137

Анонимен

преди 2 години

Този напоследък стана много чист. През ден му публикуват безсмислиците и съответно се "къпе в народната любов", която всички изпитват към комсомолския секретар.

136

1

преди 2 години

плевнелиев деси,хаоса го създаде,онзи,който те блъскаше по главата,тоест ,началника ти от банкя.

135

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 154 "И тоя ни беше президент! Най-големият резил!" Затова България е на последно място по всичко хубаво и смислено и на първите за всяка простотия: защото неграмотния мат'рял възприема всичко нормално както ти Плевнелиев. Докато това не се промени ще си останете най-зле, и ще продължавате да изчезвате с бързи темпове. Рано или късно ще се стигне до логичния край на този процес.

134

хп

преди 2 години

Не бъдете наивни, това е Поредната Платена реклама на Ч.ехльо! Марионетката на Баце вкуси от власта и мнооого му хареса!

133

анонимен

преди 2 години

И тоя ни беше президент! Най-големият резил! ***

132

Ментора бай Иван

преди 2 години

Защо се занимавате с тоя?За ГЕРБ носи само негативи с незрялото си поведение и пошлата сервилност към Борисов, за народа носи отвращение с простотиите които ръси , за младежите носи само поквара с неморалното си поведение , направо тотална глупост е да го каниш в ТВ!

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 "Тоя го изгониха позорно от Германия. Хахаха" Това само ДС опоркаджиите го "знаят" Я си дай източник на твърденията.

130

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** пак се появи

129

stiling

преди 2 години

Какво го обсъждате не мога да разбера чехлю бил, смотан бил, мистър Бин бил и тнт.Плевенлиев е милонер, строителен предприемач и бивш президент на България, въпреки, че никога не е искал да бъде президент, но Бойко го накара да се кандидатира първия път. Втория път категорично отказа. Тука седнали да му дават оценки едни истински "МЪЖКАРИ" дето всеки ден слугуват на някой като него за 1500 лева и едвам свързват двата края. Пият гумени бири пред блока и знаят КАК СА НЕЩАТА. Злобни лузари!

128

Анонимен

преди 2 години

Тоя го изгониха позорно от Германия. Хахаха

127

ръждата

преди 2 години

"""Не може да живеем в хаоса. Нужни са павила и ред""" ---- За тази цел имаме Конституция, Съдебна, Законодателна и Изпълнителна власт, която да се бори с политическата корупция, финансовата и организираната престъпност във вишите сфери на Власта! Но липсват кадри и желание законът да бъде приложен от така нареченият ни политически елит! Причините са комплексни, една от които е липсата ни на държавен суверенитет!

126

Анонимен

преди 2 години

хаос-а го създават ейтакива продажни промити мозъци кат тоя, уж имаше план, измислен, проигран пък се оказа, че няма ... и настана хаос, както при гербавото управление

125

Според всички

преди 2 години

Всичката Мара втасала, та и тоз да се обади. Колкото да напомни че съществува. То никой не се интересуваше от него преживе, камо ли сега. Остава си умрял и абсолютно забравен, никому ненужен и непотребен.

124

Пастир

преди 2 години

Ако е му..льо като мен - може !!

123

Анонимен

преди 2 години

До Алекс "Наистина институциите в Германия работят.Затова получи черен печат в паспорта." Пробутването на отдавна опровергани опорки явно е последния пристан на радевите ***, като няма какво друго. Тази конкретно е от 2011 година. Никога никъде не са били потвърждавани тези твърдения.

122

Алекс

преди 2 години

Наистина институциите в Германия работят.Затова получи черен печат в паспорта.

121

Анонимен

преди 2 години

До *** "Каквото и да каже все е нищо." НИКОГА не забравяй да казваш "според мен", когато си даваш мнението така категорично. Особено за човек, който е с класи над теб.

120

Чехльо

преди 2 години

Каквото и да каже все е нищо.

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 От всичките ви коментари досега разбрахме единствено, че битието определя съзнанието ви. Неслучйно се насочвате постоянно към "кафяви" приказки. Ами, другарЕ, вземете малко се образовайте, белким изплувате. Тогава може и да разберете думите на Плевнелиев. Докато бълбукате напълно потопени няма как да стане.

118

Анонимен

преди 2 години

до 132 - напъващият се с цената на всякакви глynocmu да защити циреят ГЕрП ,разбра ли най сетне какво иска да каже ?! И не се напъвай толкова другарю гербав *** - резултата от напъването винаги ще е много миришещ (като твореца си) ...