485

ББ

преди 2 години

надяваме се ЕС замисимите да спрат с обслужването на ...путин и мафиотско-олигархични,да спрат да ги финансират!,това отдавна не е игра или...бизнес...въпрос на оцеляване е,САЩ ще оцелеят!...а с него и Света ни!ЕС са...на ръба са с позициите си и претенциите си!Бог да пази САЩ...приятели!

484

до 570

преди 2 години

що бе порко емператора фон банкянски направи магарето си прецедент бря - плювню помашкия паркизен марко. че и ушагите му опъваше по телевизията.... къде сенатор къде прецедент на република от ЕСССР.

483

ББ

преди 2 години

и тук е голямата отговорност на САЩ...да те посочи като маша на мафията ДПС,като обслужващият пеевски,обявил война на САЩ!,замесващ Народа ни......бедните българи не знаят какво се случва ..и мафията дпс...се възползва и крие зад Народа ни!Приятели...САЩ работят с факти и доказателства,уличат ли престъпления..наказват...справка..садам,кадафи,хитлер,старлин и ссср..а и нарко като ескобар..явно пеевски и борисов са си загубили ума ..Приятели САЩ е последният пазител Свободата и Справедливостта!

482

Радев се провали

преди 2 години

В момента сме най-зле от цяла Европа заради слаба ваксинация. Това е така заради слабото управление на служебните кабинети.Радев се провали и за жалост цената са човешки животи.При тази голяма смъртност отИма такъв народ ще се превърнем в Нема такава държава.

481

Щирлиц

преди 2 години

Един римски император беше направил своят кон сенатор.По онова време не е имало ред бул,но все пак изостава нашият ...император...

480

ББ

преди 2 години

какво отчаяние...борисов!,до къде се докара...пеевски и доган до къде те докараха!...срещу Народ не се върви!...срещу вятър не се...п.к.е!...България ще оцелее...без да сме мигранти като децата на политици,без офшорни...без милиарди...за нас нямат стойност..."ценностите"...ще изкачваме Шипка...ще почитаме загиналите за да ни има...Радев е Моят Президент!...единствен изкачил Шипка с Народа ни...докато ти целуваше ботуша на султано да пусне...арабите,за власт!факти които всеки може да провери!

479

Анонимен

преди 2 години

Радев май ще се окаже най-големия продажник и *** в историята на България .Само за 10 дена надроби такава каша ,че 100 години няма да се оправи .Първо с тези фашистки мерки и сега май ще се окаже ,че ще подари българската история на Македония.Всичко е решено само чака подпис.Народе чудовището Радев ще направи такава глупост ,че нашите деца след време ще доказват пред Европа ,че не са произлезли от Македония.Този трябва да се спре час по-скоро.

478

ТОВАЩЕ МУ СЧУПИВРАТА

преди 2 години

МУТРАТА СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ, ЗА"ЦАР", СЕГА СЕ МИСЛИ ЗА БОГ... ТИКВАТА СИ МИСЛИ, ЧЕ Е ВЕЛИК ПСИХОПАТ,А ВСЪЩНОСТ Е ОБИКНОВЕН ПСИХОПАТ! КЪМ БЪЛГАРИЯ ТРЪГВАТ МИЛИАРДИ ЕВРО, ИЗВОЮВАНИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРЕЗИДЕНТА! НА МУТРАТА КАТО МУ ЗАМИРИШЕ НА ПАРИ ПОБЕСНЯВА КАТО АКУЛА, НАДУШИЛА КРЪВ. ТАКА, ЧЕ ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА. БОКО ИСКА ВЛАСТТА, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ. ВЕЧЕ ПОТРИВА РЪЧИЧКИ,А АЛЧНИТЕ СЪДИИ СЕ ТОЧАТ МНОООГО ОТ ТЕЗИ ПАРИ.ЕГОТО И АЛЧНОСТТА СА ПРИЧИНА ЗА ЦЯЛАТА ЛУДОСТ,НЕЩАСТИЕ И МИЗЕРИЯ.

477

Лицемер

преди 2 години

До анонимен до 563 Циркаджия ! Ако е толкова вярващ ,защо накичва светите икони над камината си ? Истинският християнин знае къде се поставят иконите . На изток , а не по камините .

476

анонимен до 563

преди 2 години

Явно не си ме разбрал-100% сме на едно мнение.

475

БОЙКО НЕ Е ПРАВ!

преди 2 години

НЕ САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА НИ СПАСИ, НО И БАЙДЪН, ЗАЩОТО ТОЙ Е ТОЯ, КОЙТО ЩЕ ЛИКВИДИРА ФЕОДАЛНИТЕ ТИРАНИ.

474

.!.

преди 2 години

До анонимен"Вие облъчените заблудените"... аз да ти кажа, по гладни години от управлението на БСП и ОДС(3-та колация) не съм преживявал. Бяхме се събрали цяла България да гласуваме за ГЕРБ да ги изгоним и да се свърши мизерията. По времето на ГЕРБ се сдобих с 2 немислими преди това неща. Нов апартамент и нова кола. Не ми дреме кога и как краде Бойко. Аз и хората около мен са супер добре. Бизнес климата беше перфектен. Сега всеки ден гледам хора чудещи се как да погасяват кредит,РАБОТА НЯМА!!!!!

473

анонимен

преди 2 години

Вие облъчените заблудените манипулираните,излъганите,за греховете на Бойко със сигурност страдате от синдрома на жабата,а той е: Поставили жаба в хладка вода и бавно започнали да я загряват до завиране на водата, при което жабата останала вътре до края , а резултата е ясен. Така ще ви сготвят и вас и без да подозирате ще се превърнете в готови за консумация зом-би-та , а ако сте млади хора много жалко за вас.

472

Иван

преди 2 години

Оцеляхме при това недоразумение и неговия щаб, ще се оправим пак.

471

Анонимен

преди 2 години

Браво Бойко!!!!!

470

Анонимен

преди 2 години

Мисирkи, колкото и да помпате Тиквоний, няма да вземе и 20% на изборите и кинтите съвсем ще секнат. Време е да се преориентирате - отново. Или пък вземете да станете честни и обективни, за разнообразие. Пък току виж взело да има за всички, като спре да се краде, лъже, маже и подмазва.

469

Reptile

преди 2 години

Единственият политик, който открито призовава за ваксинация! Единственият, който мисли за хората и НЕ СЕ страхува да загуби гласовете на антиваксърите!БРАВО БОЙКО - ПОБЕДА НАД ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!

468

L.

преди 2 години

... което е прекрасна новина, че тоя няма да участва.

467

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно! И другото вярно е, че Радев се провали, сгромоляса се!

466

Анонимен

преди 2 години

Няма да започне да се строи магистрала преди ГЕРБ да се върне?Я моля, айде да проверим дали така ще стане. Така или иначе, това, което строят е по-зле от римски път.