153

Niki13

преди 2 години

Верно ли някой се връзва на тази статия. Десетки, означава над 10. Нали така? Е след като Русия има 5 , как десетки са около великобритания. И какво означава "Очевидно руснаците тестват решимостта на НАТО". Натовски кораби от другия край на света са явно нещо добро. А руска подводница в атлантическия океан е направо агресия.Света явно полудява.

152

Анонимен

преди 2 години

Тези от Сън много информирани бе.

151

Анонимен

преди 2 години

Още не могат да открият потъналата подводница.

150

Анонимен

преди 2 години

Сата НАТО: Какви десетки бе?------------------------------------------------------------------------------- Подай оплакване за фалшиви новини срещу The Sun и Mirror.

149

Анонимен

преди 2 години

Атомната стратегическа подводница с ядрени балистични ракети тип "Борей" може да изстреля 20 междуконтинентални атомни ракети "Булава"с ядрени балистични ракети тип "Борей"??????????????????????????????????междуконтинентални атомни ракети "Булава"??????????????????Jesus , how amaezing !!!!!!!!

148

Анонимен

преди 2 години

"Стреляй Путин ,стреляй ,отърви планетата Земя от англосаксонската напаст!!!!!"----------Да не е луд да стреля? "Десетки стратегически ядрени подводници-чудовища от четвърто поколение проект 955 "Борей" на Владимир Путин са се потопили изключително дълбоко в Норвежко море край Наглобритания. Наглосаксонците отчаяно вият и са се пocpaли от страх. Владимир Путин им го върна тъпкано за провокацията с "Дефендър".Защо му е да стреля?

147

Анонимен

преди 2 години

1. "Десетки стратегически ядрени подводници от четвърто поколение проект 955 "Борей" на Владимир Путин са се потопили изключително дълбоко в Норвежко море"------2. Русия представи първата си подводница-чудовище от проекта "Борей" през 2019 г., давайки ѝ името "Княз Владимир"------------------------------------------------------------------------Горните твърдения на наглосаксите разкриват, че за две години Русия е построила десетки подводни стратегически ядрени ракетоносци. Нали бяха анимации?

146

Анонимен

преди 2 години

И кво ще напраи европа на Русия.Нито имат апо-голяма армия нито техническо превъзходство.Кво ши стани

145

Сата НАТО

преди 2 години

Англия и Франция заплашваха Русия с война, ако освободи България ---///---- Напротив - Англия и Франция разрешиха на Просията да нападне Турция.

144

Сата НАТО

преди 2 години

Какви десетки бе, те имат 4 или 5 от този модел. Глупости на търкалета. Просия ще нападне Европа, все някога - по това няма две мнения. За съжаление и нашия Ту лум има едно малко пръстче в тая работа, заради саботажа срещу Украйна.

143

Анонимен

преди 2 години

Некадърен превод. Подводниците се потапят. Останалата част от текста е неясен поради фриволния превод.

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 "Отвратително и отблъскващо е да четеш откровени лъжи, написани официално" Ами, спри да четеш руски новини.

141

Анонимен

преди 2 години

Позорно е да пишеш официални лъжи. Лъжи, изфабрикувани да обслужват собствениците им.

140

Анонимен

преди 2 години

Отвратително и отблъскващо е да четеш откровени лъжи, написани официално. Всичко си има граници, дори лъжите. Но явно за амбициозните *** границите не значат нищо.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 "Демонизирането на Русия никога не е спирало." Представи си, ако цялата истина за уските сатрапи, а не само тази на повърхнстта, се знаеше. Какво ли щеше да е тогава, ако само малка част от престъпленията им я наричаш "демонизиране"?

138

Анонимен

преди 2 години

Демонизирането на Русия никога не е спирало. Коментарите само го потвърждават. За истинността даже не коментирам...

137

Анонимен

преди 2 години

До IT-спец "не съм военен експерт ама и третокласник може да види че самолетоносач срещу подводница = няма повече самолетоносач..." Самолетоносача никога не е сам. С него се движи цял група кораби, включително и такива за борба с подводници. Придържй се към пиенето на бояришник. А че Путин е направил от Русия своя фирма и си я източва е ясно и на "третокласниците".

136

IT-спец

преди 2 години

леле колко мало.умно е писано това... сякаш Путин има негови подводници а не Русия/Руската Федерация, после: "който включва дори използването на самолетоносача "Принца на Уелс"" не съм военен експерт ама и третокласник може да види че самолетоносач срещу подводница = няма повече самолетоносач...

135

Анонимен

преди 2 години

Драсканиците на мисирките с нищо не помагат за намаляване на напрежението. Дали мисирките осъзнават колко сериозно е да лъжат, че подводници на Путин са край Великобритания? От написаните глупости излиза, че подводниците са собственост на В. Путин. Или...?

134

Анонимен

преди 2 години

Русия всеки ден регистрира нови над 780 смъртни случая от Ковид (това е официално, реалното ще го узнаем като излезе информация за допълнителната смъртност за 2021), но Комплексирания дрънка оръжие. То е така, когато не можеш даже да нахраниш народа, поне да му дадеш зрелища: в руския случай обаче и зрелища няма (Су-тата падат за норматив вече), затова само пропаганда. :))))