30

Гай Баньо

преди 2 години

Ако в сегашно време поне 20% от мъжете бяха такива "брадясали айдуци" нямаше да ви управляват карикатури като Бойко и Славиту,щото щяхте да имате сърце и смелост,че да ги заметете под килима.България в ония години макар и бедна е била силна именно заради мъже като тия.Сега с 80% меки китки единственото,което ни се отдава е да плющим жените и да правим деца вместо тях.

29

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Е,чак пък "ромски резерват"...Не че няма резон в определението ти,но..просто гледаш "ЕДНАТА СТРАНА НА МЕДАЛА"!...Все пак ние-българите,сме древен народ,оцелял през вековата и най-важното:-запазил идентичността си,обичаите,МЪДРОСТТА си...Преживяхме "Османското присъствие",преживяхме Сталинското "присъствие",ще преживеем и "Европейското присъствие"..Убеден съм в това!...Просто исторически ФАКТ !.."Не се гаси туй,що не гасне"..

28

Аз

преди 2 години

Въстанието е и македонско и българско, пример как два братски народа са си помагали един на друг, така трябва да бъде и сега, а не остарели, озверели, жадни за внимание л**пени да насаждат вражда и омерзение между братските народи 💪👍

27

А Х

преди 2 години

Най-малкото,което може да се признае на тези хора е,че са имали смелост,сила и са били идеалисти,а не са били модерни либералчета,които ги е страх да вдигнат една тухла,че щял да си сецне кръста.Пред такива хора можете да направите само едно:да преклоните глава и да им благодарите.Иначе,като се замисля хора,като тези,сега ги заменяме с шимпанзета от Африка и с камилари от арабските страни.Утре като ви запукат с големите ножове,точно либералните *** ще се разбягат първи.Или пък първи под ножа.

26

Патриот

преди 2 години

Поклон пред героите!

25

Асан

преди 2 години

Българо македонско да няма спор :)))

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонименти какво очакваш да видиш на снимката...балерини от болшой театър?

23

Анонимен

преди 2 години

Когато народът узрее, но това никога няма да се случи, да не са му идоли айдуци, тогава мое и да прокопсаме. Но на нас яне сандански, ***-пульо и таранайци на на нанайци по потури и по яки бради и мустаци в които се въдят червеи. Образованите хора не ни трябват.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимендори и за българите в македония не е празник.за тях е празник като обидят някой,който е македонец.факт е обаче,че никой българин в българия не чества и отбелязва илинденското въстание.

21

Анонимен

преди 2 години

Снимката красноречиво говори за какви аборигени става въпрос. Това хич не е повод за гордост ако така мислят да ни го представят. В днешно време Мутрите са същите като тези.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анониментова с украйна и молдова беше преди около 30 години...сега никой дори не иска да чуе за България.а там "българите"масово се преквалифицираха в руснаци и украинци като видяха каква мизерия им предллага Майка България.

19

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТодобре България...и това какво ще промени ромския резерват,в който е превръната след 14 години ес...или какво толкова важното е далавера да има...

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20За нас е даденост, за тези в РСМ дето се смятат за българи е празник, :)) Явно не си гледал видеа, как в Украйна и Молдова ронят сълзи на български песни, радват се че сме им обърнали внимание :)

17

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...авер,нещо ми намирисваш не на "анонимен",а на.."северомакедонинен"...И бъди така добър,изписвай "България" както си му е редът-с главно "Б".!

16

Анонимен

преди 2 години

САМАТА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА ИНТЕРЕС ТОВА ВЪСТАНИЕ ДА НЕ УСПЕЕ,ЗА ДА МОЖЕ ТУРЦИТЕ ДА СВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА,ДА РАЗЧИСТЯТ ТЕРЕНА ТАКА ДА СЕ КАЖЕ И СЛЕД ТОВА ДА ВЛЯЗАТ НА ГОТОВО.

15

Анонимен

преди 2 години

ЧУХТЕ ЛИ КАКВА ГЛУПОСТ ИЗТУПА ОНИЯ ДЕН КРАЙ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ИЛИЯНА ЙОТОВА НА ОТБЕЛЯЗВАНЕТО НА ГОДИШНИНАТА ОТ ИЛИНДЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ:ЛИЧНО СЕСТРИТЕ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НАПИСАЛИ НА ГРОБА МУ (ЛОБНОТО МЯСТО)КРАЙ БАНИЦА,ЧЕ Е УМРЯЛ ЗА БЪЛГАРИЯ!

14

Анонимен

преди 2 години

Бъдете благодарни и на най-малкото което имате, какво се оплаквате :) България се намира там, дето всеки има интерес, да не изброявам нации :)) И Англия да се намираше на Балканите, щеха да имат много повече проблеми отколкото ние сега, щото са меки китки :)) Иначе не желая нищо лошо на братята в Северна Македония, обаче те ни желаят лошото, нема как да се подмине това :)

13

Анонимен

преди 2 години

българия не е подкрепила по никакъв начин това въстание...затова и последствията били ужасяващи за местното население...единствената помощ била,че турците се озлобили още повече и за да не си разваля отнощенията с Голямата Порта българия затваря границата край кочериново,за да не могат "македонските българи" да се спясят при майка българия.

12

Анонимен

преди 2 години

Teзи сърбомани наистина ли мислят, че македонци са се бунтували в Одринско?

11

Анонимен

преди 2 години

Най ценното на снимката е че всички са яки мъжаги, сурово гледящи очи, стройни, зли и добри, обичащи и мразещи верни на род и родина. . . . и нито един плешливец, едерастки подло изглеждащ и предателски алчно настроен. Слава на героите. Слава на истинските мъже. надали някой е продавал шнорхели, амфетамини кюлчета и каймета. Всичко се е збирало да се похарчи за оръжие и за свободата. Слава вам истинските българи, слава, вечна слава!!!!