165

Анонимен

преди 2 години

Напротив, Ердогане, може, при това без Турция Балканите ще са едно прекрасно място.

164

Анонимен

преди 2 години

Браво на Ердогея, успешно затрива Република Пуйка в продължение на 20 години! Още 2 му трябват напълно да ги затрие. Така че сме за него с две ръце (и три други неща)

163

Оффф

преди 2 години

Тоя си живее в неговия пъстър свят. Лирата се обезценява с часове. Турците с български пенсии вече ги наричат богаташи. Стана по евтино да платиш гориво и напазаруваш храни от Одрин. Да де, ама тя икономиката от храна не се движи. Трябват енергоносители и суровини. Пък то в Турция няма нищо. И се купува. Ама не в лири. В долари се купува. Турците започнаха да правят протести заради цената на лука. На простото растение лук.

162

до 354

преди 2 години

Който зло желае другиму,зло намира.

161

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Турция е на светлинни години пред България. Човечност,не се краде,силна проми-леност,мощно селско стопанство,огромно строителство,запазени музеи и културни забележителности,изключително добра медицина, курорти на световно ниво и много друго.

160

НИЕ БЪЛГАРИТЕ...

преди 2 години

.... Си ОБИЧАМЕ КОМШУЛУКА, ЗАЩОТО ОТ ВЕКОВЕ СМЕ СИ НЕГО ТУКА, НА БАЛКАНИТЕ!!!.....КРЪВНИ БРАТЯ СМЕ СИ ЗАЩОТО 1/5-ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС...И ВСЕ НАШИ ХОРА!!!

159

Анонимен

преди 2 години

Не може ама би било хубаво

158

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 2 години

БАЛКАНИТЕ НЕ МОГАТ БЕЗ ТУРЦИЯ.ТУРЦИЯ Е АБСОЛЮТЕН ФАКТОР НА БАЛКАНИТЕ---ТУК РУСИЯ НЕ. ПЕЕ ИЗОБЩО..... ХАХАХААА..

157

Mehmed II Fatih

преди 2 години

В психиатрията пак има нет. Пак се размечтаха как Турция падала, а Истанбул ставал христиЕнски. От 100 години я делите, а тя влезе в Сирия, Ирак, Либия и се бие на 5 фронта. Като толкова сте куражлии, стягайте рейсовете, и ей го де Станбул. Топки и хора само байраците да свалите нямате, но мечтите са безплатни. Добре, че е НАТО да ви пазят испанци и холандци, че както се дракате с макетата, току виж и те ви ошамарили набързо.

156

Ердоган

преди 2 години

Путин си взе Крим ,а защо ние да не си вземем Кърджали ? Нали сме съюзници ?

155

От 345

преди 2 години

Ей, шмекер! Нацепи минусчето веднага, нали? Всеки път едно и също - все викаме - айде ела! Не идвате. АКо дадете адрес, все го няма или е на някакви случайни хора, дето не знаят нищо. Псувате майка България, но не искате да си носите последствията, нали? Аре въри у Анкара и псувай Турция? Ще закопчеят и няма те чуят 2 години от родата. Трябва се радвате, че живеете в България.

154

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Терорист

153

Анонимен

преди 2 години

Мюслюманите са еретици, прочели грешно Библията, направили си няколко добавки, обявили един открит педофил за "лидер". Мекмед и Хааалааал или както е там ... пфф.

152

Анонимен

преди 2 години

Ердоган кога ще обяви новата родина в Кърджали ?

151

Анонимен

преди 2 години

До ТAЙНA КУРИОЗНAУГРОФИНИТЕ и Литвa,Лaтвия,Естония,Бaските не сa от водещaтa европейскa aрийскa бялa рaсa a aрaби и евреи сa от нея ----------- А откъде ги измислихте тези глупости? Голяма фантазия имате. И коя е водещата европейска раса? Глупостите на примитива Хитлер, не ми се слушат! Тези народи са коренно население от северна Европа, а баските също са коренно европейско население, именно те са отблъснали атаките на арабите в западна Европа в миналото

150

Браво

преди 2 години

Ердоган голям политик мислещ за турските интереси

149

Българщина

преди 2 години

Султанът съсипа турция за две десетилетия. Европа му би шута, Америка го сритаха след като им направи сечено с руснаците, Русия му направи меча услуга, единствено персите му останаха партньори и то на основа да мразим всички заедно. Печатането на лири през последните десет години, сега му избухна право в лицето... та затова тръгна на обиколка на лизене на ***. Хак да му е.

148

Анонимен

преди 2 години

До РЕAЛИТИ СПРAВКA ИСПAНЦИТЕ В УИКИПЕДИЯ И СИЕ В НЕТA ПИШAТ ЧЕ БИЛИ.....МAВРИ ОТ AФРИКA ------------ Уикипедия е една голяма лъже-педия, испанците и баските винаги са си били там, даже са имали по-големи територии в миналото, водили са войни срещу арабите дълги години, така че, няма как да са маври, но имат някои арабски наименования !

147

Анонимен

преди 2 години

Тези станаха мощна военна сила, защото америкнците ги въоръжиха до зъби на ниски цени. Иначе щях да бъдат армия с тояги!

146

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 *** се прегледай или този, който ти е наръсил подобни глупости и лъжи.