155

N

преди 2 години

Пинокио пак ти расте нослето. А какво значи 3 точка, не е ли екипа който ти кажеш, значи не става. Лъжливо овчарче беше, такова и си остана, няма баница за теб. Ясен си отдавна.

154

Реалист

преди 2 години

Важното е мутрте да се махнат от държавните структури, заедно с модела Бойко Борисов, за да може България да тръгне напред.

153

Мутра

преди 2 години

Разделяй и владей! Хайде трoлчета мои мутренски, насъквайте партиите една срещу друга!

152

Рошко

преди 2 години

Да не се правят на тевинни. Христо, Атанас, Мая, Татяна, Мария, Бабикян, Хаджигенчев и загиващата КУрнения- всички те искаха да се качат на каруцата, а Слави да е магарето и да я тегли. Ако каруцата се обърне да бият магарето сиреч Слави. Това е! Едни дребни души свикнали да получават пари за нищоправене. Христо е адвокат с отнети права. КЪрнелия все комент ще я изритат от БСП. Те са се хванали като удавници за сламка, защото са ГЛАДНИ. Браво Слави! Дали ще направи кабинет? Добре ги изтипоса!

151

Анонимен

преди 2 години

Хайде да гледаме реалността за изборите. Повечето хора искаха да махнат мутрите от власт и трябваше да избират как да гласуват. Изборът не беше голям - ИТН, Изправи се! Мутри вън!, Демократична България (ДСБ) и БСП. За ДПС си гласуват знаете кои. Някои като не намериха за кого да гласуват, не гласуваха, с което помогнаха на ГЕРБ. Резултатът се вижда по депутатите в парламента - мутрите са с 63 депутати, което е 26% от депутатите. Останалите 74% от депутатите са може би против ГЕРБ.

150

Анонимен

преди 2 години

Ицо,стягай протести.Кабинетът е договорен с Бойко Б.Слави е една лоша кавър версия на Герб.Не че оня му беше супер хита,но тия са тотално дъно.Който гласува за ИТН е политически труп!

149

Майна

преди 2 години

Славчо НИКОГА НЕ Е ОБЯВЯВАЛ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИ С МАКЕДОНИЯ. СЕГА, СЛЕДИЗБОРНО, СЪЩО НИЩО НЕ КАЗВА ПУБЛИЧНО. САМО ПЛ. НИЩОЛОВ СЕ ИЗПУСНА, ЧЕ ЩЯЛ ДА ПРЕРАБОТВА " ПРЕСПАНСКИЯ"? ДОГОВОР С МАКЕДОНИЯ. ХА ХА ХА ХАК ВИ Е!

148

Анонимен

преди 2 години

До 46Никога герб ИТН са на каишка на ДПС. Ще го разберете, но късно.Предпочитам Прокопиев пред Доган. ~~~~ Да така е, но предпочитам Възраждане пред ИТН! Винаги съм казвал със съжаление, че България е цирк и сега си има вече клоун! Как българския народ вече 30г. не в състояние да избере едни правилни хора на властта? Българите се децимираха сами! Тъжно!

147

Анонимен

преди 2 години

Държавата се управлява от хората с Бентлита, Славчо е поставен от тях, да продължи краденето. Работата им е да има корупция, защото по друг начин не знаят да изкарват пари. ДБ е единствената партия, която говори за реформи, но няма как да получи подкрепа, за да ги направи, така че България не я чака нищо добро в скоро време.

146

Do 160

преди 2 години

До АнонименХайде, сега ни обясни, как точно Хр.Иванов е върнал Бойко на власт 2013г.Може ли да ни обясниш, троллче?

145

Анонимен

преди 2 години

Без да съм фен на Слави, Христо Иванов е двуличник. Разбира се, че се опита да кадрува и той и Мая. Да не се правят на свети води ненапити. Иванов е играг, но е адвокат с отнети права. Слави е чалгар, но 20 години всекиден прави шоу. Единият не работи и ***, а другият работи и си купува скъпи коли и апартаменти.

144

Майна

преди 2 години

СЛАВЧООЛУ Е ЕДНО ГОЛЯЯЯЯЯМО НИЩО С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЕДИНСТВЕНОСТ. ТОВА Е ПАТОЛОГИЯ. СЛАВЧО ЩЕ ОСТАНЕ САМО, ЗА ДА ВКАРА МАКЕТАТА В ЕС. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА МУ ВИСОКОПЛАТЕНА ЗАДАЧА ОТ САЩ, ДРАГИ МИ СЪНАРОДНИЦИ.

143

до анонимен

преди 2 години

""""Не очаквайте промяна от Славчо."""" - - - А, от кого да очакваме "Промяна", от Мутрата Винету, от Болшивиките на БКП, от сараите на Доган, от *** Костов с г-н 10% или от червената Пчеличка Мая????? Ха, кажи, де!

142

Анонимен

преди 2 години

Бати Бойкоооо оседлавай белия кон и идвай да ни спасяваш че чалгарите, галевите и маджовите ще подпалят държавата!

141

ИСТИНАТА

преди 2 години

И ДБ, както и бсп ламптят за постове и парчета от баницата.

140

Анонимен

преди 2 години

Чалгарят да си предлага куклите, герберята ще излязат, кому.нигите и агите ще гласуват, какво се е разциврил - пълна идилия. На когото, каквото е обещавал, ще му го даде, хората кучета ги яли. Правилно са казали хората: Пази боже, сляпо да прогледа.

139

До 155

преди 2 години

Нали се сещаш, че като не гласуваш, на практика осигуряваш победа на ГЕРБ на изборите? С други думи негласуването е в полза на най-голямото зло.

138

Кал-Ел

преди 2 години

Всеки нормален човек се е досетил, че от години подготвят ИТН и ДБ да управляват заедно. Това ще е най извратения опит за "управление" и ще завърши с тотален погром, дори и по улиците. Злото е праволинейно и има свойство на набира инерция до безкрайност, или доколкото му бъде позволено. Интересно, къде е границата на българите.

137

Анонимен

преди 2 години

2013 година костовистите,с Ристо върнаха ББ на власт, сега били промяната,и щели да се борят с него. Клоуни.

136

Така си е !

преди 2 години

До Н1Да!И нека да уточним-народа не е свалил ГЕРБ!ГЕРБ и ИТН са с равни резултати,а и тези,които се довериха на ИТН не знаеха за какво дават гласа си,и ето -сега много от тях са силно разочаровани!Така че,УВАЖАЕММИ Г-Н ТРИФОНОВ,съобразявайте се с волята на СУВЕРЕНА!ПОСТЪПЕТЕ МЪДРО!ЗАГЪРБЕТЕ ВСИЧКО КАЗАНО ДО ТУК,СТИСНЕТЕ РЪЦЕ с втората(ако е втора) политическа сила и ни измъквайте от тази каша,в която се забихме!Уважете волята на суверена,не ни връщайте 30 год.назад!Така Е ИЗБРАЛ НАРОДА!