31

Анонимен

преди 2 години

Тоя като е извън ЕС вече какво се е загрижил? Да се държи до *** на кралицата и да си затваря чофката. Русия много агресивна, направо ще ги разкъса. От ЕС им налагат санкции, Путин им говори с уважение нашите партньори. Ама те се ни ли те и това не могат да видят. Само агресия им е в главите. Англосаксонци, където са стъпили нищо нубаво не са донесли, нито за природата нито за хората. Само за суровини се борят да си разпростират тъпия капитализъм.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда, скоро сам ще се разпадне

29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

През 1917 г. Великобритания финансира Ленин и Троцки за унищожение на Руската Империя!През 1938 година Великобритания подкрея Хитлер за завладяването му на Европа и усилването на неговата военна мощ насочена по-късно срещу СССР! Нима някои лековернио си мисли, че руснаците ще допуснат трети път такава грешка като оставят Великобритания и Запада да си разиграват свободно пешките ?

28

Мъдрец

преди 2 години

По добре българско ЕС врабче в ръката,отколкото евразийски руски орел в небето!

27

До гадорян

преди 2 години

Той па Путин е един младок...И ще управлява докато умре.Като император...

26

Анонимен

преди 2 години

Уви може, защото: 1) Налива много рубли...упс, евро и долари в крайния десен и крайния ляв национализъм т.е.уж "патриотите", масово работещи с и за Русия. 2) Защото използва стратегията и тактиките на хибридна война от години - хакери, руските фабрики за пропаганда. С тях манипулира мнението на западняка, който няма какво особено да мисли за битието си, а му трябват такива "забавни"уж, четива, видео и т.н. 3) И, в тая връзка, успешно "помага" и лековерието и наивността на богатия и задоволения.

25

Анонимен

преди 2 години

Питайте този тюфляк що германия направи северен поток две а не азербеджански 1

24

Анонимен

преди 2 години

Абе аз помня мизерията по времето на социализма, помня Лукановата и Виденовата зима, помня празните магазини и режима на тока,визите за навсякъде.Огромните опашки за всичко и помощите които ги хвърляха от камионите.Откак Влязохме в ЕС сме многократно по добре

23

Анонимен

преди 2 години

"Защо Русия не сключи договор с единна цена". Преди единствените които плащахме 30 години по-висока цена бяхме само ние. Понеже сме им "братушки"/40% по-скъпа и сега е така/ Сега си решиха, че така не могат дадестабилизират Европа и се заиграха с цените. Какво искаш от една държава, която се управлява от престъпници?

22

Анонимен

преди 2 години

Кажете му на тоя че е пълен халяхулю ! Златна кокошка не се трепе, питайте го що европа не консумират азерска газ....само до италия стига

21

Анонимен

преди 2 години

Ето ви зелена сделка : Ние се съгласяваме да закрием Марица-Изток и не им искаме смешните 13 милиярда , в замяна си връщаме златното находище в Челопеч . Тогава ще можем да си плащами и по 1000лв. за мегават без проблеми ...

20

Анонимен

преди 2 години

Че тя това го смята от 1917та година. Искаха да правят световна революция, десет години продаваха военни суровини на Хитлер на безценица, после се съюзиха с Хитлер и окупираха Полша даже си направиха общ военен парад. После окупираха Източна Европа.Напън големи, сега пращат в ЕС мигранти да го дестабилизират. Луд и гаден умора няма.Комунизмът е най-голямото зло за човечеството.

19

Анонимен

преди 2 години

до 23 А дано ...

18

Анонимен

преди 2 години

"Марушка россия"да си стои в Азия и да не се бърка непрекъснато и навсякъде

17

Анонимен

преди 2 години

до 21 Да чукам на турската врата !? По вероятно е да се ваксинирам :D

16

Анонимен

преди 2 години

Не Русия , а Бългапия ще разпадне ЕС . За вече 1400 години , всеки съюз,империя пакт и тн. в който сме влезли или смие били вкарани насира се е разпаднал ... Авари , Хазари , Източна Римска Империя (Византия) , Османска империя , СССР ... ЕС е следващия . НАДЖИВЯХМЕ ВСИЧКИ ТЯХ , ЩЕ НАДЖИВЕЕМ И ТАЗИ "ДЕМОКРАЦИЯ" ...

15

Анонимен

преди 2 години

Не ми се мисли какво ще стане ако ЕС се разпадне,с нас българите..той рано или късно ще се разпадне де,но дано не е по мое време

14

Анонимен

преди 2 години

Путин: Русия ще се ръководи от принципите на разумния консерватизъм. Путин във Валдай: Моля, не идвайте в къщичката ни с новите си ценности. "Западните страни имат право да се движат към социално обновление, но ние ви молим да не влизате в нашата къща с нови социални ценности." Това ни е познато, и у нас преди 100 години също правиха опити за нов ценностен ред. В Русия винаги ще има само два пола, децата винаги ще имат майка и баща а не родител 1 и родител 2, бебетата се хранят с майчино мляко, а не с човешко мляко.

13

Анонимен

преди 2 години

По време на речта си Владимир Путин отбеляза, че светът трябва да се промени, но не чрез революция. Той отбеляза, че Русия е оцеляла след революцията от 1917 г., както и унищожаването на СССР и нищо добро не е дошло от това за страната.

12

Анонимен

преди 2 години

На форума "Валдай" в Сочи Владимир Путин за първи път формулира новата иделология в Русия, след като 90те Русия прие със закон, че идеологиите са забранени. "В настоящия период на световния преход който може да продължи дълго и чиито окончателен дизайн е неизвестен, в Русия, оформяйки своите подходи, ще се ръководим от принципите на разумния консерватизъм, каза Путин. Консерватизмът не е нещо, което ви пречи да вървите нагоре и напред, а нещо, което ви пречи да се върнете назад и надолу към хаоса.