11

Майора

преди 2 години

Много разбират тези хора , особено Тошко ! И какъв модел на образование та самоте те имат нижда пт образование и обноски! Давай напред с мутри , чалга и кючек занапред!

10

Анонимен

преди 2 години

Пародия на политици...

9

Брей

преди 2 години

тоя Тошко от всичко разбирал,от ток чааак до образование.

8

анонимен

преди 2 години

Тези от ИТН-то ще се занимават с образованието.Първо те трябва да се образоват,ама им е късно вече-първите 7 години за тях отдавна са отминали.Тошко с каруцарският си изказ трябва да скрие в миша дупка и на не си показва носа.Да взима примера от лидера си в това отношение.Тези никаквици имат голяма вина за опростачването на младите с "творчеството" си.

7

Анонимен

преди 2 години

Меглена Кунева-Пръмова е безспорно най-слабият министър на образованието и науката от освобождението ни от турско робство. Трифонов ще я прави Премиер.

6

Анонимен

преди 2 години

Трифонов няма диплома - тръгнал да се занимава с образованието. По някое време по милост му дадоха една бутафорна диплома след 15 г. прекъсване поради късане на изпитите. Къде е тръгнал да се бута като сам си казва, че не бил политик. Щом не е политик Слави - значи ИТН не е партия.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма Такъв Компот защото е бомбаж.

4

АнонимеН

преди 2 години

ХЕМ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ, ХЕМ САМОСТОЯТЕЛНО ЩЕ ОБЯВЯТ ИМЕНАТА! ЯСНО Е, ЧЕ ЛЪЖАТ НО ТОВА Е ДОБРЕ, ЗАЩОТО СА РАЗБРАЛИ , ЧЕ КАКВАТО И ДА БИЛО КОАЛИЦИЯ ПУБЛИЧНА ДА ИМА ТОВА ЩЕ ИМ НАВРЕДИ!

3

Анонимен

преди 2 години

С мутрите сме най-бедни. С ИТН има шанс да настигнем другите най-бедни.

2

Обективен

преди 2 години

И на мен не ми харесват новите, но ГЕРБ не ми харесват в пъти повече. При избор между ГЕРБ,, ВМРО, НФСБ, Воля и ИТН, Изправи се! Мутри вън!, ДБ и БСП избора е повече от ясен - никога повече ГЕРБ не трябва да управлява. ДПС засега са заедно с ГЕРБ, както е от 2009 година досега.

1

Анонимен

преди 2 години

Да живее Революцията на масата и Чалгата, ракията и салатата! Какво друго може да се очаква от такъв опростачен народ? Направиха демокрацията на пиянски запой.