32

Анонимен

преди 2 години

Чак пък шокиращи, тия гледали ли са руснаците кви брутални имат. Сравнение с тях това е като на лунапарка атракция блъскащите се колички

31

БЧК

преди 2 години

Ти дари ли кръв?

30

Шофьор

преди 2 години

Всеки ден, карайки, гледам всякакви нарушения по улиците. Но много рядко виждам полицаи да спират, гонят и санкционират. А без повсеместен контрол и строги санкции, положението няма да се оправи. При смяна на лента рядко някой дава мигач, при завой - също. Велосипедистите карат повсеместно в насрещното, не слизат от колелото, като пресичат по пешеходна пътека и се сърдят, като им свирне човек! Изобщо - ориент!

29

Чак

преди 2 години

Чак шокиращи...

28

Анонимен

преди 2 години

Донякъде и производителите на автомобили и държавата е виновна. За какво произвеждат космически сувалки при положение че има ограничения на скоростта. Спортни коли вдигащи 300km/h и вдигащи от 0-100 за 4 секунди по разбитите пътища в дъжд и сняг. Такива коли са за формула едно, а не за цивилни пътища! Гaзарите убиват и нормалните хора.

27

Анонимен

преди 2 години

80% гувиеда - Паприкаш

26

Анонимен

преди 2 години

Опасно е, миг невнимание може да кocтва живот. Как се живее ако убиеш невинен човек, жена, дете? Или ако инвалидизираш тях или себе си. Ако не се чувствате достатъчно уверени по-добре слезте от колата. Има метро, има рейсове, има такси, има колело.

25

Анонимен

преди 2 години

е кво толкова? 80% от видеата са със *** които не знаят, че жълтите павета се хлъзгат като са мокри и линейките са с предимство като им светят бурканите.

24

ДДРОнег

преди 2 години

До 4 колесен ... Напълно съм съгласен с Вас, както съм и написал, че не всички от тях карат внимателно ! ...Но нека не твърдим, че всички са невнимателни, вижте на повторение случката, че моторите се движат в лентата, вярно в края на лентата, но все пак в лентата, а този , който отваря вратата е в нарушение, защото мотористът, който кара бавно се блъска в колата !

23

Анонимен

преди 2 години

Щом не сте шокирани, аз съм шокиран и ежедневно се шокирам като гледам как се кара, но явно в един момент се свиква.

22

Анонимен

преди 2 години

Какво става по закон, ако кола на спешна помощ в режим на спешност с пациент направи инцидент? продължава си с пациента и не спира или спира до идване на полицията и уточняване на катастрофата?

21

Анонимен

преди 2 години

Нищо шокиращо не видох...

20

Анонимен

преди 2 години

Изглежда последно време е платено на група *** да промотират ковид "ваксините" (експериментални ГМО препарати) по социални мрежи и коментари

19

Анонимен

преди 2 години

естествен подбор

18

дедовия

преди 2 години

Много готино видео. Може ли и други серии от него? :)

17

4 колесен

преди 2 години

До ДДРОнег2 колесните нямат право да си правят лента в средата. По правилник трябва да се движат като част от колоната. Нямат право да изпреварват в близост до автомобил, трябва да осигурят дистанция. Те се мислят за тарикати... не случайно 1 доктор реаниматор, каза че те са най-чести пациенти... сами са си виновни.

16

Анонимен

преди 2 години

кога ще показвате видео с антиваксъри как мрьт в леглата с тръби в устата?

15

Анонимен

преди 2 години

Това са смешни катастрофи. През моя 40 годишен стаж по пътищата съм виждал ужасяващи катастрофи. Като казвам ужасяващи това означава че съм виждал разчленени трупове на хора разхвърляни на метри от превозните средства. Автомобили смачкани до такава степен че неможех да разбера каква марка са. Такива катастрофи трябва да покажат за да се ужасят тези които не мислят да спазват ограниченията на скороста и законите.

14

ДДРОнег

преди 2 години

Има един руски канал , май се казва "Перец", всяка вечер през седмицата от 20:00 до 21:00 пускат такива кадри ! ... Невнимателно шофиране най-често е основна причина за катастрофите !...Относно случая с отворената врата и блъскането на мотоциклетиста - в България не се учи да внимаваш с двуколесните , то че често и те не внимават, да ....А основен учител за вниамтелно шофиране, освен умното задкормилно устройства е наистина работещ контролен орган !!!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 - явно логиката не ти е силен предмет, защото "Анонимен 8" е писал, че това е трафикът в държава, в която виреят посредствеността, конспирациите и суеверията, а не, че конкретно антиваксърите катастрофират. Видеото е резултат от по-комплексни причини, а не само на липсата на здрав разум по отношение на личното здраве и това на другите около нас.