59

Анонимен

преди 2 години

КрДливТа дето краде и копира нови от други сайтове. Пак ли постна нещо крадено в сайта ви? Явно не знаеш чужди езици , за 2024 се говори края на Короната

58

Зимна вечер

преди 2 години

Представям си как седа пред камината на топло с чаша водка в ръка и слушам класическа музика.

57

Бил Гей

преди 2 години

Не.

56

Анонимен

преди 2 години

Няма да дойде краят на пандемията, защото вече стигнаха твърде далеч, за да се откажат. Особено в по-набодените страни, в които ги гърчат с постоянни локдауни и "мерки", няма ход назад.

55

Анонимен

преди 2 години

Решението е само едно пълен отпор и неподчинение

54

Анонимен

преди 2 години

Ако питането е за пландемията - не може да свърши нещо, което не е започвало! Винаги е имало и грип, и ковид - това не са нови вируси. И ще ги има и занапред. Иначе световният геноцид с отравяне на хората с излишни и вредни лекарства и "ваксини", затваряне на икономиките, изяждане на дребния частен бизнес - не, това няма да свърши, докато не си постигнат целта мафиотите - да монополизират всичко, да сведат хората до нужния им минимум от послушни зомбита.

53

преди 2 години

България в момента при управлението на Радев и Петков е на първо място в света по смъртност.

52

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че Костя Купейкин от Възраждане се е Ваксинирал.А ще води протести некви.Нда!

51

Анонимен

преди 2 години

На световната ковид мафия и лакейският й слугинаж далаверата се услади и няма да я преустановят тази година. Целта е да се монополизира тотално световната икономика и да се очисти по-голямата част от населението като излишно.

50

Ще дойде

преди 2 години

Края на пандемията, когато фармамафията каже. Баба ти урсуля е поръчала ваксини до края на 2023 г. по няколко на човек в евросъюза.

49

6алканските макаци

преди 2 години

Я някой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки

48

До asd

преди 2 години

Че те са тук от хилядолетия , и виждаме какви ги вършат !

47

Право в целта

преди 2 години

Пландемията се разпространява от средствата за масова реклама агитация и дезинформация (СМРАД), така че няма да свърши скоро. Още по-малко пък докато зомбитата продължават да се тестват и бодат.

46

Киро Японеца

преди 2 години

Извинете защо в ДАНС не приемат жалби на граждани и ги гонят!?ДАНС за кой работят?

45

Asd

преди 2 години

Конспиратори, ако ни напафнат извънземните пак нвма да искате да приемете реалността и ще упорствате, че всичко е за да печели военната индустрия. Приемете реалността нормално най-после.

44

Тази

преди 2 години

пЛандемия ще свърши както и почна от нищо !

43

ЦИНИК

преди 2 години

Не ваксинътъ бря,тоягата ша спре пандемията ! И инфлацията ! И нек адин по доле не ми говори за насилието ,от няаа ли мариз няаа управяне ! Га ората им писне и масово земат сопите ,тогиз жа съ упрай сичко !

42

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕЗ 2020-ТА ПРЕКАРАХ ВИРУСА, НАИСТИНА Е СИЛЕН НО АЗ ПЪК ПИЕХ ПРОПОЛИС В КОМБИНАЦИЯ С ЦИТРОСЕПТ И ГО СМАЧКАХ! ОТ ТОГАВА САМО 1 СЪМ КАРАЛ НЕЩО НО МИ РАЗМИНА ЗА НЯКОЛКО ДНИ И ТО САМО С ПРОПОЛИС ТИНКТУРА! И С ТОВА ВЕЛИКИЯ КОВИД И ЩАМОВЕТЕ МУ ОТИДОХА В ИСТОРИЯТА! ИЗВОДА Е, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАТ ОТ ЕДИН ОБИКНОВЕН ГРИП И ПОСЯГАТ КЪМ АНТИБИОТИКА КОЙТО ГИ СКАПВА

41

Анонимен

преди 2 години

Е те вече почнаха да си съчиняват Флурони и тем подобни глупости, така че явно още не са готови да пуснат златната си кокошка.

40

Анонимен

преди 2 години

Като се ваксинират 100% ще свърши. Но това няма да стане, следоватлено - няма да свърши никога!