288

Този 310

преди 2 години

Направо в десятката ги удари ! Браво !

287

До 310

преди 2 години

Брава пич! Най-точния коментар!

286

Когато

преди 2 години

Истината говори , има увереност исила! Браво. На Костадин Костадинов !

285

Анонимен

преди 2 години

клоун,айде сиктир.Поредния волен wannabe,дете ще го хрантутим и ще направим милионер.

284

Анонимен

преди 2 години

Такава реч не е имало никога в НС.Дори и да го обвиняват в популизъм,всяка дума беше на място,всичко казано е самата истина.Този човек е умен,въздействащ и вярва в нещата,които говори.България има нужда от такива хора.А цитатът на Радой Ралин е върха-беше време турско,сега е време мижитурско.

283

Ще повярвам на коце,

преди 2 години

Когато напсува Путин...... Айде да броим.....

282

Анонимен

преди 2 години

Бивас и Бъдхед в парламента! Костя е Бивас а Бъдхед - Кирчо!:))))))))

281

Ооо

преди 2 години

Разбира се че той няма да е спасителя! Зная приятелю.., възможно е и той да се завърти в друга посока ,но друга нормална алтернатива да виждаш? Спасителя е ясен- Исус Христос от Назарет! Слава да бъде на Неговото име! Амин!

280

Анонимен

преди 2 години

До 301 Костадинов То пътя към ада е постлан с добри намерения...И аман вече от паркетни лъвове, заради които наивните го отнасят пак накрая!

279

Костадинов

преди 2 години

Е истински лъв! Да си човек и да се опълчваш на злото ,повярвайте ми е много по-трудно от това да бъдеш нагаждач и страхлив поданик на кукловодите от САЩ и ЕС! Ама плюнчовците тука знаят да са вси на гребена на вълната!

278

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен "до Просото"..Ей,ПСИХИНДЕЛ,"ПроСоТо" е един от най-силните и последователни ВРАГОВЕ на Тиквата и неговата ШАЙКА от Четиристотинте разбойника!!!..По-добре повикай маайка си да ти смени пелените,вместо да правиш откачените си "констатации"!!!!

277

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, щото немат мозък в главата. Идеализират една тиранична държава за която не знаят нищо. Но са се наслушали колко хубаво било по време на комунизма. То ако беше хубаво нямаше да се разпадне като стой та гледай. Разпадна се заради банани и дънки, смятай колко зле е било тогава.

276

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 "До 293 Можеше ама не направи, нали ? Я кажи защо са русофили? " Русофили са защото мразят България.

275

Не извратен тип

преди 2 години

Щото Цончо Ганев не го е страх от теб а ,няма такъв лузър като Цончо

274

Анонимен

преди 2 години

До 293 Можеше ама не направи, нали ? Я кажи защо са русофили?

273

С кой се бори?

преди 2 години

Ще го призная, ако го обясни лично на Бил Гейтс, може и на Байдън или Путин? Няма да е лошо да отиде на обмяна на опит в КимЧуния, може и в други братски страни, поне за една петилетка и да си вземе и верните дружки...Те там много обичат такива опоненти...А по демографския проблем, може би ще Възроди краденето на булки?!?

272

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 279..............Твоят кумир Бб,се явяваше в съпровод с американския посланик,когато върна България в средновековието,отказвайки Южен поток и АЕЦ Белене.Стой си в герберастокото блато и си трай.

271

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо, работа, работа, работа нали все едно гледам предизборен клип на ГЕРБ. Типичен гербаджия аре у лево отдавна разбрахме, че обичаш ГЕРБ, диверсант.

270

Анонимен

преди 2 години

До Масата Господинчо, вместо да пишеш глупости *** се ваксинирай.

269

Анонимен

преди 2 години

Форумните специалисти. Като ги разбирате нещата, направете партия и да ви видим. Това е единствената достойна партия в момента. Той бил русофил....тц, тц, тц. И защо? Защото казва истината такава каквато е. Всеки който милее за България бил лъжепатриот, само трола от днес.бг ги разбирал нещата