75

Анонимен

преди 2 години

Май се оказва, че от гербавите поне засега по-добро няма, за съжаление. Боко досега отдавна да беше забравил за изборите.

74

Анонимен

преди 2 години

78 Което не отменя факта, че служебните марионетки на Радев, са също неадекватни. Умеят само, да се хвалят, да обвиняват ГЕРБ и репресират избирателите му.

73

Анонимен

преди 2 години

БСП с Герб и ДПС имат мнозинство и могат да изметат чалгарщината. Но Корни едва ли й стиска и има с какво да го проумее. А може и при нови избори позитанковците да останат зад вратата. Балъците не са много да се редят пред урните заради кефа на някой.

72

Анонимен

преди 2 години

75 Срави"взе властта от ГЕРБ", с лъжи и манипулиран вот. Никой не може, да изчегърта ГЕРБ, защото това което са направили в полза на хората и държавата стои, не може, да се заличи. Много неща служебното правителство си приписа на себе си, а взе от ГЕРБ, докато изхвърляне хората на Борисов на улицата и поставяне свои.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75Боцко го направи за смях, естествено по вина на Славчо, щото той го покани :)) Требваше само малко да се каже на Дългуча и воала :) То е ясно, че служебното ще управлява, те другите само се дращят и не могат да се гледат :))

70

Статистик

преди 2 години

Най-простия селски кмет да сложат, ще е по-адекватен от ИТН.

69

Анонимен

преди 2 години

Да малко са крадливи но вярно летвата е вдигната с около няколко милиона

68

Анонимен

преди 2 години

Наистина летвата е високо вдигната от служебния кабинет. Не разбирам толкова ли е сложно поне половината от служебните министри да продължат започнатото и в постоянното правителство. Доказаха, че са супер интелигентни и можещи личности, к. спечелиха и общественото доверие. само *** хора от итн, к се правят на интересни, могат да ги игнорират.

67

Qwerty

преди 2 години

Даже и хората без абонамент за 7/8 вече разбраха колко неадекватни са Тошко и приятели.

66

Анонимен

преди 2 години

Зациклиха, очаквано. Не могат, да си поделят постовете и порциите.

65

Анонимен

преди 2 години

Я още един списък по Магнитски с имената на Борисов и Доган вътре и да видите как всичко ще си дойде на мястото.

64

Анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет остава да сложи края на ГЕРБ. Г-н Трифонов никога не е искал да управлява, но много умело взе властта от ГЕРБ. Избирателите на ГЕРБ са починалите, ромите и мутрите, от които останаха само последните и окапват като крушки, защото не искат да плащат за греховете на Пеевски и Борисов. Така че ноември месец ДБ и ИСМВ ще приберат избирателите на г-н Трифонов и Бойко ще гледа от затвора края на този цирк, който така и не го схвана

63

Анонимен

преди 2 години

ИТН триумф на простащината след 89г, събрали са тълпа *** чалгари и наркомани. тошко запъртък комплексар който през живота си не е работил нищо ще управлява държава

62

Няма го режима на

преди 2 години

бай Тошо.Защо българите живеят лошо?

61

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбирате политическата мр ъсна игра, нормално е това :)) Все пак е похвално че се обърнаха всички против ГЕРБ и ДПС, да видим дали Нинчето ще оправдае репутацията на партията си, тоест крадливи :) За ДБ и корабокрушенеца к'во да кажа, досега явно не е бил известен Росенец, все пак избори идват :)) Майчето ми е чаровна и устата, може да й простя за глупавото име на партия, ИТН са ми пълни ***, не очакваха да има толкова *** като тях, лидера им се кри с месеци :) Точно ли е :)

60

Истукан

преди 2 години

Объркали са се, името им е Няма такава държава. Така тръбеше Слави преди да създаде партията си и композира цяла песен с Няма такава държава и некадърни политици. Сега се оказа, че самият той е некадърен политик.

59

Анонимен

преди 2 години

БСП,***, ДБ преговори с ИТН:- Ще процедираме по следния ред: първо, вие ще посочите вашата цена, след това ние ще уточним нашата, после всички ще се посмеем заедно и ще пристъпим към сериозния разговор.

58

Анонимен

преди 2 години

На третите избори ГЕРБ ще са на трето място, защото излъгаха Българите. И тогава вече ще може да се състави правителство без подмолното крадене на ДПС, което е в съюз с ГЕРБ.

57

681

преди 2 години

Типично по нашенски: на чалгаря все другите са му виновни! Еми оправяй се сам, за какво ги търсиш тях, нали уж си ПОБЕДИТЕЛ... или така те съветва хер Мустафа, Доган И Т.Н.

56

Бойко на бял кон

преди 2 години

Тръгне ли инфлация наесен Радев и червената коалиция от протеста отиват директно в киреча.