129

Анонимен

преди 2 години

политиците не продавайте БЪЛГАРИЯ и българската история!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Нито крачка назад от българската история. Има ли свидетелство че е българско то е българско. Нека така наречените македонци да извадят свидетелства че пише някъде македонско, няма такива.

127

Вето

преди 2 години

Вето до дупка! Никакви отстъпки за древните циркаджии.

126

Анонимен

преди 2 години

Йотова, внимавайте в картинката. Тия ат ЕС не знам какво ще ви правят, но българския народ ще ви сринем институциите!

125

Анонимен

преди 2 години

Никакви отстъпки абсолютно не. ЕС да си набие в главата че ние не сме слуги а партньори чиито права и история трябва да се зачитат. Португалия го направи трябва да го направят и другите. А пък тази за пореден път рови в нещо което е сериозно и трудно за отстояване за да тревожи хората и да създава напрежение. Омръзнаха ми такива като нея - абсолютни слуги и ***. Не мога да я гледам гадно ми е.

124

българин

преди 2 години

Тази Йотова българка ли е? Или е еврейка, представяща се за българка? Защото те са известни още от османското робство с антибългарските си изказвания. Да кажеш тези думи на празника, в който честваме независимостта, е такова безумие, което надминава всички лудости на Борисов! Или й платиха пари американци, или сърби, или македонци, за да стане предателка на Родината си навръх националния празник? Кой вицепрезидент в света казва на такъв ден в своята Родина подобни думи?

123

MaйMyнaтa

преди 2 години

Как така, да се откаже Румен Ветото!? Нее, не беэ неколко милиарда кеш

122

Shshs

преди 2 години

Много захитряха Гърция и Македония с тая марихуана. Искат в ЕС за да привличат туристи на балканите. Само нашите мутри от ГЕРБ и пенсионери от БСП вкарват свои граждани в затвора за глупости.

121

ПроСоТо

преди 2 години

"Кел сюрприз"...Просто "Ойропата" ни праща поредния "смс"...Така се действа с покрайнините на Империята..

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 Требва да им влезеш под кожата, с заплахи не стават работите при Тихина :)))

119

Анонимен

преди 2 години

До Червеношийка 119Нали Чърчил подаде салфетка на Сталин, разпределиха ни без да ни питат.....хахахаха :))) Иначе сме ги били казаците в Добруджа, но никога няма да воюваме с руснаците, доказали сме го през ВСВ :))

118

бай Кольо

преди 2 години

Засякох я преди години на проверката на скенерите на брюкселското летище. Тогава беше евродУпетат. Беше облечена в блузка с леопардов десен и дънки с кръпки. Отегчено дъвчеше дъвка, че и балончета правеше. С една дума - абсолютна ***. Честно казано, трудно ми е да повярвам, че тази жена е вицепрезидент на държавата ни. Добре, че длъжността й е в общи линии синекУрна.

117

до НАБЛЮДАТЕЛ

преди 2 години

Хахаха, Борисов - авторитет, хахах. Пионка и кукла на конци, а не авторитет.

116

сив

преди 2 години

абе бкп подари на ссср България за 70г. бе другарко .

115

анонимен

преди 2 години

Думите на Заев са пуснати и в други медии като "Труд", "Дарик". Опънаха парата. Истински българи!..............................................................................................

114

я кажи

преди 2 години

йотова , поп кире милионеро кво прави ?

113

Анонимен

преди 2 години

Предателка

112

Анонимен

преди 2 години

Има силен евронатиск и за ваксинацията,но ще разберат хомочичковците от запада кои сме българите!!13 века не са малко!!

111

Червеношийка

преди 2 години

Ах, лошите западняци!? Но, не ревахте когато СССР раздели България и раздаде апетитни части от нея на Югославия и Гърция!

110

И.Б.

преди 2 години

Независимо от натиска на европейското правителство България не трябва да отстъпва от позициите си спрямо РСМ. Моля избраните дами и господа в правителството и президентството да не скланят глава и да се борят за достойнството на българския народ. Достойнството се корени не само в произхода на една нация, но и в миналото и настоящето й.