147

За този случай

преди 2 години

У шоплико се казва: "Сетила се Мара да се побара!"

146

Изключете SWIFT

преди 2 години

Просто ми е интересно колко време ще отнеме търговита на горива да мине в други валути а не долари.

145

Анонимен

преди 2 години

Ако тия наложат санкции ще мръзнем и ще плащаме космически сметки за ток и газ, а Путин ще си го премести.

144

Съмнявам се,

преди 2 години

...да сме предлагали някакви "санкции"! По-вероятно, Щатите и ЕС да са готови да наложат крути санкции, а нашите са се натегнали, за нещо леко и символично!

143

баба мара

преди 2 години

каква помощ за украина това е житницата на европа никакви санкции на русиязащото от там идва газта в този студ какво ще правим ако настане нещо колкоще струва ам втечнен газ каквато е целта на занаятието и кои от българия предлагасанкциите кажете имената им престанете с тази украина на сащ не им пука за неяцелта е ресурсите на русия и късане на връзката с китаи

142

Анонимен

преди 2 години

Убеждавам се, че този сайт и въобще всички *** са п.о.д.л.о.г.и и л.ъ.ж.ц.и, оперирани от съвест. "Бунтовниците, контролиращи част от източната част на страната, които отнеха живота на 13000 души през последните 8 години" Те нищо не контролират, те си живеят там и защитават домовете си. Тези жертви са от тяхна страна, защото украинската армия ги обстрелва, бомбардира училища, детски ясли, читалища... Убиха им дори премиера на ДНР Александър Захарченко.

141

продажници и търгаши

преди 2 години

те русия не ни споменавят , та се налага бнр да задава уточняващ въпрос на руското външно, а иначе българия първа от елита в слугинаж пу ще ви изметем накрая с революция , едно вето сложихме за македония , хиляди критики , какви съюзници са ни тея никакви

140

Виж снимката

преди 2 години

"България и още държави инициираха нови санкции срещу Русия" - Путин едва се сдържа да не се захили на глас!

139

Вече разбирам

преди 2 години

Вече разбирам смисъла на пословицата: "Щастлив като оса ужилила кравешки рог!"

138

Германия е умна

преди 2 години

Остави сателитните пуделчета като прибалтиката и ние с Румъния пискливо да джафкаме и ръфкаме, та после намалението на газта да и е гарантирано, а ние весело да махаме с опашки при хъба когато на нея и се даде правото да разпределя порциите!

137

Анонимен

преди 2 години

Хайде България да спре да се бута между шамарите!

136

Анонимен

преди 2 години

Веднъж и България да на първите места, да инициира нещо и да не я обвиняват, че е корумпирана от ЕС. Ние инициираме, не Германия. Ние сме смелите и инициираме. не чакаме германия да инициира и ние да я следваме. При война ще бъдем първи на фронта, зад нас ще е Германия. Това е лидерство.

135

Анонимен

преди 2 години

Що за т*по заглавие?

134

Надблюдател

преди 2 години

Къде е Ирландия, а рушнаците си пробутват ученията чак там! Явно затова рушосвестърите лаят по НАТО в България , че Кремълското Жуже да си изнесе подводниците тук! Няма по-продажнитвари от тъй наречените "русофили"!

133

Анонимен

преди 2 години

Добре ,че избрахме Кирчо ,само той с неговият усет и далновидност ,както и вродената му смелост и политически опит може да ни изведе от сложната ситуация !

132

В.

преди 2 години

Санкциите щели да са толкоз тайнствени, че Русия да не разберяла какво и готвят.Санкциите щели да са толкоз тежки, ама първо трябвало Русия да каже какво смята да прави в Украйна Санкциите щели да са толкоз всеобхватни че нови петима руснаци нямало да имат право да пазаруват Шанел.

131

Е щом и ние..

преди 2 години

Щом и ние се включихме - значи начинанието е към края си и е на загуба... Ние винаги така правим!

130

ДртПрч

преди 2 години

Цената на санкциите срещу Русия ги плащаме всички ние в ЕС. Само си погледнете сметките за ток, транспорт, хляб и т.н.!

129

пи

преди 2 години

До Пешевти ленина овен

128

Анонимен

преди 2 години

Червеите инициираха санкции срещу мечока!