58

ГЕРБ

преди 2 години

***

57

Анонимен

преди 2 години

Всички СХЕМИ и мафиотски структури произлизат от ПОЗИТАНО! Всички МИЛИОНЕРИ с корени от БКП! Всички ФАЛИТИ през БСП!

56

ВИС, РАДЕВ, РАШКОВ..

преди 2 години

ТРИФОНОВ, КОСТОВ, ДОНЧЕВА................ ПЕТОРНА МУТРЕНСКА КОАЛИЦИЯ...

55

Анонимен

преди 2 години

А бе професоре , ония в Брюксел сигурно са спали дълбок сън докато са се извършвали кражби според вас от правителството на ГЕРБ и перманентно будни при управлението на БСП , та им спряха еврофондовете заради кражби и веднага ги възстановиха след като за пореден път ГЕРБ пое управлението. Въпросът към вас е с повишена трудност - ония дето отпускат парите балами ли са? и къде точно са позиционирани мафиотските структори.

54

Анонимен

преди 2 години

Слави-Балканският Франк Синатра.Ниикак не е свързан с мяфията

53

Анонимен

преди 2 години

слави се изживява като Берлускони.мафиот

52

Анонимен

преди 2 години

Ха, славуца чалгарив не искал да е политик, пък прави партия и се явяван на избори. Ддоган пък от 30 години разпределя порциите и ДПС официално участва в 4 правителства, пък не били системна партия.... Абе, тоя наистина си вЕрва, че 80% сме ***...

51

Анонимен

преди 2 години

слави се изживява като Берлускони.мафиот

50

Анонимен

преди 2 години

Питам Итънисаджиите друго. Какво мислят за човек(Слави), който има 9 милиона и не плаща данъци в България, а в офшорка в САЩ Делауеър? Първо дали е морално? Второ проверени ли са по Магнитски? Трето негови ли ка? На ортаците му по офшорка( на същия адрес) Маргините ли са? Имат ли връзка с руската мафия, или местната мафия там?Защо не каже Голия охлюф за първия милион?

49

Анонимен

преди 2 години

Всички които пишат сега да ми кажат честно, когато спите на хотел дали си държите наличните пари в чекмеджето? Няма такъв *** да ОСТАВИ ЧИСТАЧКИ да му ГЛЕДАТ парите!ТАЗИ РЕЗИДЕНЦИЯ Е АВРАМОВ ДОМ,охрана, ЧИСТАЧКИ, ПОДРЪЖКА перачки...Много примитивна опорка,много ни подценяват!Бойко може да е честен, може да е крадец, но това с чекмеджето е измислица ПОВТОРЕНА милион ПЪТИ!

48

Анонимен

преди 2 години

до 46Подкрепям напълно. Няма как да са един млн евра. Освен това самите кюлчета от снимката с чекмеджето са бутафория, което лесно се установява ,т.к. в мрежата има предостатъчно снимки на истински кюлчета. А и курса на златото от момента на снимката беше друг. Крайно време е да измислят нещо друго в роля на компромат.

47

Анонимен

преди 2 години

Ами кво прави в политиката?То и Доган не му е интересна ама все още стои отзад зад ДПС.Не били политици,ама се хранят от политиката.Да ви имам държавата.

46

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджето е фотошоп. Сега да каже за офшорките на Слави. Има ги в ДАКСИ. И затова Слави не може са влезе официално в политиката, а по мафиотски дърпа конците на ИТН

45

Анонимен

преди 2 години

Да наблюдаваш децата, ако не си БИЛ дете!Да гласуваш за този дето оплакваше всички РАЗСТРЕЛЯНИ МУТРИ! Да се хилиш пред ДОГАН, докато ти обяснява кой раздава ПОРЦИИТЕ! Да те СПОНСОРИРА овергаз, да пееш ВЯТЪР ЕЧИ БАЛКАН СТЕНЕ и да ходиш ДОГАН ДА ТИ ПИШЕ СЦЕНАРИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ и БОЖКОВ да те СПОНСОРИРА за съсипването на държавата, за да запази откраднатото! Хайде пийте бира и играйте КЮЧЕКА!

44

Сата НАТО

преди 2 години

Радев обедини комунистите срещу демокрацията в България, разедини народа.---- Другарю гербист, някои хора никога не са били обединени с гербаджиите.

43

Сата НАТО

преди 2 години

Той не е казал, че в чекмеджето е имало един милион евра. Човекът се изразява образно - че през чекмеджето минават милиони. Айде не се прави на възмутен и неразбрал.

42

Анонимен

преди 2 години

1 Радев обедини комунистите срещу демокрацията в България, разедини народа.

41

пияница мистик

преди 2 години

Този псевдо психолог комунист, когато успее да събере в едно шкафче от нощно чекмедже 1 милион евро, аз се заклевам тук, публично, че ще му дам 2 милиона евро да си ги харчи със здраве. Тоя 80% debил май даже не е поглеждал снимката и броя пачки, че да си направи сметката точно колко са еврата. Просто си говори Кутевите и комунистически опорки, на които ОСЕМДЕСЕТТЕ ПРОЦЕНТОВИТЕ от чалгаропитеците и *** (80% по проф. Иво Христов - БСП) вярват безрезервно :)))

40

Анонимен

преди 2 години

МАЙ ЩЕ ПЛАЧЕМЕ ЗА БАТ БОЙКО НАТАМ ОТИВА

39

Анонимен

преди 2 години

Хаах, ГЕРБ от 3 месеца вече не е във властта. Оставете ги, най-после, все ГЕРБ са ви в устата. Антигербсбирщината има целия държавен апарат, вместо да работят за държавата, те се карат за постове и порции.