70

Анонимен

преди 2 години

Спекулацията е повече от инфлацията, но като няма контрол така ще е. Всеки си прави каквото си иска и производители и търговци.

69

Ларавел

преди 2 години

Не ми пука. Взимам около 20 минимални нетни заплати месечно. Да сте учили

68

Анонимен

преди 2 години

Ще се овладее само с масови бунтове. Докато не бутнем НС и Президентството няма да стане.

67

Истукан

преди 2 години

Инфлация има, защото монополите са алчни и спеколират с цени. Нищо не им пречеше вируса, само се оправдават, че той е причина за увеличението на цените.

66

Павел

преди 2 години

В края на 2020-а продавах продукт на средна цена 52лв. В края на 2021 го продавам на 64лв. Т.е. над 20%. Все същите разходи за производство имам, ама като всички вдигат, аз да не съм по-***

65

Ямболски цървул

преди 2 години

В грешка сте.Ще бъде над 50-60 %

64

SS

преди 2 години

Сега стана ли ви ясно защо бай ви SS все ви съветва ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! ИДВАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА !

63

До SS

преди 2 години

В македония мрз е 282 евро. Не лъжи, ***.

62

Георги

преди 2 години

От двамата ми дядовци имам 432 декара земеделска земя. 408 от единия, 24 от другия :) 42-43000 на година рента получавам и ми стигаха. Тая година се усещам, че мисля откъде да изкарам пари. Ако продължава така, ще трябва и апартаментите да давам под наем.

61

SS

преди 2 години

РС Македония която не е в ЕС и която дето се вика вчера станаха държава миним.работ заплата е по висока от нашата ! И се чудя за какво сме в ЕС ? А спомняте ли си обещанията и надеждите когато ни набутаха там без референдум ? Е какво стана ? И още нещо . В малките населени места вече има режим на тока. По 4 часа през деня .

60

Бай Тошко

преди 2 години

Ако инфлацията беше индуцирана единствено и само отвън нямаше тук да е по-голяма от тази в еврозоната. Факт е, че тук имаме освен индуцирана отвън инфлация и вътрешна такава, която е много по-страшна. Тази нашата си българска инфлация ни отдалечава сериозно от еврозоната, поради простата причина, че вече едно важно правило вече не изпълняваме.

59

Анонимен

преди 2 години

Че то тази год. инфлацията в БГ е към 7.5%! Ако догодина е само 5-6% - ще трябва да почерпим г-н Василев )))

58

Виц на Годината

преди 2 години

ако Вие печатите пари - това е Углавно Престъпление! Ако ЮдеюСемити Печатат пари - това е Централна Банка и Фискална Политика!!

57

Анонимен

преди 2 години

Точно тия лъжци ходят в магазините само че не в България търси ги там където един чифт дънки в ботика струват седемстотин евро затова не са в час с истинската имфлация.

56

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще започнат да вдигат акцизи на горива алкохол цигари ,държавата раздава в ковид кризата а откъде ги взима? А от къде ще вземе да ги върне? От народа разбира се!

55

Анонимен

преди 2 години

инфлацията е най-малко 35%, какво ни лъжат за някакви 6%. Тия лъж9ци ходят ли в магазините???

54

Анонимен

преди 2 години

След двадесет години живот и здраве може нещо да бъде овладяно с два до четири пъти по малко население на планетата. Останалите приказки и разкази са само и единствено прах в учите.

53

пенсионер-ветеран

преди 2 години

5-6% ли?! миналата седмица сaпун в голям столичен хипермаркет беше 0.99лв, тази същият е 1.39лв, това са малко над 40% за 1 седмица. сега, ако сапуна не е в основната потребителска кошница на базата, на която стъкмистиката им за инфлация се калкулира, не знам какво е!

52

Анонимен

преди 2 години

неадекватни хора ни управляват и ние им вярваме

51

Анонимен

преди 2 години

Олио от 2 на 4 лв. Газта от 0.90 на 1.40 и много други на мен това ми прилича на 50-до100%ва инфлация услугите скачат всеки дере като за последно