29

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение за третата доза наесен, ще претрепем и всички нови щамове с нея.Който иска може да ги пробва и по ествствен път, природата ще му даде отговор.

28

Една трета

преди 2 години

от заразените с Делта в Израел са ваксинирани с Пфайзер.

27

Германец

преди 2 години

Под тази статия гледам пак се е организирал симпозиум на професорите по имунология. Нема лошо :) Под коя статия са футболните треньори, някой знае ли?

26

АнонимеН

преди 2 години

МНОГО ДА ХИТРИ!! В СТАТИЯТА ПИШЕ, ЧЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ А САМО, ЧЕ 90% НЯМАЛО ДА СТИГНАТ ДО БОЛНИЦА ДОКАТО ГО КАРАТ! :D КАТО ТРЪГНЕШ ДА ГИ СЪДИШ ЩЕ ТИ КАЖАТ, ЧЕ ТИ СИ ОТ 10% КОИТО СТИГАТ ДО БОЛНИЦА!!

25

Анонимен

преди 2 години

Аве страхотни са ваксините. Боцайте се безстрашно до припадък. Щото короната дебне иииии....

24

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ ДА СЪДЯТ ОКСФОРДСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ , ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ФАЛШИВИ НОВИНИ! ЯКО ИМ Е ПЛАТЕНО ЗА ПОДОБНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ДА ПУБЛИКУВАТ ОТ УНИВЕРСИТЕТА!

23

Г

преди 2 години

Хахахаха айде пак с експертните изказвания в коментарите. Брей ама много сте умни бре, следващият път няма да се обърна към професионалист, а към вас, щом толкова сте наясно с материята! Много сте смешни, моля продължавайте така за да веселите хората!

22

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета.

21

Анонимен

преди 2 години

Че тя все тая! Дали ще е от делта, или от тромбоза...

20

Въпрос

преди 2 години

Интересно дали има статистика колко се е увеличило потреблението на патерици и бастони заради парализираните от "ваксините"!?

19

Айде... пак

преди 2 години

Пак се налага да ви напомня, че "имунизация" няма, "ваксините" не създават имунитет, единствената им "ефективност" е хипотетичнво да намаляват семптомите при преболедуване, такава е и формулировката в документацията им, така казва относно действието им и СЗО. Моля ви, умолявам ви, спрете да наричате процеса на инжектиране с експериментални терапии "имунизиране" понеже той в никакъв смисъл няма характер на такова.

18

Анонимен

преди 2 години

Наваксаните се чувстват адски прецакани и сега изтъкват какви непреодолими предимства има една или друга ваксина. Ще видим, ще видим.

17

Анонимен

преди 2 години

Нали не бяха, сутринта нямат защита, вечерта имст.

16

Анонимен

преди 2 години

аааа тъз КАПА кога изникна бре, не моим ги вани вече тез вариации и щамове, дорде се обърнеш и минала половината азбука

15

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно -всички имунизирани обясняват как нищо им няма. Ама вие за какво се имунизирате, за да проверите дали ще ви стане нещо? И като вземат да ми обясняват как се имунизирали и били адски доволни. Всъщност "имунизация" не е точната дума, защото не сте защитени от зараза, а само се предполага, че ако пипнете вируса ще го карате по-леко. Но само се предполага. А дано, ама надали.

14

минувач

преди 2 години

Както 'срамежливо' е споменато в статията - повечето хора (поне 80%) имат естествен имунитет и не се заразяват!Ама айде - юруш на ваксините че фармата и полтиците искат много милиарди и власт да спечелят!

13

Тази

преди 2 години

Информация излезе преди 3 дни и автора пак е взел отделни пасажи от международните сайтове . Фактите са публикува ни от университетите " Джонс Хопкинс " САЩ и " РобертКох " Германия " Делта " Варианта е регистриран в 80 страни с тенденция за покачване. До 16. 06. 2021 Великобритания е регистрирани 46 000 случаи над 1300 са хоспитализирани. Британските здравни власти публикуваха защитата на двете ваксини прилагани в страната 96 % Пфайзер ,92% Астра Зенека.

12

Анонимен

преди 2 години

И аз съм доволен от файзера. И семейството ми. Никой нямаше реакция освен лека болка за 1 ден на мястото на инжектиране. И имаме много висок титър на антителата. Имахме контакти с болни, но никой не се разболя.

11

Анонимен

преди 2 години

Докато няма мутация в спайк протеина, всички ваксини действат. Засега той не е мутирал. Ясно и просто. Те пречат вируса да се хване за клетката. Като не може да се захване и влезе, той не може да се размножава.

10

Анонимен

преди 2 години

Доволен съм от Пфайзер. 4 месеца след ваксиниране имам антитела също както през втория месец. В момента не спазвам никакви ограничения. През октомври ако се наложи ще направя още една доза.