43

И освен това

преди 2 години

Едно са друсаните хашишни предсказания на хора дето и без друго им е опечен мозъка от жегата, друг е начина по който света наистина работи .....

42

Как да го кажа:

преди 2 години

Защо съм преследван ли? Това е много комплексен въпрос, много сложен въпрос за който трябва да питате един дето не е между живите, както и голяма част от копилетията му. Но още по-големият въпрос е за голямата беля случила се туууукккккк. Треторен разстрел. Всеки дето знае Северните митове веднага ще се сети за една единствена легенда.Някой е много проооост, защото хората направили това предсказание го наричаме ние, а то е видение една вероятност от милион не са корумпирани от глупостта на Юга

41

Жалка работа

преди 2 години

ИТН са безпринципни.Искат да правят коалиция с потомствен комунист като Христо Иванов.

40

хитър

преди 2 години

петър и настрадин ходжа

39

Анонимен

преди 2 години

Да живее император Флавий Фрифоноф с трите таланта - ядене, пиене и пеене на пиянски песни! Царство Чалгария световна империя на Веселието и Простотията!

38

Казвал съм ви го

преди 2 години

Много ето на снимката една марионетка на ЦРУ - която избяга в САЩ, защото там му е неговия дял от плячката.Казвал съм ви и друго нещо, че Северът е много по-мъдър и по -придвидлив от Юга. Но в Северните митове и легенди понякога не правят разлика между богове и хора, защото определен човек може да е Аватар на нещо. И тук идва рядката възможност някой хора да са много неграмотни. Според Северните митове Хотр убива Балдир, а според други Хотр,а не Локи се е превъплатил в гиганта Хиор. И не плаче

37

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария и новата чалгарска аристокрация! Слава на принц Кондьо, граф Азис и херцогиня Софи-Марина! Боже, пази Чалгарския феодализъм!

36

ББ

преди 2 години

мистър "постна пица" ни учи как да живеем...та и го съдиха за кражби...и явно бойко го спаси,объркал си рейса...прочети Историята и опитай да осъзнаеш за какви ценности са умирали Геройте ни...Левски,Ботев,Караджата и хилядите,с Народа ни който иска...дали сме им шанс,по-делата ще ги съдим...те много минаха самозабравили се...и "матрял" бяхме...господарите им ни наричаха "рая"...ама сме тук...и ще ни бъде...въпреки ен.ч.р.те!!!

35

Аз съм герберче

преди 2 години

Аз съм герберче и расна, в карй свободен аз живея. Герберин да се наричам, първа радост е за мен.

34

Истукан

преди 2 години

Едно хубаво нещо не гласувайте. Да си се избират сами. Не си губете времето на опашките. Няма смислъ. Всики са опърдяни и *** отвсякъде.

33

Ха добър ден!

преди 2 години

За да има лапаница и с дявола ще се съберат!

32

Анонимен

преди 2 години

"партията"на крадливите комунисти ГЕИБерасти търсели нови г,зове - старите им омръзнали и се разширили

31

Ха ха

преди 2 години

След като активираха и постаната пица, герберите са в ступор. Всякакви мекотели изпълзяват и дават акъл, след като 12 години бяха на хранилка и се криха по дупките. Паниката и страха на джипко са видими и с просто око

30

Истукан

преди 2 години

Постната пица на Дянков не сте я забравили. Сега ще ядете пръднята на Слави. Не постна пица, а намазана с ***. Ако при ГЕРБ имаше минимално увеличение на заплати и пенсии, при ИТН няма да има никаква индексация. Не предвждат такава. Кое им е хубавото на ИТН така и не разбрах? Ще сме по-зле и от ГЕРБ при тях.

29

Анонимен

преди 2 години

Дянков взе от НЗОК нашите вноски за здраве милиард и половина и не ги върна!

28

Анонимен

преди 2 години

Бугарите ще настъпвате мотиката при всеки отворил се случай.

27

За Kой работи Симеон

преди 2 години

Институт за международна икономика Петерсън - През 80-те и 90-те години PIIE се разширява, за да се превърне в един от най-международно признатите мозъчни тръстове във Вашингтон. Фондацията Ford също беше основен поддръжник на PIIE, като предостави голяма субсидия през 1991 г. През 90-те PIIE създаде брой надарени столове за своите членове: един в чест на Реджиналд Джоунс, бившият главен изпълнителен директор на General Electric, и друг за Денис Уедърстоун - JP Morgan.

26

Анонимен

преди 2 години

Тоя кога ще върне милиард и половина в НЗОК дето ги взе нашите пари внесени за здраве?!КОГА????!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

И сега ИТН нема програма и ще навирят дупараната само да се докопат до държавна хранилка!

24

111222

преди 2 години

това пък "нищо" що му давате трибуна...а , да- щот ви плаща