17

преди 16 години

No.11 обявете го в централната емисия новини по всички телевизий, за да може да чуят повече хора.

16

ее

преди 16 години

Тия от БСП окончателно превъртяха. Явно не им се управлява повече. Казвам "управлява" с огромна доза съмнение защото това тяхното е по скоро жалък тепегьозлък. Очаквам сега на предната линия да се появат платените им социолози, политолози, коментатори, наблюдатели, журналисти и др. ***, която да ни убеди в мъдростта на взетите решения и правилността на позицията им за Румен, МВР и стабилността на държавата. Но това, че една партия е стара не значи, че е и мъдра. По скоро е деменциална и бъдещето и е за Орландовци.

15

SD до 13

преди 16 години

Пропуснал съм го:Сложи...97-2001: Централизирано крадене посредством контрабандни канали, митници и др.Плача за съдбата на страната си. Не искам да идеализирам един или друг "шампион"

14

ИВО

преди 16 години

Положението в държавата си е** майката ... :(

13

Ко

преди 16 години

1996 - 2001,... кво става тогава ?!? Нищо не казваш,..Тотален разцвет и благоденствие /на Иван Костов/,...

12

хихихихи

преди 16 години

Опозицията му запали свещи!

11

преди 16 години

НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТАНие обикновените български граждани,Обвиняваме Президента,Обвиняваме Народното събрание,Обвиняваме Правителството,Обвиняваме Главния прокурор,Обвиняваме кмета на София,Обвиняваме цялата политическа върхушка,Обвиняваме ги за престъпността, за корупцията, за бедността, за липсатана правосъдие, за емиграцията на младите! Обвиняваме ги за това, чепредадоха държавата на мафията!Искаме незабавната оставка на Президента!Искаме оставката на Правителството!Искаме разпускане на Народното събрание и насрочване на нови избори!Искаме оставката на кмета на София!Искаме оставката на Главния прокурор!Вън мафията от държавните институции!Призоваваме всички всички сънародници, на протестен митинг в петък11.03.2008 година от 17.30 часа на площад Независимост! Народът срещумафията!Гражданска инициатива Справедливост

10

mainata

преди 16 години

Наглост и подигравка с избирателите! Осрахте сеееее, омазахте сееее - отново БСП, смърдите! Мафия и половина!

9

преди 16 години

Убийте Румен

8

преди 16 години

Мафията е ход!Има ли кой да я спре?

7

SD

преди 16 години

1989 г. Псевдореволюция1992 г. Приватизация за наши хора - ето така разбираме икономиката1996 г. Клара Маринова дава тон за революционни песни в парламента.2001 г. Време за сладки приказки - Царски обещещания2002 г. Царят е гол2007-*** г. Изборен сблъсък между партиите и бизнеса. Печели мафията.2008-а г. Лозунгът е "твърдо зад Румен!", Къде е Клара да даде тон за песен.2015-а г. В БГ са останали само наркотрафикантите и техните помагачи от полицията. Пролетарии от всички страни, съединпвайте се

6

Kolega...

преди 16 години

Pak shte se sreshtnem sled 10 godini...vchera li biahme na 3 tri... ;)

5

преди 16 години

МАФИЯ

4

Алекс

преди 16 години

Не случайно се нарича организирана престъпност. Ако не е организирана, остават обикновени престъпници. "Съединението прави силата" преведено, като значение на техният извратен престъпен език. Затова търсят подкрепа и обещават реванш.

3

преди 16 години

Ти го плюеш, то си вика дъжд ме вали! Гьон сурат /да го разбере и ДПС/.За БСП става дума.

2

преди 16 години

Св.Румен Пикливи

1

преди 16 години

nema li koi edna bomba da mu turi