111

Ужас

преди 2 години

Някои драскачи верно са откачили! Мога да ти кажа какво е било времето в Хага, преди три седмици, и не е Малайзия, а Индонезия! Верно си много задръстено парче! Но се изхождаш за Германия и Нидерландия, сякаш си чел като Иванушка-*** в руските народни приказки!

110

от Унгария

преди 2 години

Всички евро медии гърмят че Америка изпраща 30+ танкера с втечнен газ в Европа, като 10 вече са акостирали в европейски пристанища с терминали за втечнен газ, най близкият до нас е в Александруполис, жалко за бг че 30 години не успя един 70 километров коректор да изгради! Американската газ смъква цената наполовина до дни това поне е добра новина за губернията бг.....

109

Taliban

преди 2 години

КРЕМЬЛ СИ Е КИТАЙСКИ.РОСССИЯ ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ.ЧУКЧИ ДА ОБЗЬЖДАТ И ТЪЛКУВАТ ЗА ЕВРОПА ПАЗИ БОЖЕ.ПУТИН Е НА МЕРКЕЛ ДЕСЕН ЯИЧНИК .МАРШ В ИСТОРИЯТА.

108

Анонимен

преди 2 години

По трудният начин стигнаха накрая до ядрената енергия! Джендерските нагласи в енергетиката просто не водят до нищо. С вятър и мъгла ток не става! Но виж бая парици изкараха някои пишман еколози!

107

Анонимен

преди 2 години

Квото щем да си говорим фактите са само едни а те са че така нареченият Запад е прогресирал само благодарение на два фактора грабене на колониални ресурси и робски труд затова и гледат към Русия не им пука нитонза руснаците нито за мечките в Сибир неслучайно и Хитлерчо уж стигнал до Маскве веднага завил към нефтените полета на Урал.

106

Анонимен

преди 2 години

128 определено си напушен. Хващай си лалета и тревата и се махай към малайзийската ти холандия къде си я фантазирашче си ходил.

105

Асан

преди 2 години

Да минават на дърва и к юмюр ... защо търсят газ от СССР ? :)))

104

Ваня

преди 2 години

До Чипове за елекроника-76: А знаеш ли , че 80% от световното производство е на Киштай????? И то по техни тихнологии???!!! А хамерите нека си произвеждат скъпите чипове и да си ги ползват само те!

103

Анонимен

преди 2 години

Нидерландия е бита карта площ лолкото Мовковска област не ни занимавайте с държави джуджета.Тва дет щи го произведе холандеца същото ще ти го произведе китаеца за 10 пъти по-мялкомпаеи със същото качество.

102

А Бе

преди 2 години

Ваня, какви са тия глупости ,който плещиш за Нидерландия! Това е една от най-мощноте икономики в Европа! Само за селско стопанство са едни от най-големите производители, след Щатите и Франция! Какво "колонии" тормозят атрофиралия тролски мозък! Имал съм честта да се върна от там преди три седмици, и никой не му дреме ми за Сев.поток, нито за Путин! Правителството им отпусна по 450евро помощи заради скока на газа! Е, няма да забравят как ударихте с ракета Бук Нидерландски пътнически самолет!

101

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-69: Провери колко вида БВП има! И как се изчисляват! Слаб-2!

100

коко от Унгария

преди 2 години

много лошо *** корабите от Америка бяха за Азия но им се обадиха че цената на евро борсата е по голяма от азиатската и направиха завой за Европа без да ги интерисува договорните им отношения така направиха и с Европа цената на газта се беше вдигнала на азиатската борса и те пренасочена корабите там без да ги интерисува договора с Европа и лъжливите медии и подкупни политици изкараха руссия виновна лошото а цената *** не я определя Русия има борса в Лондон там определя цената

99

Анонимен

преди 2 години

Пурата на Бил Клинтън пътува от луната, щяла да доставя метан за рогата на Хилари.

98

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-61: По логиката, че без колонии, ТЯ е много малка! Пример: Териториите на Белгия, Холандия и Дания са колкото на България! Без 2 по 2км или 4 кв км?!!!!И въпреки, че сега вземат земя от морето, може де има такива климатични промени, които силно да им намалят площта!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Естествено няма как газ прекарвана с кораби да е по-евтина от руската освен ако не е субсидирана с фалшиво напечатани пари което пък обезсмисля икономичевката наука като цяло.

96

ВМРО

преди 2 години

Оня " ултиматум" на путин си е за негова консумация, щатите отговориха, че " може да говорят" по принцип с русия но не въз основа предложенията на путин, а по въпроси от общ интерес като борбата с тероризма и т.н, затова москвичите беснеят понеже никой не ги взима на сериозно! А китай дупчи яко за ШИСТОВ ГАЗ, доставките по " силата на сибир" са СИМВОЛИЧНИ!! Кси е казал, че китай няма да е зависим енергийно като Ес и ще има свои газови находища, като САЩ!

95

Анонимен

преди 2 години

И защо Европа трябва да е независима изобщо за да пълни континента със гмеж ли аз не виждам никякви ползи от Европа и културата им от едно 200 години насам.

94

spoko!

преди 2 години

В момента над 30 танкера пътуват от Америка за Европа с 4,9 милиона кубически метра втечнен газ. Иначе, разликата в цената на природния газ между САЩ и Европа е 14 пъти по ниска в Америка, а това означава, че още другата седмица цената на природния газ в Европа ще падне наполовина. Това е публикация на Фактор и е истина.

93

Да бе,

преди 2 години

До Ваня...Ако Украйна е струпала 127 хилядна войска, това е една радостна вест! Значи ще успее да запази границата си от руска агресия! И надали дори такива като тебе си въобразяват, че някой е искал да напада Русия!

92

Анонимен

преди 2 години

К'во ви пука?Ний сме още на дърва и въглища.