14

От Берлин

преди 2 години

От databank на ,, metaGer": Умрели внезапно в периода 01.01.2020-31.12.2020 50 900 внезапно умрели! От 01.01.2021 до 14.10.2021, внимание- 325 000!!! Инфо има, но трябва някои да има интерес да събере фактите и ги съпостави... Нали? Ковид зомбита...!

13

До добър вечер

преди 2 години

Еми те се ваксинираха и забравиха за Пандемията.Какво да пишат вече?Нали им гледам стадионите -пълни ,ще се пръснат !Хич не им дреме за ковида.Хората се ваксинираха и го преболедуваха.Тук тепърва ще затваряме и мрем като пилци.Щот сме най-умните !

12

Анонимен

преди 2 години

До Бил Гейтс: Хибридчетата колко да преживеят? 1-2 поколения и отново започваме от пещерите, островите с човекоядци и Амазонската джунгла. Все пак сме инвазивен вид и не се трепем толкова лесно. Впечатлява ме едно предсказание на Стойна Преподобна, че в бъдеще хората няма да живеят в градове, а само в чифлици. Супер!

11

Анонимен

преди 2 години

Ами защо са ви колани и еърбеци като имате спирачки ?Пуууу....,че пр()ст народ.Има ваксини,те искат сега лекарство....Тцтцтцтцт...

10

Бил Гейтс

преди 2 години

Дори и да се появи лекарство аз ще направя и невъзможното то да се забрани навсякъде от притежаваната от мен СЗО, за да може всички да бодат с моите чудотворни ваксини докато планът ми за половинка златен милиард стане факт.

9

Добър вечер

преди 2 години

за първи път пиша коментар, но не се здържах: поради естеството на работаъ ми чета всеки ден Западна преса основно испанска, френска и белгийска никъде там не срещам толкова статии колкото в българските мисиркси сайтове!!! Ако трябва да съм честен днес и вчера нито дума в нито никъде, но тук в Днес. бг всяка втора статия от сутрин до вечер е Ковид!!! Не ги четете това не са истински журналисти! Единствено търсят сензация и облъчване!

8

Да

преди 2 години

Моноклоналните антитела + ивермектин

7

Глобалист

преди 2 години

Когато всички се набучите поне по 8-10 пъти с експерименталките, тогава ще се появи лекарство. Но то ще бъде само за избрани, които са доказали лоялността и подчинението си на системата и ще живеят в новите умни градове, за да ни служат.

6

Анонимен

преди 2 години

Витамини, минирали, аспирин и най-вече ивермектин са достатъчни да пресекат развитието на вируса в начална фаза според доста хора, които са го изкарали.

5

Анонимен

преди 2 години

Казаха също, че България е започнала да го закупува.

4

Анонимен

преди 2 години

То се появи вече. Преди три дни имаше разговор по БиТиВи радио, но явно сте го пропуснали.Някакъв антивирусен препарат на основата на моноклоналните антитела, ако съм разбрал правилно. Започнали са да го произвеждат в по-големи количества. Досега е бил тестван. Мисля, че Доналд Тръмп се беше лекувал с него.

3

Анонимен

преди 2 години

"Пускането първо на ваксини е свързано с дългогодишен процес по разработване на препарат, който да ограничи коронавирусните инфекции". Тия работят от дълги години по създаване на пандемия. Много изследвания са хвърлени точно по приличате. Те имат уникална имунна система. Но се видя колко са подготвени. Другото интересно е че за лекарство предклиничния период е дълъг, а за ваксините не. Интересно звучи.

2

Анонимен

преди 2 години

От лекарствата срещу ковид само аспирина помага, ама той е евтин и от него биг фарма няма полза.

1

Маншон и полоубувка

преди 2 години

Срещу какво ? Някой доказа ли тскава болест досега ?