43

До 37

преди 2 години

Ами няма.

42

Анонимен

преди 2 години

До ЦИРК КОВИД И Чорбанов и Нинова говореха така, но веднага изприпкаха при "медицинската мафия", когато усетиха накъде вървят нещата.

41

Анонимен

преди 2 години

До Нане "А на ясно ли си кво, ще последва..." Не, какво ще последва? Ще се наду-ш на полицията ли?

40

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"можем да избегнем ново блокиране на ваксинираните и възстановени"... Нали се сещате... Който не ще неработещ зловреден медицински експеримент срещу грип, ще бъде наказан. Въпреки че е не по-рисков и заразен от опитните мишковци. Но послушанието се поощрява, а съпротивата срещу медицинската мафия се наказва.

39

Нане

преди 2 години

Верваш ли си...А на ясно ли си кво, ще последва...Ковида, ще ти е най малкият проблем!

38

Анонимен

преди 2 години

До До 34/38 "Мерки е едно, ваксини е друго." Охооо, значи ще спазвате мерките. Знаех си!

37

До 34

преди 2 години

Мерки е едно, ваксини е друго.

36

Анонимен

преди 2 години

До До 26 "В Холандия няма маски от юни насам. Само в транспорта." Как така хем няма маски, хем "само в транспорта"? Впрочем, в административните сгради има ли маски? В магазините?

35

До 30

преди 2 години

Какви масови протести??? 200 хил от над 65 милиона французи?? Я сметнете колко са това. Няма и половин процент от населението, които я са и французи. Не ставайте смешен.

34

До 33

преди 2 години

По принцип Холандия специално още миналата година 2020 не вярваше, че маските помагат изобщо...

33

Анонимен

преди 2 години

До Нане Мне. Анти-ваксърчетата ще умират от глад: ако се вярва на техните думи, те няма да спазват мерките, а вече е известно, че се затяга контрола за това дали се спазват: няма да могат да влизат в магазини, без да спазват мерките, няма да могат да ползват градски транспорт, няма даже на работа да могат да ходят.

32

До 26

преди 2 години

В Холандия няма маски от юни насам. Само в транспорта. Заведенията си работят. Хората си живеят. Никой не обяснява на другия да не се ваксинира, че било опасно.

31

Анонимен

преди 2 години

До До 30 "Масови протести има в цяла Европа" "Масовите" протести са толкова масови, колко "масови" бяха "протестърите" на Орлов мост миналото лято на фона на населението на София. :)))))

30

Нане

преди 2 години

*** защо ние да протестираме бре оли... Вие скоро, ще протестирате щото, ще умрете от глад...Пущайте си само вакснати и си ***...

29

До 30

преди 2 години

Извинявам се, но говориш глупости. Масови протести има в цяла Европа. Зададох въпроси, на които отговор не получавам и няма и да получа! Защо ми говориш глупости за чипиране?

28

До 24

преди 2 години

Ама вдигнете се и протестирайте. Излезте пред Европа и света, обяснете им как виждате нещата. Излезте и кажете ние не вярваме, че има вирус, не вярваме на ваксините, искате да ни чипирате.

27

До 26

преди 2 години

Къде няма маски и ограничения вече? Може ли по-конкретно, благодаря!

26

Ей ваксърчета

преди 2 години

Точно вие разнасяте вируса, минавайки без тестове никъде! Всички други си правят тестове и се доказва, че не са заразени! Вие с едно сертификатче разнасяте всичко!

25

До 17

преди 2 години

Ограничения и маски ще има тук! Хората си живеят спокойно в държавите с високо покритие ваксинирани. В някои от 2 месеца няма маски. Ама са ваксинирани.

24

Нане

преди 2 години

Никъде вече не смеят да затварят на национално ниво...Прехвърлят топката на разни лакеи да дискриминират хората...А до вчера ревяха и още реват за апартейда...))