65

Зозо

преди 2 години

Бокича ще вкара 100 депутати и пак ще им гледа сеира на рундювците :))))))))))))))))))

64

Анонимен

преди 2 години

Абе ти не мисли кой къде върти задните си части, а помисли на теб кой ще ти плаща след 14.11. Образованието в България е с връзки и навсякъде след завършването в последните години се сблъскваме с некомпетентни кадри с купени дипломи.Предпочитам управление на млади и образовани със собствени бизнеси, отколкото стари комунисти.Бойко и политик хаха.Разсмяхме Тръмп при визитата и глупостите на Буда.РЕЗИЛ...

63

чети внимателно

преди 2 години

Всяко българско начинание започва с голям ентусиазъм, а завършва с провал и предателство!

62

Анонимен

преди 2 години

Дано да не включва старите мутри с новата премяна, че ще има ново "въстние". Да не говорим, че нищо ново няма да се случи, щото са много хитри и дялани. Не е лошо да кажат предварително с кого няма да се коалират.

61

Анонимен

преди 2 години

Нещата се промениха и са други вече.Борисов никога повече,няма да има властта!-:) Крадец в управлението не искаме повече! 12 г му стигат.И да се моли да не падне Гешев! Падне ли,гаранция,че следващият Глав прокурор,ще го потърси лично в Банкя!-:)

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3: Т.е. всеки да получи дял от пая. Интересно ще стане.

59

ЧОРБА,КАША,БОБ,ФАСУЛ

преди 2 години

ВОЕННИТЕ ЕНИЧАРИ ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ......

58

Анонимен

преди 2 години

До " ДИ". Хората този път пак ще гласуваме за новото!-:) Старото свързано с Тиквата умре!-:)))

57

Анонимен

преди 2 години

До 49Няма как да въртя каквото и да е било, защото никога не съм гласувал за Борисов! Освен това си имам собствен бизнес и през всички години на Борисовото управление се унищожаваше дребния и среден бизнес.Поддържаха се само големите, които им плащаха такса спокойствие.Беше див капитализъм.Сега се удариха големите и за първи път се заговори за нас, които се борим от ден едно за оцеляването си.Така, че ревът тези, които освен да са роби и лакеи друго не могат.Хубавото е, че сте само 15%.

56

до сега

преди 2 години

всички социо и полито лози бяха големи метеоролози.Все по вятъра.Ама свърши,или както казваше Ахмед-уюн битти,демек играта свърши.

55

Анонимен

преди 2 години

44 образованите за които говориш не желаят да кажат с какви пари са финансирали образованието си. Ние се досещаме. Но ако ще ме управлява човек с образование от Харвард и сключен договор че ще работи безропотно за интереса на финансиралите го, то аз предпочитам училия в България човек, финансиран с парите спестени от мама и тате, работил честно в някое кафене за да има джобни. Не знам за вас, но аз вярвам на себе си, а не на спасители. Спасителите накрая просто ни спасяват от средствата ни.

54

Уха

преди 2 години

Ивооооо Прокопиеев! Ивооооо Прокопиев! Ивооо Прокопиев!!! Промяната ни носииии!!!

53

339

преди 2 години

Водещите на телевизора стават за новия проект.

52

Недоразбрал

преди 2 години

Щом пак не познал червен Колю казва,чи шъ стане работата,да знайте,че ГЕРБ ша ги помете и ша ги стопи като лански сняг!!Кольо,Колчо,май си същия Колчо от под Игото,ама той поне беше невинен,а ти си корумпирано,болшевишко ме кере!!Такива социолози,журналисти и подобни са ми показателя за това,кога БГ наистина ще стъпи на пътя на Европа.Докато все още щъкат насам натам по разните студия,означава,че задкулисието масивно дръпа конците от Дубай,Масква,Београда и от къде ли не!Земя като човешка длан?!

51

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че най голямата крадла в историята ,***, открадна партията на крадливите комунисти. И сега недоволните изритани комунисти правят собствени партии за да разкъсат БСП то. Такива са Мутрите, ДБ, и сега тези номенклатурни крадливи синчета киро и окото. Благодарим ти курнелио, че се разправи подобаващо с крадците, с техните камъни по техните глави.

50

Ивооо

преди 2 години

Кире и Кокорчо да застанат на детектор на лъжата и да отговорят на един въпрос - "Зависими ли сте от Иво прокопиев?" - ако отговора е НЕ, ще гласувам за тях! Ама всички знаем, че няма да е

49

Анонимен

преди 2 години

Всъщност 22, надписът "Надежда тука всяка оставете" е надписът на вратата на Дантевия ад. Но си прав, че този надпис е много подходящ!

48

Анонимен

преди 2 години

Наближава скоро края на танца със саби на Борисов и Кристалина!

47

До 44

преди 2 години

Ама то и по времето на Боко имаше много помия и рев! И той ли тогава мачкаше лошите в десятката?!?! Нещо въртиш гЪъзъ според слънцето май, а?!?

46

пена

преди 2 години

След изборите единствените две опции ще са коалиция ГЕРБ+още някой или още избори. Това са фактите. Свиквайте!