32

аз

преди 2 години

Новата демокрация???

31

Възраждане

преди 2 години

Той да се моли да не заведат дело срещу него за фалшиви документи.Балканските тарикатлъци не миноват по другите географски ширини

30

Лили

преди 2 години

Много страхливо излезе правителството на Австралия! Защо ли ги е страх от протести толкова много? Защото ако достатъчно хора протестират, фашистите ще си заминат!

29

Анонимен

преди 2 години

Ковида свърши, ваксърите са в шок, ужас, потрес, колапс и траур!

28

Дръндьо

преди 2 години

А бе, те вече за премахване на фалшизма на пландемията говорят, тук още за вапси пишат... ше ограничат дедовия от тук насетне...

27

Анонимен

преди 2 години

Ако така наречените" ваксини " вършеха работа... нямаше да има ежедневно по 1/5 ваксинирани сред хоспитализираните. В Германия 1/3 от хората в интензивното са именно такива индивиди.

26

Баба Яга

преди 2 години

Искам да му пожелая нещо на Джокович:Психясал дано стане! Щурава жена дано вземе и щурави деца да им се родят!

25

Анонимен

преди 2 години

Съди и осъди са две понятие като мокро и сухо !

24

MBT

преди 2 години

Той не му е за парите, само колите му струват много над 6 млн долара - въпроса е да ги смачка и да п.икат гaз :D

23

Анонимен

преди 2 години

Оказа, че е за пари всичко. Беше готов и *** си даде за да измъкне още нещо, защото е беден. Балканскии мангустт.

22

Анонимен

преди 2 години

Толкова е пр0с.т, че си мисли че ще му дадат обещетение затова, че е пр0.с.т.

21

Анонимен

преди 2 години

Никакви дела не може да се завеждат срещу вирусчето и мерките му,защото и съдилищата по целия свят са в кюпа...плаща им се за да вършат квото им наредено!!

20

От анонимен 9

преди 2 години

За разлика от Льольович, племенницата ми тренира тенис на корт от 6 - годишна, а сега е на 17 г.. Това са 11 години, освен това се учи в специализирано училище. Спечелила е множество турнир. Няма да се даде на някакъв кифладжия. Направо ще го разиграва като мръсно коте из игрището.

19

Съдия

преди 2 години

Да ги съди те и без това си бяха за него тези кинти. Айде сега да си гледат постния турнир с тия там - шампиона го няма няма и какво да се гледа!

18

Браво Ноле

преди 2 години

Тея как ще гризнат сръбското дърво сега.... За първи път в историята виновни за неработещите ваксини са ..... неваксинираните :D o K KK KKKKKKK малки сладки овчици, кое бустерче подред ще си сложите?

17

Анонимен

преди 2 години

Значи ако не желаеш да се ваксинираш си обществено опасен и трябва да бъдеш затворен в концлагер или в най-добрия случай - депортиран. Ово е мисъл. Ово е стандард!

16

Германец

преди 2 години

Този балканоид защо не си наляга парцалите?

15

Анонимен

преди 2 години

Още не мога да разбера как неваксиниран представлява заплаха за ваксиниран, ще ми го обясни ли някой.

14

Анонимен

преди 2 години

До Джокович Няма такова нещо. Тва е партенка на жълтите медии. Ако се опита, освен че ще загуби делото, ще му дръннат един хубав бан за 3 години, което на практика значи, че може до края на кариерата си да забрави за нова титла от Аустралиан Оупън. Дори и тоя не е толкова зле.

13

ДДРОнег

преди 2 години

С оглед на истерията около Ковид-а, едва ли може да спечели таова дело ...Но вече е налице новият АПАРТЕЙД - "Само за бели" и "Само за черни", се заменя с "Само за ваксинирани" !!!___И особеното е, че дори не се допуска място "Само за неваксинирани" !!!___Тези ваксини не върнаха стария живот, но защо ваксинираните толкова се страхуват от неваксинираните, защо политиците надъхват ВСИЧКИ да се боцкат срещу вирус, от който 80% от хората НЕ БОЛЕДУВАТ !!!