

Анонимен

преди 2 години

Изглежда като че Бойко и Киро са се договорили нещо. Твърде странно е дори за и_диоти.

210

Анонимен

преди 2 години

До Къде си РадевАко бяха "мутри", нямаше да говорите за съд, доказателства и прокуратура. И нямаше да го пуснат в законовия срок. И нямаше да има нищо от това.

209

Ангелина

преди 2 години

Има все още честни и почтени професионалисти в България ,които не са от кликата на ГЕРБ,ДПС и техните финансови кръгове от всички "цветове" във всякакви зависимости ,каквито са по- голямата част от хората работещи в институциите - тези морални хора трябва към администрацията на Европрокуратурата. И да не забравят ,че дори и в "деловодството си" ,което се неглижира ,а всъщност е източник на информация ,която изтича също трябва да се назначат почтени и честни хора,за да няма "теч" на информация.

208

Шпионски игри

преди 2 години

Ех къде са НЛО да си изпеят репертоара за Борисов "Адвокате",за Петков"Де е Канада"а за останалите "Като камък на шия"!

207

Анонимен

преди 2 години

и ако тогава заврения зет не го заврят в централния, само безполезна администрация

206

Къде си Радев

преди 2 години

Радев замени едни мутри с други. Докато не ги свалим от власт ще направят куп поразии, за които ще плащаме.

205

Анонимен

преди 2 години

за тези глупости с гешев онзи бойккев се е фиксирал реваншист ама ще му изтече още година мандата и край ОСТАВКА ПП

204

Не му вярвайте

преди 2 години

Човек, който излъга за гражданството си и се постави над Конституцията , който излъга, че е дал средства за издирването на алпиниста, който излъга за язовирите, на такъв човек НЕ ВЯРВАМ. Еропрокуратурата има офиси не само тук, а навсякъде в Европа/май в Унгария няма/. Киро , Кокорчо и Лорер са маши в ръцете на Божков, а Божков е закрилян от Путин. Защо арестуваха ББ когато каза, че е говорил с Порошенко и каза, че трябва да се даде оръжие на Украйна и хоп го опандизиха. Дългата ръка на...

203

Ваньо

преди 2 години

Отвлича вниманието от главния проблем - инфлацията и обедняването на населението. Стоките се вдигнаха с 30-200%, заплатите не са мръднали и цент. Хубави цир.кове гледаме, но трябва и да се яде.

202

Анонимен

преди 2 години

Ленчето: Истината е, че откакто сменихме цялата администрция с наши хора и на Нинова, всичко в тази държава тече. Не ме питайте за някакви си мижави 9 милиарда за девет дни за цените на горивата, храните и лекарствата, още нищо не сте видели.

201

МАНИПУЛАЦИЯ

преди 2 години

кЬОВЕШИ КАЗА, ЧЕ ЕВРОПРОКУРАТУРАТА ИМА ТАКИВА ОФИСИ В ЦЯЛА ЕВРОПА. ИМА И ТУК И ТОВА Е НОРМАЛНО. КИРО МЕНТЕТО ИСКА ДА ПОВЯРВАМЕ, ЧЕ ЩЕ ИМАТ ПРОКУРОРИ И ПОЛИЦИЯ ЕДВА ЛИ НЕ ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБИ САМО В БЪЛГАРИЯ. ДА ТУК ИМА КОРУПЦИЯ, ЗЛОУПОТРЕБИ И ДАНО ГИ ДОКАЖАТ, НО ТОВА Е ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА.

200

Анонимен

преди 2 години

у нас съдът е подкупен , прокуратурата и да обвинява съдът ги оневинява