24

Анонимен

преди 2 години

Лесна работа няма, да не очакват че всичко е цветя и рози и МЪРЗЕЛ или това е предтекст за постоянно вдигане на цените.

23

Анонимен

преди 2 години

Обявил съм земя в Добруджа за 2400 на декар и никои не ми звъни по телефона вече 3 ти месец.Не намалям цената защото гледам другите продават дори и на по-високи цени, а на мен ми трябва точно определена сума и ако намаля няма да ми стигнат парите . Ще чакам дано клъвне някой след жътвата

22

Анонимен

преди 2 години

Няма начин да упълномощите евробандитите да напечатат трилиони евро без покритие и това да не вдигне цените.

21

Колов.

преди 2 години

*** работа. Фуражната е по нискокалорична от хлебната .Българина дебелее от храни с които не е свикнал,едно време е бил почти само на хляб...сега яде боклyк.

20

Анонимен

преди 2 години

Така е, като си оставите хляба в ръцете на монополисти. Не стига, че всичките разходи им се покриват от субсидиите, даже с остатък...

19

Анонимен

преди 2 години

Не се сее хлебна пшеница , запомнете го . Всички блъскат фуражна , после се чудете защо дебелеете .......

18

11

преди 2 години

Мдаа, шъ има - двоен аксел и троен тyлуп.

17

Анонимен

преди 2 години

Рентите в Добруджа бяха най-много 40-50лв Тази стопанска година не искат да дават повече

16

опетков

преди 2 години

Тези само търсят оправдания. Миналата година беше суша, сега е киша. Това го помним от бай Тошово време. На калпавия земеделец, все времето му пречи. Нека кажат колко тона ще изкарат от декар и после да реват за цената на хляба. Освен това цената на пшеницата се контролира на световните пазари. Ако у нас е скъпо, ще го внесем по-евтино.

15

Анонимен

преди 2 години

Аз си меся хляб вкъщи, ако ми се дояде. И почти не ям брашнени боклyци. Яжте си сами вашите хлябове. Скоро месото ще е по-евтино от хляба. Такива нахалници са хлебопроизводителите, че няма накъде.

14

gf маняк

преди 2 години

Че кой още консумира глутен със захаромицети, оцветители и консерванти.

13

Анонимен

преди 2 години

ееееееееех Румба, Румбаааааа, добре на опраи, царя на опраи за 800 дни, а ти за няма и два месеца, ам - талант са иска от червената ти тиква

12

Хлебар

преди 2 години

То това, което ни го продават за хляб, не е истински хляб, само го наричат така. Купувам си пълнозърнесто брашно от пшеница или лимец и си правя хляб с квас у дома. Полезен е, приятно е да си го правиш сам и защото знаеш какво ядеш. Трайността му е удивителна, дори и над седмица е вкусен и мек, а не като ония буци по магазините.

11

Анонимен

преди 2 години

Цената на земята пада и ще продължи да пада . Не знам дали е добре или не , но ви казвам от първа ръка . В момента има доста земи които се продават , но никой не купува , засега съвсем леко тръгват цените надолу , но се очаква осезаем спад

10

Анонимен

преди 2 години

Хлябът е вреден.

9

иво

преди 2 години

брех да му се не види - прав излезе Румен Радев, че ще има сериозна промяна и ще я усетим българите - цените на всичко скочиха, а заплатите стоят замрезени, добре че поне вдигнаха на баба ми пенсията с 5 лв. да има жената за още половин бутилка олио и един самун хляб

8

Анонимен

преди 2 години

хляба наесен го гласят да го закръглят на 2 лв.

7

Анонимен

преди 2 години

РЕНТИТЕ В Добруджа паднаха доста , пазара на земеделска земя върви и той надолу .Реколтата е добра , но цените на препарати и семена са се повишили

6

Анонимен

преди 2 години

Четворен скок. И без това вече не го купуват.

5

Анонимен

преди 2 години

в около 80% от държавите в света не консумират хляб, накрая и тия мошеници в бг, ще си ядат сами, двойно скъпото им жито, пак нека се оплакват тогава и на арменския поп