34

Анонимен

преди 2 години

*** ви скрои този номер. Никой друг. Само Румен Радев върти на теслата дръжката. Ама така става, като му пускате Панов за конкурент на изборите. Радев държи всички служби и ЦИК е под неговата шапка. Ще го разберете по трудния начин. Радев потопи България. Ще потопи всички партии и ще иска президентска република. Зад всичко стои екипа на Радев. ГЕРБ, мерб ...нямат пръст в ЦИК.

33

Анонимен

преди 2 години

Радев елиминира Лозан Панов и с ПП на Кирчо и Кокорчо цепи басмата на ДБ. Елементарно, Уотсън.

32

Ха ха

преди 2 години

Другаря Радев ви качи на пързалката. Кире и Кокорчо ви засилиха. И вече само надолу.

31

Анонимен

преди 2 години

ЦИК е на Радев. Нямат нищо общо нито ДПС, нито ГЕРБ. Новият Шишо Мирчев търси под вола теле. ГЕРБ и ДПС ли са виновни, че вицето на Панов не си е плащала осигуровки в България години наред? Цялата им партия е с.в.инщина.

30

До Жоро

преди 2 години

Тия от ДБ са ДСБ на Иван Костов с бившия министър на Бойко Борисов за прикритие - за Христо Иванов говоря.

29

Жоро

преди 2 години

Тия от ДБ кви са, кои са? Група прохомота платени от Америка за България. В смисъл нещо да са направили, построили, дарили? На някого да са помогнали? Преди Бойко целият народ плюеше пътищата, сега целия народ плюе Бойко. После ще плюят що няма пътища. Това сме ние.... А вчера здравния министър се беше вкочанил, предпочита да не въвежда мерки, все пак остава месец до изборите, защо да поема отговорност? Ние да влезем в тъмно черната зона само да не им падне рейтинга.....на Радев.................

28

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаКойто и да ги открадне, тебе ще те облажи ли, не нали ? Въпроса е да не стане инфлация, обикновенния човек не го интересуват политическите дразги :)) Иначе тоз ми мяза на селски тарикат излязал току що от гората, на Русата не й требваше време да го разкрие......хахахаха :)))

27

Анонимен

преди 2 години

ДБ. А със насилствената ваксинация, какво?

26

Анонимен

преди 2 години

Луна успя да се регистрира, а тия не :)

25

Анонимен

преди 2 години

Разделяй и владей! Това е мотото на ГЕРБ.

24

Истината

преди 2 години

Така де, не били ГЕРБ, а милиардите откраднати от ГЕРБ, с които купуват, когото си искат.

23

vin

преди 2 години

Освен ГЕРБ и ДПС, това решение е взето от преставителите на ИТН, мутрите и БСП.. Последните три нещо удобно са забравени от Иванов

22

Електра

преди 2 години

Шише, да не те изчукал някой Гербер, че така да плюеш гнусно по тях.

21

:)

преди 2 години

Липса на здрав разум и административен капацитет. Ама то простоя народ си заслужава статуквото. Не само сме назад след Румъния ами и Македония ни изпревара. Мани мани пускай за ГЕБА а дори Македония има магистрала ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ ДЪРЖАВА, което ние нямаме съв всичките ЕС Пари. Питайме колко е важен подписа на хартия. А на снакирания документ електронен ли да сложа. Ами ако е електронен и го принтирам. А на дискета може ли..

20

Анонимен

преди 2 години

Много лошо е изловиха вицето на Панов. Вчера се оправдаваше, че живеела повече от 6 месеца в годината в България , ама пък не плащала здравни осигуровки жената. Защо да плаща яяяя . Скоро ще търсим управляващи от Столипиново, поне там гепят на дребно

19

Анонимен

преди 2 години

Колко е жалък тоя. Дори не знае, че ЦИК е назначена от Радев и там са предимно негови хора. И да пита Пеевски за диетата, че ще се пръсне още малко.

18

Анонимен

преди 2 години

Ми не мога да издържа до края да гледам видеото :)) Русата че е надарена в очите, надарена е, ама да го гледам тозиселски цър вул за кандидат политик ми идва множко :))

17

смях

преди 2 години

Кирчо лъже , че няма двойно гражданство и нарушава законите на страната. Вицето на Лозан Панов от 5 години не си е плащала здравните осигуровки. Абе все почтени искат да ни управляват . . . и за декларацията на Кирчо, и за неплатените вноски на Моасе виновни са ГЕрБ и ДПС. Казах

16

Анонимен

преди 2 години

Жиея на запад. От 10 години поне не съм стъпвал в каквато и да е институция, частна или държавна. Има си телефони, емаили и електронни подписи.

15

Анонимен

преди 2 години

От измамниците на ДБ трябва да се приема само пръстов отпечатък на двете ръце и ДНК проба...........