15

Анонимен

преди 2 години

Богата и уредена държава... ...докато й спретнат майдана, разбира се!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Русия е обградена от много народи, които знаят какъв хубав живот са имали техните прадеди в тюрмата на народите. Путинова Русия граничи и е обградена с много "обичащи" я народи." То затова Путин си инсталира послушни диктатори - а народа е възнегодувал срещу "благоденствието" на местния наместник на Путин, а са дошли да "помагат" зелените човечета. Русия само така може да накара някой да я "заобича".

13

Анонимен

преди 2 години

Русия е обградена от много народи, които знаят какъв хубав живот са имали техните прадеди в тюрмата на народите. Путинова Русия граничи и е обградена с много "обичащи" я народи.

12

Анонимен

преди 2 години

Световната картина много бързо се промени. 2021г стана окончателно ясно абсолютното стратегическо и военно превъзходство на Русия пред САЩ. Съюзът между Русия и Китай е по силен иконономически и военно от запада. Русия и Китай са новите световни лидери. За първи път от 18 век насам западът губи световната си доминация. Завърши епохата на глобален свят управляван от САЩ с помоща на техните васали от източна Европа.

11

МАЙОРА

преди 2 години

ИСТИНАТА е ЕДНА! Проекта Евразийски союз бързо и сигурно заминава в киреча при изгнилият труп на СССр! :))))))))) Няма как да държиш смазани и в мизерия години наред милиони хора и всичко това да не ескалира, както се случи в Украйна, Беларус и сега Казахстан! Няма как някакви дърти комунисти пожизнени сатрапи да мачкат млади хора с интернет в телефоните! При родителите им може и да е минавал номера, там дезинформацията беше жестока през Соца! Но вече няма как, дрОгаре! Опитахте с фалшиви новини

10

Анонимен

преди 2 години

Руските миротворци изпратени в Казахстан се оказаха парашутно-десантни части въоръжени за бойни действия срещу въоръжени армейски части. Честити им освободители на казахи и всичките останали народи там, сред тях има и не малко руснаци.

9

Зозо

преди 2 години

Така става. Ким Пу Тин тръгнал да се напъва в Украйна. Я пиле да ти спретнем една разправия в Казахстан, е така да си имаш занимавка. Да не мислиш глупости :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 2 години

Много ми и противна тази.Дразни ме. Яко ме дразни.

7

Анонимен

преди 2 години

В Русия първо казаха, че на никой няма да помагат защото всичките тези групировки там са русофоби, но в крайна сметка днес изпратиха военни части.

6

Анонимен

преди 2 години

Днес руските омиротворителни сили вече отлетяха за Казахстан. Президентът на Казахстан Касим Йомар-Токаев поиска помощ от ръководеният от Русия военен блок CSTO късно вчера (сряда).

5

Петър

преди 2 години

До ПетърООН

4

Анонимен

преди 2 години

Защо обграждат болници? Да си мерят кръвното ли? Медийно затъмнение? Не е удобна истината?

3

Петър

преди 2 години

Лелче, говориш това ,което са ти спуснали като опорни точки. Американските *** искат да окървявят държавата ,да я вкарат в гражданска война, после уж ООТ да се намеси и да им падне в гадните ръчички да я цоцат. Е това става.

2

Анонимен

преди 2 години

,Много голяма е тая мъглаКазахстанците са като турците,а по новините само китайци гледам?Да не ни пързалят с някакви постановки, а пък всъщност нищо да не се случва?Мистификация някаква, хибридна такава....Като да разлаем кучетата

1

Щерю

преди 2 години

"Президентът опитва да овладее цялата власт, но и да гарантира сигурност" - щото пък и у нас ген. Румен Радев не прави точно така...