480

шуробаджанаци

преди 2 години

Нали се сещате какви са си "роднини" всичките- на Севда ТВ мъжлето е син на брата на Марио Тагарински , виден СДС министър и депутат. В това време братчето - татко на мъжлето на Севда ТВ е гравитиращ яко около БСП...И изведнАж - детенцето и племенник се оказва в борда на БЕХ /или на Булгаргаз беше, може да се провери в интернет/ с поне 10 000 лева заплата, назначено от Б.Б. и ГЕРП!????Е, ако не са си рода...

479

Анонимен

преди 2 години

Мутренски рев...Жалка картинка е банкялийския.Щели да източат бюжета без него.А повече от милиард раздадени на вълка ипеевски от ББР?А милиардите раздадени на гербаджийски и ДПС фирми за строеж на магистрали...при това предварително, без проекти дори?Защо не овориш за това източване, мутро?

478

хаха

преди 2 години

Баце, Василев каза още нещо много важно и точно - "Голяма част от обществения ресурс отива за хората с майбасите, вместо за хората, които използват метрото. Когато ресурсът се насочи към хората с майбасите, той не остава в България. Те си го взимат в кюлчета и пачки и отиват да си го харчат в Дубай. Това е доста пагубно за българската икономика"

477

ти вече я

преди 2 години

ТИ ВЕЧЕ Я ИЗТОЧИ - 9 МИЛИАРДА "ин хаус" ПОРЪЧКИ РАЗДАДЕНИ НА ТВОИ "КАСИЧКИ" СРЕЩУ НЕЯСНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И НИКАКВО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ????? И ОЩЕ МНОГО МИЛИОНИ ОТ ББР СЪЩО БЕЗ ГАРАНЦИИ ЧЕ ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ!

476

СССР

преди 2 години

E ШИЗАК СКРИИИИ СЕ ШИЗОФРЕНИК ,ДОБРЕ СЕ ГЪРЧИШ НИЩОЖЕСТВО ИЗПАДНАЛ СИ В АГОНИЯ НИЩОЖЕСТВО,8 МИЛИАРДА СИ ОТКРАДНАЛ БЕЗ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ИЗЧАДИЕ,КАКВО МИ ПРИВИКВАШ ТИЯ ГЕРБАВИ КМЕТОВЕ И ТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗЧЕГЪРТАНИ.

475

вафли "негърче&

преди 2 години

Пращайте го на бесилото, стига е квичал. имаше три мандата да си развява байрака, сега е редно да млъкне.

474

Анонимен

преди 2 години

Я па тоя.Наглецо,ти 12 години източваш държавата и никой не ти потърси сметка/засега/,седнал да плаче на чужди гробища.Остави народа най-беден в ЕС със 150 евро пенсии и 300 евро заплати,а се пънеше да влизаш в клуба на богатите.Ама там е само за такива като теб,не и за обикновените българи.

473

Анонимен

преди 2 години

Този *** е крайно време да престане да се показва и да говори глупости и тази от Сливен и тя знаем какво представлява.....

472

DDD

преди 2 години

И аз реших да направя кастинг. Имам малко пари в банката, ще събера от приятели и познати каквото мога, за да има за наградата, и почвам! Целта на кастинга ще бъде, да мога да избера изпълнители, които да му затворят най-после мр.ъсн.ата уста на тоя не.ща.стн.ик Бойко Борисов. Цената на проектила е напълно приемлива - варира между 8 и 16 стотинки.

471

Анонимен

преди 2 години

8 милиарда раздадени без никакви процедури на наши фирми и авансово за една година не е източване, нали?

470

DDD

преди 2 години

Няма ли да се намери един достоен Българин да му затвори устата на тоя май.му.ня.к? Никой вече не се интересува от глу.постите му!... Какви са тея наколенки?... ББ - това, ББ - онова! Този индивид вече е пътник! На кого му пука за неговото мнение?!?...

469

Анонимен

преди 2 години

Чекмедже-бибитков, по-голямо източване от твоето едва ли е възможно. Време е да си затвориш червивата уста и да се заемеш с нещо полезно за България.

468

Баце прави кастинг

преди 2 години

Това с кметовете, дето Баце ги разпитва, е пародията на пародиите.Севда ТВ нещо се е изчерпала откъм сюжети напоследък, ама така е, когато ти вземат Жипката и ти спрат парите за раздаване през прозореца ѝ.

467

Анонимен

преди 2 години

Пожар! Пожааааааааааааааар! - някой се изкряска.

466

Анонимен

преди 2 години

До ikar "Една стара източна мъдрост казва, че всеки съди според себе си" Значи ... ти съдиш ББ според .... себе си ....

465

ikar

преди 2 години

Една стара източна мъдрост казва, че всеки съди според себе си. ББ, заедно с калинките си, досега източваше парите на държавата, и сега зарева, че щели да източат бюджета. А защо той предизборно мяташе милиони от джипката си? За да не остане нещо за тези след него, това му е държавническото мислене. Но се оказа, че в България има и мислещи хора, не само управляващи от разстояние.

464

USA

преди 2 години

ГЕРБ Е ЦАРСТВОТО НА ПРОССТАЦИТЕ !

463

USA

преди 2 години

ЦРУ ПРАТИ СМС НА БАЦО........МИСТЕР БОРИСОФ ХЕРА ТИГУТУРИ И МИКРОФОНЯ И ДРУГУТО ПО 6 !

462

USA

преди 2 години

ВОФКА ПРАТИЛ СМС НА БАЦО......ОСТАВАШ НАШ ЗАВИНАГИ !

461

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тук, Бойко е прав!;))) Актуализацията на бюджетят не требе се прави от служебното, а от редовното рпавителство, още повече, щом ще се наливат пак пари в АПИ;)))