269

Леша

преди 2 години

До 288 Платените пропагандадори сте големи психопати. В Тексас имало 60% инжектирани? муа-ха-ха аре, лека нощ.

268

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя филм не разбирам. Това не е мярка, а точно обратното - облекчаване. В такива ситуации като сегашната, че и в по-леки случаи вече 3 пъти ни беше налаган локдаун. Очакването беше сега СЪЩО да има локдаун. И точно това стана, Кацаров си наложи най-обикновенн локдаун, какъвто вече видяхме няколко пъти, но с тази тънкост, че за ваксинираните не важи. Въобще не виждам, какво му е тежкото на мярката. Най-обикновена временна мярка. При това по-лека от досегашните.

267

Абе

преди 2 години

Кацаров, нали ви казах да Отворите държавата за три месеца. Локдаун се нарича Кацаров. Въздуха 2 София много мръсен. Затваряй.

266

Анонимен

преди 2 години

Що бе, нека има фалити. Свалиха им ДДС-та, а тие за сметка на това свалиха грамажите на порциите, че и цените вдигнаха! Яжте си баркочите бе, господа ресторантьори. Искам фалити, ама истински. Искам ЧСИ пред дома на всеки баровец-ресторантьор, пък да ви видим тогава. Същото се отнася и за моловете и за всички гнусни търгаши, а тук се навъдиха много такива!

265

Анонимен

преди 2 години

До Леша 292 Нещо си се объркал . Тексас са с над 50 % ваксинирани , Флорида - гонят 60-те . Като добавим тези с една доза в момента , скоро ще бъдат съоветно около 60 и 70 % ваксинираните там

264

Анонимен

преди 2 години

Луна или Радефф, това е въпроса!

263

Леша

преди 2 години

До 288 Кажи сега нещо и за Тексас, Флорида, Беларус и Египет с 5% инжектирани. Изпратиха ли ти нещо на лични?

262

Анонимен

преди 2 години

До Ваксър Значи има кой да ходи по молове и магазини, да не се притесняваме за икономиката.

261

Ваксър

преди 2 години

Всеки ден в България се ваксинират по 10000-12000. Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно

260

Анонимен

преди 2 години

Нема се плашите копилета първата доза е труден после се свиква 2 че и 3 и ай ЗЕЛЕН пасош и че мое да льокате и да се бъцкате на примоция

259

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276 В Италия със заършена ваксинация са над 70 процента от населението и имат още 6-7 процента с една доза . И да тичаме срещу тях , не можем да ги стигнем

258

Анонимен

преди 2 години

Ще важи зелен сертификат или зелен чорап за влизане по заведенията... И 50 лицеви на входа да се види че не си некъв болнав правещ се на здрав хахаха

257

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден има мачове и купони в кръчмите във Афганистан и Африка. Там такива мегаполиси има, мани мани.

256

Анонимен

преди 2 години

Статистиката от Афганистан и Африка явно само на вас я пращат на лично.

255

Анонимен

преди 2 години

Само кръчмето на село никога не спира нощем кръчмаря забърква електрисите денем пиявиците ги довършват нема ковид мовид който може си го може

254

Сериозно

преди 2 години

В Афганистан и цяла Африка няма локдауни, ваксини, сертификати, не поддържат перфектна хигиена, дистанции и т.н., но нещо не виждам трупове по улиците от световния видеообмен! А в Афганистан е военно положение, в половин Африка също, плюс СПИН... Явно за хората там Ковид е последна грижа!

253

Анонимен

преди 2 години

До 281,Маските работят! Дистанцията работи! Локдауните забавят заразата, не я спират! Дали някой спазва нещо, всеки сам може да види!

252

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя сертификат за преболедуване, смях. Има един единствен валиден и той е ако си ваксиниран. И по възможност не срещу 300 лева. Другото са лигавщини за будали.

251

Анонимен

преди 2 години

Мина ли му на някой през ума, че сертификата е нещо като СРС тата, по всяко време ще се знае къде сме? В банката, на работа и т. н. Няма да можеш да се против нещо и някой. Не ми се мисли за младите. Ресурсите са на изчерпване и какво ли още? Бъдете здрави! Ще се борим!

250

Анонимен

преди 2 години

До 280,С болни! Даже сега има натиск да отписват хора, щот всичко е пълно. Ще споделиш ли, ама честно ходил ли си да видиш! Щот всеки говори, но аз имам и познати дето са търсили помощ.