219

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256.....фирма Мелинвест = БКП Форевър!:)))))))

218

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ началото на 90 те все още нямаше ГЕРБ. Тогава други унищожиха селското стопанство, та не пиши глупости. То може тогава все още да не си бил роден та затова пишеш щуротии.............Българинът помни колкото насекомо-еднодневка. Поради тази причина винаги ще бъде лъган и ритан от "родолюбивите му" български управници!-----------много добре знам какво говоря, същите хора и включително и същата фирма Мелинвест унищожиха през 90-те години селското стопанство в цяла югоизточна Българ

217

балами

преди 2 години

До 247. Ха-ха, а това "Narod.bg" какво е?Да не е поредният сайт на Барбикян?

216

Гледна точка

преди 2 години

До 242. Айде и ти си поредният ***, който говори за крадене, ама Не дава НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. А САЩ не съм разбрал да са свалили доверието за вожда, ти откъде го разбра?

215

Анонимен

преди 2 години

До Dinosaurus 231 ......"А някои завзеха властта точно с цената на престъпление"......БКП-то и така до днес!:))))))))))))))))))

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен90-те години не означава 1990 година, ти първо се образовай, това са годините от 90-та и след това(6-10 години).

213

Жоро

преди 2 години

Гнусно ченге, възстановяват ДС с оня зелен чорап, а кухните чалгари на БЕЛОслав подкрепят. Това си е работа на ДС, а протестите партии на без партийния протест че и ДПС и БКП, всичко е Ченгесарски м*аймуни. Честито на протестиращите.

212

гражданин

преди 2 години

Уф, писна ми от тези общи приказки този рекъл, оня казал. И как ще накараш хората да гласуват за определена партия бе, Рошкоф? Нали като застане човек пред машината или в стаичката с хартията никой не може да разбере за кого гласува. Айде стига глу.пости с този "натиск".

211

Анонимен

преди 2 години

До 244 В началото на 90 те все още нямаше ГЕРБ. Тогава други унищожиха селското стопанство, та не пиши глупости. То може тогава все още да не си бил роден та затова пишеш щуротии.............Българинът помни колкото насекомо-еднодневка. Поради тази причина винаги ще бъде лъган и ритан от "родолюбивите му" български управници!

210

пълни тъпотии

преди 2 години

Рашков ...пак ли ти...????

209

Анонимен

преди 2 години

"Банкеръ" , Понеделник, 26. януари 1998 г. : ....."ЧАСТНА ГРУПИРОВКА ПРИВАТИЗИРА ЗЪРНЕНИЯ БАЛАНС НА БЪЛГАРИЯ! групировка Мелинвест,появила се на бизнеснебосклона през 1995 г. и родила през 1996-аедноименния приватизационен фонд, сега ще отвори доста работана правоохранителната система. През февруари и март тази годинаса насрочени две съдебни дела.Това е само първото съдебно ехо от серията общи акционерни и скандални събрания на ПФ Мелинвест

208

Анонимен

преди 2 години

до 217 ;Явно трохичките от еврофондовете са за теб и другите леворъки калинки , които ако не лuжат нечий *** за пари , ще nykнаm от глад ! Затова е този вой срещу всеки и всичко , що не е ГЕрП ! Ама да ви открехна - напразно се хАбите ,така или иначе ще гостувате на бай Ставри !

207

До 226

преди 2 години

В началото на 90 те все още нямаше ГЕРБ. Тогава други унищожиха селското стопанство, та не пиши глупости. То може тогава все още да не си бил роден та затова пишеш щуротии.

206

Дино - завъра

преди 2 години

До Dinosaurus... А ГЕРБ каквзеха властта , и защо надминаха 3-ната коалиция по крадене !?Защо и САЩ свалиха доверието към ''вожда'' ви ?

205

Хехе

преди 2 години

Айде Боце,айде Рашков! Раздай се за последно! Че останаха само 2 седмици за уволнения..Пък кой знае,може и след това да останеш министър? А "Най-добре да дойдат танковете.."

204

РАШКОВ- звездите МИ

преди 2 години

говорят:....Огромно е желанието да се влезе във властта от някои, дори с цената на престъпление...това не се отнася за мен и пРЕЗИДЕНТА...

203

питане !

преди 2 години

До Филанкешията...Какво станЪ с Минзухарка Петкова , къде е СКРИЛА ДОКУМЕНТИТЕ ,...или това е беС значение ?Кажете на ''вожда'' ви , да не се изхожда в ЕК при Вебер , защото Вебер нв може да му помогне за изборите ,..иаборите ще бъдат в България , а не в Германия ... !

202

Анонимен

преди 2 години

А ти как се намърда бе? Тези 19 имота от небето ли ти паднаха? Само не ми казвай, че са от честен и прозрачен труд!

201

Филанкешията

преди 2 години

А бе РАшков...да не би да имаш мен в предвид...?????

200

Анонимен

преди 2 години

10 септември 2018 15:16, "Капитал":"Мел инвест"(разбирай селянката Танева,от комунистически род) влага над 6 млн. лева в хотели в Сливен и Котел. Холдингът е една от най-големите компании в региона и има дейности в земеделието, машинопроизводството и правенето на бира, .........а същите тези хора унищожиха всяка частна инициатива в селското спопанство в цяла югоизточна България и заграбиха земеделието и градовете!