88

ПСР ТЕСТА

преди 2 години

Абсолютно вярно! Центъра за предпазване от заболявания на САЩ (CDC) нареди на лабораториите им след 31 Декември да осигурят наличности на тестове, които могат да разграничават Ковид от грип А и Б. Това какво означава - че досега използваните тестове не правеха това разграничение. Е, разбирате ли защо нямаше грип тази година. Д-р Фаучи каза също, че няма да има повече затваряния в САЩ. Знаете ли защо? Защото е даден под съд. Искам Витанов математическия многознайник да прочете това.

87

до 94

преди 2 години

Каква шега бе!По-голяма от тази при Евреите в момента?И от какво точно се пазиш, като отвсякъде валят данни за неефективността на ваксините.Плиткият ти ум съвсем се е моделирал по масовата пропаганда.

86

До 86

преди 2 години

И аз това мисля. Че всичко е планувано и режисирано, то е ясно. Няма как такава координирана, мащабна операция в световен план да се осъществи спонтанно и да следва събитията, това е технически невъзможно. Стъпките са отработени и последователни като 20 годишен план на голяма фирма( фармацевтичните са такива). Само че тук говорим за много по-мащабна организация и плануване за много повече от 20 години. Всеки, който е работил на висока позиция в компания като Файзер, Глаксо и т.н. го знае.

85

Ванката

преди 2 години

До 92: Това е последния ми пост, че оспамихме форума. Виж ся грамотнико, това за което ти говориш е линк от 5 август 2020 година, а това което аз ти изпратих е от 27 юли 2021 година. Това забеляза ли го? Всички знаем, че година и половина ни лъжат и ограбват с тези тестове. Изтеглянето на разрешителното от FDA е от миналата седмица, ново е. Тепърва някой телевизийки ще се осмелят да го кажат. В щатите само по Фокс нюз го казаха. Срока е до края на тази година. След тази дата не може да се ползва

84

Granik

преди 2 години

Това е геноцид

83

до 95

преди 2 години

Ами нямаха Маски и бяха Един до друг!

82

Анонимен

преди 2 години

До 92: Едно ще ти кажа: бъркаш този форум с друг, в който една шепа потребители си к.кудкудякате еднотонно. Та ..объркал си се. Тук пропагандата ти и даскалския ти тон няма да минат.

81

До 93

преди 2 години

ХахахахахахахахааааЗнаеш ли за какво са протестите и безредиците във Франция ?Дали не са за пенсионните реформи ???М ?

80

Анонимен

преди 2 години

На запад имунизацията върви с прилична скорост и е логично да се обсъждат облекчения и задължения, тук още спорим има ли въобще коронавирус и опасен ли е той. Още се чудим ще ни чипират ли, или директно ще ни унищожат, вместо да искаме да се предпазим. Не ми се обиждай, но... това са антиваксърски глупости, които в най-скоро време ще ни изиграят горчива шега.

79

Франция

преди 2 години

150 000 се биха с Полицията днес в Париж - Народа се Надига!

78

още до Ванката

преди 2 години

Това търсене в гугъла: 07/21/2021: Lab Alert: Changes to CDC RT-PCR for SARS-CoV-2 Testing води до страницата на CDC в която 2рия абзац праща към лист от оторизирани PCR тестове. Както казах неграмотници сте, образоващи се от фейсбук и после крещат за неща, които не са верни и мътят главите на пр0стия български народ, дето 2 думи на английски не може да върже

77

Угур Шахин

преди 2 години

има точен план за Юдеите - не случайно ваксината му не се ползва в родната му Турция!

76

Ванката

преди 2 години

Ами хайде дай линк де, щото аз това правя, говоря с факти и давам линк към CDC а ти можеш само да слагаш минусчета май. И как прецени,че съм неграмотен? Имам магистърска степен от американски университет и живях и работих там 10 години. А ти? Говори ми с факти. Последния линк не съм го копирал правилно, сега трябва да се отвори: https://genomeweb/molecular-diagnostics/cdc-withdraw-eua-covid-19-test-fda-revokes-three-other-euas-non-use-agency#.YQcLJsj7w0F

75

Анонимен

преди 2 години

Мале 88, ти ли говориш за грамотност? *** се гръмни..

74

До Ванката

преди 2 години

Може би ти слагат минуси щото си неграмотен и дали волю iли неволю подаваш фалшива информация? Това че CDC не признават PCR тестовете е ЛЪЖА разпространявана от разни теоретици на конспирацията. Те спират да признават собствените си тестове, но имат лист с PCR които са сертифицирани. Листа може да се види на cdc.gov. Обаче нямам вече желание да опровергавам гадостите ВИ, които в последствие ще струват още човешки животи.

73

До Ванката

преди 2 години

Те повечето английски не знаят,чакат талавизора да ги образова,остави ги да се бодат тия зомбита...

72

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересуват тези линкове, дето ги качвате. Имам глава на раменете си и виждам с очите си какво се случва. Вече разбрах, че всичко е театър. Искам да знам кой е режисьорът.

71

Българин

преди 2 години

Четете информацията в Ройтерс, като Дявола Евангелието. Сингапур - Of Singapore's 1,096 locally transmitted infections in the last 28 days, 484, or about 44%, were in fully vaccinated ... none of the eight critical had been fully vaccinated. САЩ - Three-quarters of people infected with COVID-19 at July public events in a town on Cape Cod in Massachusetts were fully vaccinated ... 469 cases were found among Massachusetts ...Four had to be hospitalized, the CDC said.Това е от Ройтерс.

70

Разум Даскалски

преди 2 години

Има още ВАРИАНТИ да пробват вместо 2 дози да правят 3-4-6 ваксинални дози. Също така и НОВ УЛТРА МОДЕРЕН МЕТОД така нареченото КРЪСТОСАНО ВАКСИНИРАНЕ хващат и почват всички възможни комбинации на вече съществуващите ваксини. Това НЕ Е последно ОТЧАЯНО ВАКСИНАЛНО НАЧИНАНИЕ остава черешка на тортата за десерт ДА ИЗПОЛЗВАТ ДЕЦАТА за опити и после да им източват кръвта за кръвна плазма за лечение и подмладяване на избрани богати хора.

69

Ванката

преди 2 години

До 76: за кое лъжа бе приятелю. Хайде кликни и хубаво прочети статията и пак пиши. Да виждаш PCR във линка за ауторизирани методи някъде?