31

Анонимен

преди 2 години

Няма персонал, връщат пациенти, а в същото време изпращат децата присъствено в училищата, да се заразят,а и учители, после в семейството родителите. Пълен кошмар!

30

КОЙ ПРОВАЛИ

преди 2 години

ВАКСИНАЦИЯТА..... 100 ДНИ СЛУЖЕБНО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА СЛУЖЕБНИЯ ПРЕЗИДЕНТ.....

29

...

преди 2 години

Да допълня към 32 само.Докато някой някъде умира защото няма човешки ресурс, апаратура или линейка която да го вземе, ние чакаме изтребители за няколко МИЛИАРДА.Viva Europa, viva America!

28

....

преди 2 години

А медицински сестри! В моя роден град от 15г няма лекар, та личния ми лекар е в съседния град на 19км се намира. Но той е на 70г и каза че догодина ще се пенсионира и ще ми се налажи да си запиша личен лекар в областния град. На 50 километра е! Да сме живи да сме здрави, че с таз здравна система какво друго ни остава!!!???

27

Анонимен

преди 2 години

До до 25Да не се умира, но заемет местата по болниците за истински нуждаещи се. после ми отнемат човешки права и ме карат да нося намордници. Аз не съм виновен, че здравната система ни е калпава и че от десетилетия сме с най-висока смъртност в Европа от всики останали болести. Нито пък съм си правил екперименти с вируси в лаборатории.

26

В тая страна

преди 2 години

Няма нито един пулмонолог.

25

...

преди 2 години

Ковид истерията показа проблем, който зрее от години.Няма доктори, няма сестри, няма елементарни условия в провинцията и ще става все по-зле от към човешки ресурс.Заради безстопанственост бяха закрити десетки малки болници, обслужващи по-малките населени места и сега целия поток е към болниците в големите градове.Ха сега къде са всичките политици, чиновници и прочие червеи да ни кажат защо така няма кой да ни лекува и видиш ли колко сме виновни, че сме болни от ковид?

24

Каква е

преди 2 години

Разликата между активно и интензивно лечение?

23

Анонимен

преди 2 години

До анонименКогато си напишеш сам анонимен с малка буква, вместо да оставиш автоматичното име с главна буква - безценно! Когато си платен *** и IQ ти е 41 правиш горепосоченото и си безценен!

22

До Гиб Мелсъна

преди 2 години

Аз съм на обратното мнение, ако спрем да отчитане ще имаме 0 заразени и следващите милион години ще сме в скрита пандемия, после някой нов Казанджийски ще ни бичува, че сме провалили човешката истори и сме оропуснали мега-пандемията на Вселената

21

анонимен

преди 2 години

Другари, това ви е промянат за която унищожихте хиляди яйца и домати. Време е Радев да се изкаже, че под негово ръководство няма кой да лекува заразените, и стоят пред вратите на болниците.

20

Бюреков

преди 2 години

Драги слушатели, имаме новина!

19

Анонимен

преди 2 години

Лесно може да се провери дали тези 41 легла са запълнени и дали действително имат нужда да са хоспитализирани или говорим за хипохондрици.

18

Анонимен

преди 2 години

Колко пулмолози да има в болницата на град като Бяла?

17

Яне Янев

преди 2 години

Кажете СТОП на корупцията!

16

Анонимен

преди 2 години

Здравния министър и него го бяха завели хоспитализиран, въпреки, че не е лежал в болницата. Вас ли няма да Ви заведат по документи и да усвоят пътеката?

15

БСП

преди 2 години

Само БСП може да оправи България!

14

снимка у фейсо

преди 2 години

явно другарката импексова отново ше спасява положението , тя санитарка в София , останалите от бсп разпределени из България .

13

Анонимен

преди 2 години

Още се крие дали хоспитализираните са ваксинирани, сами си правете изводите.

12

Радио Шматарок

преди 2 години

Драги слушатели, моля Ви яжте баклава!