26

Анонимен

преди 2 години

Това е нелепо и непознато за нас, то всички не знаем за тези зелени сделки, не всеки втори......хахахаха :)) САЩ имат атомни електроцентрали, обаче ние с единствената такава на Балканите, требва да е разфасоваме, че да дадем повечко пари за "зелените"......хахахаха :)))

25

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/19"Дайте си сметка, че живеете в най-пропадналото място на света бе хора" - човекът има предвид ЕС.

24

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/16"Какъв Брюксел те гони ,, Зелената сделка" засяга целият свят и дори Китай обещаха да се съобразяват с нея." - я пак?! Даже в статията си го пише, какво е "Зелената сделка", но неграмотниците знаете всичко и споделяте дистопията на Оруел, че невежеството е сила.Аман от нагли евро-неграмотници!

23

Анонимен

преди 2 години

Да питате племето какво мисли за зелени сделки е все едно да питате абезяна какво мисли за теорията на относителността!!! Такива проучвания само доказват колко некачествена е днешната жМурналистика.

22

Анонимен

преди 2 години

До Простите 18Чак най-пропадналото място не сме, има къде къде по пропаднали места :))) Аз съм бил на маса с български турци, с ци гани, не видях проблем между нас, то си зависи и от отношениет де :))) Проблема възниква, когато почнат да се изпъчват, забравят че това е България, не е Турция или Индия :)))

21

Demonaz

преди 2 години

След операция ковид идват климатични затваряния за ваше добро разбира се. Някак демократично с комунистически привкус ще е. Няма да ядете и месо,че е вредно и да карате коли и да правите секс с другия пол.

20

Друга тема

преди 2 години

На България й отива да бъди българска ! До кога България ше бъди ***, турска и "друга" ?!

19

Анонимен

преди 2 години

'по-ниска стартова разпознаваемост на термина сред хора с основно и средно образование, с нисък стандарт на живот и сред жители на малки градове и на села' ---- за да си градски пльх и слуга на евреите сигурно трягва да си много умен!

18

Анонимен

преди 2 години

'Дайте си сметка, че живеете в най-пропадналото място на света бе хора.' ------ щото в западнала либерална европа при чичо еврейн е по-хубаво?

17

Простите

преди 2 години

панелистанци пак ръсят мозък, а прости прости неуки!!! Дайте си сметка, че живеете в най-пропадналото място на света бе хора. Стига сте се били в гърдите погледнете нещата реално! Вижте в каква дупка живеете!

16

Анонимен

преди 2 години

Номер 15 кара стара трошка без карборатор! Той замъвсява планетата!

15

Анонимен

преди 2 години

До 13Какъв Брюксел те гони ,, Зелената сделка" засяга целият свят и дори Китай обещаха да се съобразяват с нея.

14

до 11

преди 2 години

Абе *** автомобилите са проблем но основният проблем в Софето е, че навсякъде всичко, всеки гори парцали и въглища!! София е на нивото на Лондон от 18-ти век *** я Излез малко от селската София която прилича на Пакистан отиди до два-три европейски града без значение столици или не и да видим къде ще видиш ти пушек от комин!

13

Анонимен

преди 2 години

Като изчистим въздуха в София и ще имаме достатъчно CO2 квоти за да си работи Марица Изток. Холандците нещо подобно направиха. Въведоха темпо лимит 100км/ч. на магистралите им за да си намалят замърсяването в държавата, че да не им се налага да вдигат тока. Можем и ние да погледнем това как става.

12

Христо Христов

преди 2 години

Зелената сделка е една голяма лъжа изфабрикувана от брюкселската пропаганда с цел облагодетелстване на приближени до некадърните психопати в ЕК фирми.В цялата сделка зелена е само боята използвана за отпечатаните брошури, асфалта и бетона, които ще бъдат излети по време на усвояването на новоотпечатаните и новозаети еврос.Някой да е чул за озеленяване и повече гори?!

11

Анонимен

преди 2 години

В малките населени места какво да решават, то всичко се изнесе в Чужбина или отиде в 3-те големи града, то там само възрасни останаха :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Забранете движението на автомобили в широкия център на София и въздуха ще се изчисти.

9

Анонимен

преди 2 години

А, народа от къде да знае, да неби журналисти и политици да са седнали да обяснят?Даже съм сигурен съм, че и повечето политици не знаят какво представлява!

8

Анонимен

преди 2 години

Оня вулкан на остров Ла Палма, дето продължава да бълва пушеци, дали е чувал за зелената сделка?

7

Решим проблем

преди 2 години

"Замърсяването на въздуха е трайно нерешен проблем за 81% от столичани" - Проблема си е напълно решим, но столичани искат хем да имат стара кола, хем да я карат всеки ден, хем да им е чист въздуха.