92

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Мечо Пух!

91

мишо бирочето

преди 2 години

хората се "разболяват" от постояното облъчване. спрете се бе. здрави хора ходят се тестват им се бутат зорлян в ръцете и им пълнян статистиките. ужас. спрете радио и телевизия, бойкот на вестиниците. само гнусярски лужи и манипулации.

90

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал за учените и медицината. Напълно импотентни да се справят със ситуацията.

89

тъпи ппредложения

преди 2 години

от всякъде-- не може да се живее със постоянни локдауни и само сферата на услугите и още огромен брой хора свързани със нея да го отнасят ,а другите да подкрепят това защото те също разнасят заразата ама си имат доходи .Няма как едните да го отнасят а другите да си живеят,насила и ваксинация няма да има ,и да ни е страх и да не ние страх вируса ще си вземе своето ,,,, Народа се изнервя и накрая със автомати ли ще се ваксинираме ....

88

Анонимен

преди 2 години

ПЕНСИОНЕРИТЕ НА РАДЕВ ГОЛЯМА КАША ЗАБЪРКАХА

87

Анонимен

преди 2 години

Човек често не вярва докато не му се случи, още повече като става въпрос за нещо толкова страшно, което ти застрашава живота, по-лесно е да отричаш. Мислех че за антиваксърите няма да ми пука, ако се разболеят... докато един приятел антиваксър не се разболя... В болница от седмица, толкова млад, няма подобрение и така ми е мъчно, че нищо не мога да направя за да помогна. Пазете се хора, даже да сте антивакс, спазвайте си дистанция и маски, положението е тежко.

86

Анонимен

преди 2 години

Да се въведе вечерен час за деца, ученици и пенсионери. Те са най уязвими. Да се изисква спазване на дистанция поне 2 метра и тази нищо не струваща мярка да бъде задължителна а не пожелателно. Обществото да бъде приобщавано към нея за продължителен период от време, Дистанцията спасява живот и здраве и е признак на добро възпитание и култура.

85

Намери си работници

преди 2 години

и техника ! Заради това ( пари ) за което избягаха може и да се върнат -- дай им по големи заплати отколкото във Англия и те ще са тук отново Какво са ти виновни ресторантьорите че се появи вирус и ти нямаш работници ? Проблема е че от болниците избяга персонала и другите ще избягат заради постоянните локдауни .

84

SS

преди 2 години

И преди пандемията Бг--я беше с най голяма смъртност в ЕС.Хората умират от ,,хубав живот" ! Сега вниманието се измества с ваксините !

83

От първо лице

преди 2 години

Един приятел е приет с диабет и сърдечни. Каза, че в Токуда е с още двама в стая, защото няма места. На системи е. Иска да го изписват по-бързо, защото има и доста с корона. При неговото положение, ако я пипне там, пиши го бегал. Но който още не го е хванал или няма познат в болница, списва пак глупостите. Просто на нашенеца докато не му сложат тръбите е много ербап. После започва да обвинява системата, държавата, хората. Такъв ни е манталитета.

82

свободата е всичко

преди 2 години

Махайте мерките. Който го е страх да се боде. Никаква делта няма.

81

Моделът Радев !

преди 2 години

Застой, Хаос, Разруха !

80

Анонимен

преди 2 години

Затваряй тая територия. Тука само с чатала на врата става.

79

Анонимен

преди 2 години

Показанията за болница са двустранна пневмония и ниска сатурация. Лъжа е , че се приемат болни само защото ги е страх. Няма места, разберете! Няма места и в интензивните! Легла не означава дюшеци, а оборудване и обучен персонал!

78

Хемус

преди 2 години

Изведнъж усетих липсата на румънските мачонки по-морето!Само с какви брюнетки общувах това лято!

77

мда

преди 2 години

Няма никаква ковид ваксина. Това е бавнодействаща отрова.

76

Miko

преди 2 години

Сега ли се сети, че ще стане критично ве кава.л?!

75

Ваксинирани

преди 2 години

Не бе предвидено да влизат в болница, ама как да ги оставиш да правят лоша реклама на мафията..

74

Анонимен

преди 2 години

Едно време болните от грип рядко влизаха в болниците.Лекарите в момента трябва да приемат само нуждаещите се от кислород пациенти а не наред - все пак от 4000 ковид пациенти в момента едва ли всичките имат нужда от кислород.

73

Един от митинга

преди 2 години

ОСТАВКА !!! НИЩОЖЕСТВО СЪС ИЗГИБЕНИ ЛЕКАРСКИ ПРАВА , НО НАЗНАЧЕН ОТ ЕДИН ЧИФТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ!!!