97

Анонимен

преди 2 години

Каквооооо?

96

Щирлиц

преди 2 години

Въпросният ...сертификат е чиста проба чипиране-за да живееш нормално,и без спънки,трябва да си от правилния отбор.А колко живот ти остава,това един Господ знае.Затова нека останем вън от концлагера,наречен "сертификат"!

95

Анонимен

преди 2 години

Един от най-брилянтните учени - Робърт Малоун, който е създал иРНК технологията, използвана в съвременните био препарати нарочени за "ваксини", казва така: Твърдо съм против ваксинирането на деца, технологията е опасна, не е достатъчно тествана и "ваксината" е leaky, сиреч неефикасна. От друга страна не съм чувал някой известен учен да е казал, че българското чудо "зелен сертификат" бори вируса. Ако някой е чул, моля да ме поправи. Камо ли да спасява животи...

94

Pen

преди 2 години

Разстрел на политическата класа ще доведе до спасението на много хора.

93

Зеленият сертификат

преди 2 години

можел да доведе до спасението на много хора... Може, като измрат опитните мишки и изчезне пландемията, останалите неваксинирани ще се спасят.

92

Анонимен

преди 2 години

Абе кау*ни от половин година се доказа, че ваксите разнасят и се разболяват наравно с другите. Кво предпазва това зеленото освен, че дава параво на ваксите да ходят и заразяват свободно. Абе я си ***

91

(-_-)

преди 2 години

Според хора, които разбират материята - всяка следваща доза се оказва още по-унищожителна. Вашите собствени клетки ще бъдат обект на атака от собствената ви имунна система. Това ще ви направи болни и вероятно ще загинете преждевременно.. Току що доктор Менгеле се просълзи! Ако не вярвате вижте, потърсете др. Малоун или др. Сухарит Бха нещо си.. Единия е създател на технологията, а другия е световно признат учен, епидемиолог и прочие..

90

Ваксите

преди 2 години

За изпитвани върху Кокорчо.

89

Некой

преди 2 години

От фармамафията цъка минуси.

88

На 12

преди 2 години

Възраждане!

87

Марионетки!

преди 2 години

Само трибуналът ще доведе до спасението на много хора!

86

(-_-)

преди 2 години

Ще се усетите накрая, че всичко е ужасна лъжа, ама вече ще е късно, защото ваксините на пфайзер и модерна никога не са били тествани! Това са първите такива препарати в света. Създателя на технологията вече се изказа крайно песимистично. Дано не се увредите много.

85

факт

преди 2 години

Дори чиф*утите признаха-най-силният и траен имунитет е от преболедуване.Иначе-n на брой ваксинации,до пълно разрушаване на имунната система.

84

Ваксите

преди 2 години

Работа не вършат. Само увреждат хора и някои печелят МИЛИАРДИ ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА.

83

Ваксиниран

преди 2 години

Лепна ми се Омикроня и разлика в протичането с неваксинираните никаква. А са минали едва 4 месеца от втора доза.

82

Пълни щуротии

преди 2 години

Ваксаните си карат вируса като всички, даже май и по лесно се заразяват. Прибират пари за сметка на хората

81

до лекар от славянин

преди 2 години

Сигурен ли си, докторче! Мой познат почина в Бостън на 5-ти септември миналата година с ковид след 3 поставени дози, живееше със семейството си там от месец май 1999-та! Живеем в информационно общество ако досега не си го разбрал!?

80

славянин

преди 2 години

Абе то боденето щеше да доведе и до връщане на нормалността и до спиране на ''пандемията'', ама не доведе дао тях!

79

Нане

преди 2 години

Скоро ще бъдат влачени по улиците и украсяват коледните елхи... И зроди...))

78

до Лекар

преди 2 години

Дофторче... В статистиката много точно се вижда кои умират най-много (в 99% от случаите)... все хора на сериозна възраст и с придружаващи заболявания... Ваксинирането е по собствено желание и не е нужно да се използват йезуитски методи на изнудване, като зеления сертификат...