13

Анонимен

преди 2 години

В последните 20 години всички правителства натрупаха рекорден дълг.Поради тази причина в момента банките държат лихвите 0.Тоест парите ни нямат цена,стойност.Труда на всеки един човек,няма стойност,той е равен на 0.От там идва инфлация,нарочно счупиха веригите на доставки,имате ограничено предлагане.Проблема са банките,Централните банки,и никой не им търси сметка.

12

БЧК

преди 2 години

На сираче ще купи колело бай ***, ама друг път...

11

пецата

преди 2 години

Дойдоха малко туристи и затова се поразмърдаха оборотите , трябва да благодарим на руснаците защото от ес всички които идват са шушляци , но след 1 месец летния сезон приключва и започва глада и нов локдаун тогава вече ще броим пилците

10

злобар

преди 2 години

Българина бил развързал кесията си .....няма по голяма глупост от тази драсканица , а може би ще трябва и уточнение, като софиянци си развързали кесиите. Така звучи по правдоподобно.

9

Анонимен

преди 2 години

Ръста както написа някой по долу идва от увеличението на цените,а не на ръст от повече продажби.Големия проблем е инфлацията и факта,че Централните банки чакат и не вдигат лихвите.Извратената им политика да държат ниски лихвите,по кредитите,до нулеви и отрицателни удря всеки аспект от живота ни.Сметката ще я платим всички.

8

Анонимен

преди 2 години

В момента има намаления с около 50%.Купува се евтиното. Аз си взех чанта намалена с 40%.Просто нямам. Това е не мога да ходя с найлонова торбичка. Ръстът се дължи на промоциите на залежала стока от миналата година.Че има които се фукат във фейсбук и ютюб има. Винаги ще има въпреки кризата и всякакви сътресения. За някоо дори това е бизнес да покажеш какво ти е подарил спонсора на видеото.

7

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупо сти са това, първо - всички търговци крият обороти и това е ясно като бял ден - съответно няма как да се направи подобна статистика с реална информация, и второ кризата с наемите на търговски обекти неслучайно се задълбочава - няма хора, няма потребление, отварят и затварят след месец бизнесмени. Разходете се по централните улици на една София или пък Бургас. Няма ги хората, не им се дават пари, търсят най-евтиното.

6

всичко е комунисти!!

преди 2 години

Докато има паметници на съветската армия и Альоща бди над Пловдив кремал е тук!

5

мимоходом

преди 2 години

По-гплямата печалба не се дължи на по-голям оборот, а на непрекъснатото увеличаване на цените.Но не е изгодно това да се отчита, нали?Дребни и елементарни хитринки!

4

Браво бе

преди 2 години

Мдааа, Бойко падна, няма корупция и народа Рязко забогатя. Сериозно ли вярвате в "Дядо Коледа"?

3

Анонимен

преди 2 години

Те ми се скъсаха гащите от лежане вкъщи една година. Ходих да си купя нови.

2

Те това е!

преди 2 години

Падна Бойко Борисов, хората се видяха с пари и почнаха да харчат!

1

Ясно е...

преди 2 години

...работата отива на изуй ***...