167

Анонимен

преди 2 години

Статията цепи мрака с откровеност. Рядко чета по-откровени и верни статии. Направихте на пух и прах антиваксаджиите и веганяците с техните префърцунени идеологии и дълбоки конспирации, стигащи чаааааааааак до айшето комшийката. Кой гледа сериозно на глупостите на ***...

166

Анонимен

преди 2 години

Хайде антивакс, всички на амбразурата.

165

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, антиваксаджиите продължават с глупостите си, докато излъжат себе си. Ха, ха, ха, цял свят ви се смее на пpocтoтиятa...

164

xaxsasбв

преди 2 години

Опс извинявам се явно минават коментарите, просто коментарите бяха спрени или не се обновяваха. :}

163

Shshs

преди 2 години

До Анонимен - Техния Трюдо ще пада

162

Shshs

преди 2 години

В Канада, заради протестите на тираджиите, затвориха магистрала 17. Трюдо хомоприятелчето по шпага на принц Андрю, скоро щяло да бъде свалено от престола, хахаха. Кви неща се случват по света, а тук все още наричат онези с нормална имунна система антиваксъри.

161

Анонимен

преди 2 години

Антиковидваксърите са високо интелигентни хора, които доста добре знаят как се правят изпитанията на лекарства и ваксини и точно за това ги свеждат до минимум. Те не са против науката, точно обратното. Едни от най-великите учени в света са последователи на веганството и минимум лекарства. Стив Джобс, един от веганите гении. Махатма ганди-веган борец за свобода, хиляди са. Вие сами преценете. Аз предпочитам да вървя след хора, почитащи живота, вместо такива които го ползват за експерименти.

160

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите са новите фашисти на 21 век. те отричат науката, за тях земята е плоска а най умния човек е слави трифонов. дайте им власт и те ще почнат да убиват всеки който не е съгласен с тях.

159

Ха ха

преди 2 години

Тази стара манджа колко пъти още ще я претопляте.А защо не напишете поне за един от многото случаи на хора, които след като са се ваксинирали са съжалили.Такива истории има много и те са действителни за разлика от тази изсмукана от пръстите.И стига сте го разнасяли от държава в държава този нещастен човечец,дето с последни предсмъртни сили си скубе косите, че не се е ваксинирал.Веднъж беше американец с три деца,сега е англичанин-веган,утре ще е африканец-людоед.И утре да не забравите за КОНВОЯ

158

Анонимен

преди 2 години

Напълно изкукала нация за най голямо съжаление явлението изперкъл мозък се забелязва с рязко увеличение по цял свят така наречените учени ще трябва да мислят върху изобретяването на нова ваксина срещу изкуткодякъл мозък някакъв суб буфер или нещо здраво

157

славянин

преди 2 години

Познавам десетки ако не и стотици вегетарианци - дъновисти, йоги, адвентисти и сред тях умрял от ковид не познавам, всички умрели са все месоядци! Та вярвам на това, което виждам със собствените си очи, не на зомбод.билотроните!

156

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново поредния плоскоземец издъхнал поради средновековни възгледи. Не е единствен и няма да липсва. В България всеки ден стотици такива развиват вечен имунитет... амин.

155

Анонимен

преди 2 години

Малка, но влиятелна група вегани?!? ахахахха Направо избийте рибата. Това не е журналистика. Дори в пропагандата сте некадърни. Направо е потресаващо, за колко глупави смятате читателите, за да им поднасяте подобни съчинения на ниво 5-ти клас. Неслучайно хората вече смятат медиите за врагове на народа, поне според послените проучвания в САЩ! ахаха некадърна работа!

154

славянин

преди 2 години

Не съм веган, но съм вегетарианец от ноември 1993-та, не ям месо и риба и се чувствам отлично! През последните две години нищо повече от настинки не съм хващал, а работя във фирма с 80 души колеги! Толкова е ''страшен'' ''смъртоносния'' вирус!

153

Анонимен

преди 2 години

Сайта на въпросния "съд" е : itccs org. общо взето смях. А би било хубаво да е наистина от международния съд.

152

ДртПрч

преди 2 години

С тая измислена статия тия не могат да спечелят и училищно състезание по драматургия. Ха-ха! То бива глупости и некадърност, обаче всяко нещо трябва да си има мярка!

151

Анонимен

преди 2 години

Колкото е безумен веганка-антиваксър толкова е безумна и статията ви. Жалкото е че няма как да го разберете щото IQ-то ви е колкото на кокошка.

150

Aнонимен

преди 2 години

Решението на съда е от 14.01.2022

149

Aнонимен

преди 2 години

https://republicofkanata.ca/2022/01/26/breaking-news-january-25-2022-from-the-international-common-law-court-of-justice-iclcj-britain-cancels-covid-measures-after-iclcj-arrest-warrants-issued-against-pharma-ceo-and-anglican-archbish/От официалния сайт е, информирайте се и се убедете сами

148

Анонимен

преди 2 години

Гледал съм , но нещо не откривам точно такъв съд , а и да има такъв не се знае какви точно са правомощията му в международното право!