41

Анонимен

преди 2 години

Който има ракети изстрелва който няма не изстрелва елементарно е.

40

до 1

преди 2 години

Имаме си комунисти изстрелваме си ги. А! Пардон, исках да кажа избираме си ги. Обаче не е ли идея - да ги изстреляме, на марс например. То пък нямаме с кво. Да земем да се примолим на СК за някоя ракета.

39

До 45

преди 2 години

Бе ко да ти кажа само с едене можеш да изтраеш много повече отколкото само с ракети! Древна китайка мъдрост е това! Е може и южно корейска да е! *** мисля, че е вярна до някъде таз мъдрост! :)

38

.!.

преди 2 години

Бре не ми отговорихте на въпроса щом северна корея е тъкъв рай и технологичен и от пиле мпяко им защо не се преселите там бре!? Всичките дето го пишете това! Явно само на приказки сте силно на дела ич ви няма! Та идете там, не да ми бягате в англия, италия, германия, холандия, сащ, испания, португалия, австралия или канада! Идете в северна корея бре! Май не ви стиска много много, само лаете, *** отдалеч така! Ха със здраве, че така като ви чета и виждам що сме на това дередже!!! :)

37

Анонимен

преди 2 години

" С едното йедене не съ жувей! " Требе си и ракети!

36

Анонимен

преди 2 години

Що че правим?

35

Анонимен

преди 2 години

Щото, ако не изстрелват ракети, при тях ще настане мизерия като в България и ще им се появи някоя банкянса тиква да ги управлява и тях .

34

Анонимен

преди 2 години

Хомосексуалните бракове са конституционно право в САЩ.

33

Хайде, хайде

преди 2 години

Северна Корея има обща граница с Китай и Русия. Китай е номер едно в производството на свинско, Русия е номер едно производител на пшеница. Северна Корея има с какво да плаща. Трилиони има като залежи на редки метали.

32

Анонимен

преди 2 години

Доста са напреднали технологично за такива разработки са нужни десетилетия целенасочено развитие.

31

До 27

преди 2 години

Епа, как да ти кажа, има една зона на границата с Китай! Официалното име според китайците е транспортна зона! Та там има северно корейци избягали от северна корея и хванати от китай! Та тез хора там и други избягали от северна корея и болестите които притежават като *** тении остици шарки белодробни заболявания та те показват, че не лъжат много много! Башка, че никой доесга не е искал да избяга към северна корея а милиони искат да избягат от северна корея!

30

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден докато гледах US Open, коментаторът виждайки някакъв с духалка, която суши влага на корта се изцепи, че в Китай щели да излязат 30 човека, който да бършат и веят с хавлии. Обаче в Китай имат влакови линии, които са на магнитни възглавници, а в САЩ такова нещо няма.

29

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е високотехнологична военна и икономическа сила с която дори световните терористи САЩ са принудени да се съобразяват. А Бългаиря е умираща държавичка от Третия свят без никаква икономика, пазар за западни стоки и депо за евтини черноработници.

28

Анонимен

преди 2 години

Искат си истински суверенитет, ане само привиден.

27

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром спря да продава на спотовите пазари газ за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023. Газпром ще изпълни договорите за заявените количества, но няма да увеличава доставките.

26

Не че нещо

преди 2 години

Северна Корея - средна продължителност на живота с около 8 години по висока от България. Данни от СЗО бе.

25

Анонимен

преди 2 години

Смейте се на СК, но те произвеждат високотехнологични неща като ракети, ние вече и земеделие нямаме тотален упадък, а те са с тежки санкции, а ние не.

24

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта в Европа стигна 760$, очаква се скоро да прескочи психологическата граница от 1000$. Зимата отопление за гарсониера 1000 лева. Скок на цените на храните с 300%.

23

До 25

преди 2 години

Абре, ти кога си живял баш в северна корея? За един приятел питам? :)

22

Анонимен

преди 2 години

Гладуват в България, а не в Северна Корея, не може да гладувап и да произвеждаш спътници, ядрени енергетика, междуконтинентални балистични ракети - все високи технологии.